-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
Chaser #52033 üzenetére
Persze nem hiába építettem éveken át gépeket, sokszor egyedi igények alapján. De jó ideje "lenyugodtam". Ezt az egyedi ITX kuckót még meg szeretném csinálni, aztán annyi. Hagyok teret az újabb generációknak is az alkotásra.
Rick4: persze úgy is lehetne, sőt volt is úgy régebben, de igazából még passzívan is minden az 55-70 fokos tartományban mozog még játék alatt is (ezért is szeretem például az eleve passzív üzemre tervezett VGA-t, mert örül a plusz hűtésnek, mint minden, de ha muszáj nélküle is elvan). Őszinte leszek nem is tudom miért alakítottam ki végül a kapcsolós megoldást, de biztosan meg volt az oka.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos cigaretta 🔞
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch 2
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Formula-1
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- OLED TV topic
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged