-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
#16939776 #30663 üzenetére
Valószínűleg a táp lesz a ludas, de azt már nincs kedvem lecserélni, így is van két vadiúj Chieftec tápom a szekrény mélyén (egy 180W-os SFX és egy 200W-os TFX), nem akarom még eggyel szaporítani. Sajnos amikor vettem a gépet, csak a Be Quiet SFX Power 2 300W volt az egyetlen értelmes táp, amit lehetett kapni, ezért azt vettem. A Chieftec SFX-350BS ellátása elég darabos volt, és pont nem volt akkor az egész országban, a Zalman ZM350-FX pedig akkor még nem jelent meg. Mindegy, most már elleszek ezzel is, annyira nem zavaró.
Esetleg ha valaki elvinné ezt a három tápot mondjuk egy tízesért, akkor megfontolnám egy SFX-350BS megvételét, de erre nem sok esélyt látok. A két kis Chiftecet már hirdettem egyszer egy hónapig, de még érdeklődő sem volt. Mindegy, ha megjelenik 2017-ben az AMD Zen alapú APU, akkor arra lecserélem a kisebb gépemet, és kavarni fogok egy kicsit a házakkal is:
1. A Chieftec BT-02B-ből átteszem az FI-01B-be a benne lévő 7850K-s konfigot, és leszabályozom 65W-ra, az lesz a tévére kötött gép.
2. A BT-02B-be átépítem az FI-01B-ből az A10-5700-as gépet, amiben benne marad a Be Quiet táp. Ez a konfig a BQ táppal együtt lemegy anyósomhoz, zörögjön nála.
3. Az AMD Zen APU-s konfighoz veszek egy Raijintek Metist, abba pedig rendes ATX táp megy, azok között már biztos találok olyat, ami nem zörög vagy cicereg.
Ehhez már csak az kell, hogy ne menjen csődbe az AMD 2017-ig.Szeretem az AMD APU-kat, nem akarom Inteles IGP-vel szívatni magamat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Filmvilág
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- Kingston FURY Beast RGB 32gb ( 4x8gb ) DDR4 3200MHz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged