- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
+ #57187
Crabface jól mondja, a hossz nem gond, beférne egy 3rd party 3090 is. a szűk keresztmetszet, hogy csak 2slotos fér be. 3060Ti-ra meg nem váltanék, a bepaszírozható legnagyobb kártyát keresem, 200-220W-ig kb jó vagyok. magasság határeset, ott is van játéktér - ha nem használ az ember spine modot és felső 120x15mm ventit, ahogy én tervezem. az a mostani 1070Ti fölé se fér be, csak az említett kártyákhoz.***
köszi mindenkinek, tényleg nem tervezem tovább kitartani az OFF-ot! vga topicban már jártam, dlss és fsr szinten is képben vagyok, inkább az érdekelt, hogy itt van-e gyakorlati tapasztalat, mert itt sok irányba szokott menni a közösség és a téma, nem pedig 3Dmark pass döntögetés megy
ui.: nem a csákánnyl van a baj, hanem a papíros kisker garival. na az senkinek nincs, az összes HA hirdetésen átmentem az elmúlt hónapban, ezért jutottam oda, hogy marad az 1070Ti. de még azon is elgondolkdtam, hogy berakok egy 5700G-t... akkor csak a film 4k 60Hz kérdés marad nyitva...
#57184, tlac
köszi, szintén hasznos új infó nekem Kodi téren.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged