-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Ismét egyet értek pista0001-el.
Dönts el, kell vagy sem a belső ODD ill. talán el lehet gondolkodni azon a külső írón.
Sok helyet nyernél vele és ha eddig sem voltak lemezeid akkor ma már miért is akarnál lemezt írni ilyen memóriakártya árak mellett.(#5409) CHIPman
Mivel toldy tagtárs eltűnt egy ideje, magamat kell reklámozzam.
HookR által említett hardverekről készített képeim:(#5411) szponzor
Épp a napokban láttam ezt a távirányítót az apróban, de most az istenért nem találom.
Csak azért említem, mert közel 100 hsz- volt hozzá, hátha okosabbak lennénk, de valamelyik linux topikban biztos tudnak segíteni ez ügyben. -
Pista0001
addikt
Szerintem a legpraktikusabb az ha előre eldöntöd hogy akarsz-e bele ODD-t. Ha meg bizonytalan vagy akkor szerintem ne alakíts ki neki egyáltalán helyet és ha mégis kellene ODD akkor ott vannak a külső USB-s megoldások. Kicsit drágábbak, de ha több gépet használsz és csak alkalomszerűen használnád akkor akár spórolhatsz is vele mert nem kell mindegyikbe külön meghajtót venni és házcserénél se baj ha más kialakítású hely van az új házban.
Szerk.: nem is gondoltam volna hogy egy külső DVD ilyen olcsó
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest