Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Goose-T

veterán

válasz #16939776 #30663 üzenetére

Valószínűleg a táp lesz a ludas, de azt már nincs kedvem lecserélni, így is van két vadiúj Chieftec tápom a szekrény mélyén (egy 180W-os SFX és egy 200W-os TFX), nem akarom még eggyel szaporítani. Sajnos amikor vettem a gépet, csak a Be Quiet SFX Power 2 300W volt az egyetlen értelmes táp, amit lehetett kapni, ezért azt vettem. A Chieftec SFX-350BS ellátása elég darabos volt, és pont nem volt akkor az egész országban, a Zalman ZM350-FX pedig akkor még nem jelent meg. Mindegy, most már elleszek ezzel is, annyira nem zavaró.

Esetleg ha valaki elvinné ezt a három tápot mondjuk egy tízesért, akkor megfontolnám egy SFX-350BS megvételét, de erre nem sok esélyt látok. A két kis Chiftecet már hirdettem egyszer egy hónapig, de még érdeklődő sem volt. Mindegy, ha megjelenik 2017-ben az AMD Zen alapú APU, akkor arra lecserélem a kisebb gépemet, és kavarni fogok egy kicsit a házakkal is:
    1. A Chieftec BT-02B-ből átteszem az FI-01B-be a benne lévő 7850K-s konfigot, és leszabályozom 65W-ra, az lesz a tévére kötött gép.
    2. A BT-02B-be átépítem az FI-01B-ből az A10-5700-as gépet, amiben benne marad a Be Quiet táp. Ez a konfig a BQ táppal együtt lemegy anyósomhoz, zörögjön nála. :DDD
    3. Az AMD Zen APU-s konfighoz veszek egy Raijintek Metist, abba pedig rendes ATX táp megy, azok között már biztos találok olyat, ami nem zörög vagy cicereg.
    Ehhez már csak az kell, hogy ne menjen csődbe az AMD 2017-ig. :D Szeretem az AMD APU-kat, nem akarom Inteles IGP-vel szívatni magamat.

Új hozzászólás Aktív témák