Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• toldy

őstag

válasz kazan23 #4056 üzenetére

Öhh, nem egészen. Paneltápnál kevés az amper, piconál elegendő ( még a 80wosnak is ). :U

• Szipi

aktív tag

válasz kazan23 #4056 üzenetére

A ház még változhat, azt csak később veszem meg. Attól függ hogy mennyire halk a gyári intel hűtő, ha nem kell cserélni akkor jó lessz egy CM Elit 100 is.

A HDD adott szóval ha nem muszály nem akarok még erre is költeni (egyébként van 1 WD500-as greenem + 2 WD1,5TB-os green csak adattárolásra és tényleg halk:DDD ).
    Az SSD is csak később kerülne a gépbe ha már minden más megvan és kicsit olcsóbb lessz.

A picoPSU bőven elég lessz(és az is már megvan kb. 2 éve, ja és amiben verhetetlen: 100%-osan halk már csak ezért sem akarom cserélni), 12V-on 6A-t tud leadni (peak 8A) + alulfeszelve lessz a proci 2GHz-en így kb. 70W-ot fogom elérni a falnál. Külföldi fórumokon olvastam hogy többen is 90W-os adapterről használnak hasonló konfigot IGP-vel. :C

Idézet az eggyik fórumról:
    "-0.225 Dynamic Vcore reduction (~.85V in BIOS), CPU @ 2GHz w/ hyper threading enabled to support undervolt.
    1.1V for the GPU (stock speed)
    1.3V for the ram (stock speed)

Idle power draw = 27W from the wall
    Max power draw (furmark + prime95) = 66W from the wall"

Ez egy GA-H55N-USB3 + i3-540 páros paneltápegység-ről etetve.

Olvastam kisza25 irományát is a Logouton és ő 65W-ot mért egy HD4670-as karival üresjáratban és 100W-ot terhelve. Ha kivonom a VGA-t + a tápjának a kisebb hatásfokát a picohoz képest akkor elméletileg tudom tartani a kitűzött fogyasztási értékeket.

A különböző tesztoldalak közti nagy eltérés zavart meg a fogyasztást illetően, ezért próbálok felhasználoktól érdeklődni mi is a valóság.

Új hozzászólás Aktív témák