- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Milyen TV-t vegyek?
- TV antenna és jelerősítés
- Bluetooth hangszórók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Chaser #51570 üzenetére
nekem két esetem volt, egy visszáru, hibátlanul, meg az SF600 javításom most, utóbbi genyós volt. a topicja nagyon megosztó, ha szummázni kéne, akkor az elmúlt egy évben eltört náluk is valami, mennek lefelé ezerrel. ügyetlen üfsz, két hetes kurzus után nem tudják azt sem, hogy hol dolgoznak sajna. nem javították a tápom egy hónapig, reklamáltam, hogy kéne vissza, jóvá akarták írni. ez azért volt probléma, mert egyrészt volt nekik 5db új, másrészt 40e helyett 62e volt és be akarták nyeletni velem a 20e buktát. két nap alatt sikerült átverekednem, hogy no-no. végül kaptam (új) cseretápot, de nem volt triviális.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Autós topik
- Videó stream letöltése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest