Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mpierre

veterán

válasz Seep #52960 üzenetére

Elég öregecske konfig. Fatalaity b450 itx; Ryzen 2600; Gainward 1060 6GB, Sf450, intel 520 ssd + hitachi 7k-s 2,5-es 1TB hdd + crucial 2TB ssd. EK blokkok (velocity, thermosphere) vegyes csövezés, rettenet sok adapter, és magicool radik, egy 240 és egy 120- slim. Akasa slim ventikkel. Hja és mindez egy Lian li tu 150 wx-be csomagolva.

@hszilard666: Kb univerzális blokk, csak a gpu-t hűti (EK thermosphere). A ramok kaptak bordát, a vrm-en meg a gyári borda csücsül. Így a radiról leszívott levegő fogja hűteni. A radiátoron lévő venti és a vrm borda közt talán ha 2 mm maradt. Hogy lesz-e vele gond, nem tudom, de gyárilag a ramon nem volt semmi, a vrm-en ott a borda. Eddig két kis venti tolta rá a meleget a vga-ra, most 2 db 120-as fogja. Szerintem hűsebb lesz. De! Semmit nem fogok róla tudni, mert nincs hőmérséklet érzékelő a gpu-n kívül sehol. :DDD
    Eredetileg a giga phoneix lapjához volt passzítva a kábelezés, csak a proci megmakkant, így azt kukáztam. Utána lett amd, de oda már nem lett komplett piros kábelezés az sf450-re.

Szerk.: Az biztos, hogy az első radi be- és kilépő pontját fel fogom cserélni. most szívás feltölteni a rendszert. Kicsit gyorsabban szereltem és utána gondolkodtam.

Új hozzászólás Aktív témák