Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz hoffman_ #51567 üzenetére

mi történt? vásároltam már náluk kis ezerszer, soha nem volt gond
    most van benn a corsair 450 sfx platinum garban, ez lesz az első garos ügyintézés, majd kiderül mit produkálnak - 3 hét alatt meghalt a táp, max 48 órát volt üzemben, gyönyörű ( : -
    ha vissza kellett vinnem valamit soha nem genyóztak', most is megy vissza a lap, ez így ennyiért nekem nagyon nem kell

Qkackca
    amikor az arctic passzív hűtőt használtam, net alatt 80 fokos ssd-nél mondtam azt hogy ekkor ezt kikapcsoljuk ( : samu 970 evo, nem hideg az tény, de az s2h lapban külön nvme bordával sose volt ennek közelében sem
    aktív hűtéssel jobb a hőfok, de még mindig nagyon rossz az olcsó lap+külön értelmes nvme hűtő kombóhoz képest
    60 fok nem rssz a vrm-nél, mondjuk egy 3800x-3900x mellett, vagy egy szétrángatott 3600 mellett
    de ez egy 3100, 1v@3,6ghz-en ( : 45w alatt megáll a soc+cpu max terhelésen, konnektorból teljes gép avx alatt 80w
    lehet vagy 25a a cpu-nak, 60 fok viccnek is rossz úgy, hogy az lp hűtő telibe letakarja a bordát és 500rpm-es 120/25-ös venti van felette
    az s2h-ban a megrángatott 3600 hozott ilyen vrm hőfokokat, akár kicsivel fölé is ment, de akkor nem 80w-nál állt meg a gép
    már nem nézek semmit, éppen csomagolom el, elég volt belőle
    el se merem képzelni mit produkálna 3800x mellett ami nemsokára jön

Új hozzászólás Aktív témák