Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

válasz HUN_Sector #60190 üzenetére

De ez friss, 1 hónapnál frissebb történet a mikrofos részéről...
    2: teljesen szűz telepítés, nem tudom, de szerintem az upgradet eleve másképp kezeli.
    3: nem csak én hanem:
    #60187 sasNAXO
    is erről ír...

Nekem a másik gépben i5-7500T-van, azt még csak engedni fogja ha majd eljön az ideje...

#60189 AxBattler
    Nem tudom, mert ismétlem, a pánikolós tecső vidi miatt eleve reméltem hogy a 2021 áprilisi telepítőm még működik...
    Tök jó volt látni hogy a h470M-H alaplapban lévő i3-10300 procival és 16GB rammal kb 5 perc volt a win 10 telepítése arról a gen 3. USB-A punidriveról...úgy emlékeztem hogy legalább 30 percet elszöttyög...

Kimentem meginni egy energiaitalt, mire visszatértem már a winfos beállítása varázsló fogadott...

#60192 Dr. Akula
    Ezer hála a tippért, felírom hogy ha épp kell friss telepítésnél.

BTW lehet gáz, de winfos mappakezelőjét szoktam meg...kivéve azt hogy most már itt is működik a visszavonás, ami miatt amikor épp félrenyomok, eltűnik 1-2 fájl és másolhatom megint fel. :D

A kolleginát meg azért nem lehet emiatt megróni, mert így legalább tud homeofficeból dolgozni...ahogy a többi PC is ezért megy éjjel nappal...
    Pedig a főnök nagyon szeretné hogy a synology NAS-t az összes céges adattal tegyük ki a világ összes hecker támadásának, hogy szabadon garázdálkodjanak az állami megrendelőktől kapott és titoktartási záradék alá eső alaprajzokkal-műszaki doksikkal kapcsolatban, de a céges IT biztonságot látva eddig sikerült ellenállnom...
    Más meg rajtam kívül még annyira se ért a PC-khez mint én így nem sikerült egyelőre beengednie a Főninek a zsarolóvírusokat...

• Dr. Akula

félisten

válasz HUN_Sector #60190 üzenetére

Frissítésnél nem kötelező, csak 0-ról telepítésnél szivat. Oobe\bypassnro...

Új hozzászólás Aktív témák