Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TESCO-Zsömle

titán

válasz mpierre #59143 üzenetére

Néztem én is, hogy táp alatt/felett nincs túl sok hely átvezetni a mindent is, de persze kábelem sincs sok, szóval... Meg hát ugye én nem vagyok hozzászokva, hogy vandálkodjak. Az AIO csöveinek beigazgatásához több erőt kellett alkalmazni, mint amennyit egyébként kényelmesnek éreztem volna. Mindenesetre most már így rakom össze, aztán meglátom, hogy leég lesz-e.

Az a faramuci az egészben, hogy épített vízre blokkon és radin kívül minden van. Minden. Tartály, cső, csatik, idomok. Ha a régi EK Supreme HF-re lehetne keretet szerkeszteni, még blokk is lenne. Mindenesetre most már összerakom így, aztán meglátom mi lesz. Az a baj, hogy nincs 38-as custom loop radiátor. A 30-as kevés, mert a legtöbbnek ugye 1cm még leugrik, ahogy a lamellák helyet hagynak a levegőnek, a 45 meg már sok, nincs 10mm-es venti, de ha lenne se zavarna sok levegőt. Szóval lehet még ebből építkezés...

Nem mész vele semmire. Threadripper blokk azért nagy, mert a proci is nagy. Ryzen 7000-nek két baja van és a nagyobb blokk egyiket sem oldja meg:
    -A kompatibilitás miatt túl vastag az IHS. Der8auer tesztjei alapján sima 7900-nak 20°C-ot!! hoz a DirektDIE hűtés.
    -Túl kis felület adja le a hűt. Ez a 7800-ast talán még jobban sújtja, mert ott csak 1CCD-re jut a hő zöme.

Szóval hajrá, de sokat ne várj a TR blokktól. TR-be 4db CCD van, azért kell a nagyobb terület.

Új hozzászólás Aktív témák