-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
Chaser #51019 üzenetére
MEA culpa, valóban az egy One S, nem is írtam hogy teljesítették a feladatot, hanem hogy hozzák az adalékot hozzá. Egyébként meg akkor még nem ért le az ebédhez ivott kávé.
És azért írtam ki a tényleges méretet, mert olyan nagy vonalú voltam korábban hogy a 2,699 litert lefele kerekítettem Neked 2,6-ra, de most hogy volt energiám alaposabban megnézni azt az adatlapot és amennyit varrónősködsz, muszáj voltam az "elhanyagolható" részleteket valósághoz pontosítani.
Mint például hogy lehet a Te játékaid alatt csak 75 w-ot mértél egy nem tudom milyen típusú és épp ezért ismeretlen pontatlanságú mérővel, de tény hogy a benne lévő tápegység 165w-ra van méretezve a 1440p 60+fpshez.
Amúgy érdemes lenne rámérni hőmérővel egy valódi tripla A teljesítmény igényű, full beállításon futtatott játék alatt arra hogy a rácsozáson milyen hőmérsékletű levegő áramlik ki és hogy 10 centi közelről mekkora a hangerő ha már állítólag néma, akkor ott is annak kell lennie.
Mert hogy az a venti ott pull out elhelyezésen van, ez az egyik oka annak hogy kevésbé hallatszódik a felhasználó felé.Szóval mi a cím ahova majd kéred a számlát? A compulab valszeg nem fogja olcsón mérni a csökkentett méretű airtop 3 házat, de ha megírom nekik hogy kinek az orra alá kell majd dörgölni biztos hajlanak majd a bizniszre, egyedi gyártásban.
Jah és még annyit hogy szó sem volt arról hogy csak 15 cm mély lehet a cucc, csak a maximális befoglaló méretről, tekintettel arra hogy 17x17-es a mini itx.
18x29-es oldallappal számolva marad 5,1 cm magasságra...és még kényelmes 0,0375 liter lazaság. -
törölt tag
válasz
Chaser #51019 üzenetére
a 4l az mar az elszabadult ero maga
igaz kulso kockaval, de s4 mini classic-ban nekem ryzen1700 lakott 32G memoriaval, egy gigabyte 1080-nal es 800-as ssd-vel.
a masikban pedig egy xeon gold 6130, 64G memoria, rx460 slim es egy 6x10G halokartya. turbo nelkul viszonylag csendes. ceges egylegterben tokeletes, ahol az allando zaj nagyreszt elnyomja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Eredeti játékok OFF topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged