- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
Pista0001 #58911 üzenetére
Minél kisebb pc-t akarsz, annál drágább lesz. Ez egy ilyen műfaj.
Amúgy ha jól tudom, a velka 3 a legkisebb, amit kapni lehet és sztenderd hardverrel működik. Kisebb ennél, amit linkeltél.
(Ránézésre hasonlónak tűnik, jellemző, hogy egy márkás kis szériás ház dizájnját a kínaiak jól lemásolják, és megkapod olcsóbban az alin. Csak ugye a részletekben a lényeg, pl. ebben a VGA ventillátor jelentős részét takarja a fémlemez, ami ekkora méretben nem ideális.) -
sasNAXO
aktív tag
válasz
Pista0001 #58911 üzenetére
Én rendeltem már ITX házat (2x RGEEK L80S, 1x SKTC A09) aliról, minden rendben ment. Oké, az SKTC-ben nem volt meg minden csavar (a lényeg megvolt azért), de mivel amazonhoz is ugyanúgy kinából mennek, ez ott is előfordulhat szerintem...
Amúgy alin amire 15 napos küldés van írva, azt ugyanúgy az Express One hozza, mint az amazon csomagot (pontosabban itt a végén).
Új hozzászólás Aktív témák
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest