-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
imibogyo #26546 üzenetére
Előre leszögezem hogy a vörös arany színkombináció nekem tetszik!
Viszont: Az előlapot oldalt törtem volna meg. Pácolás és előkészítése nagyon el lett kapkodva.
A tápdugót rendesen tessék bedugni: [link]
Védőföldet a ház érinthető fém részeire is bekötötted gondolom.Szerintem nagyon szépet lehet fából is alkotni, de be kell tartani a technológiai lépéseket. Mindenek előtt jó alapanyagok és segédanyagok kellenek hozzá és sok türelem.
-
-
patomi
őstag
válasz
imibogyo #26546 üzenetére
Nekem tetszik. Egy árnyalattal lehetne sötétebb(bár lehet a kép ilyen csak) jobban passzolna a bútorokhoz.
Az oldallap ha jól emlékszem füst üveg lesz(?) Az nincs még meg? Sokat dobna rajta.A bordát nem tudod 90 fokkal elfordítani? Akkor ezen is átfújna az előlapi venti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Nyaralás topik
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest