Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• imibogyo

veterán

válasz #16939776 #26554 üzenetére

Köszi!

Viszont: Az előlapot oldalt törtem volna meg.
    Ki lesz javítva. Amit látsz egy régebbi projekt maradványa. Ez lett félbevágva, de, hogy a kapcsoló helye megmaradjon az eredeti 4x120-as helyből 2 marásnak meg kellett tartanom a belógó lekerekítéseit. Sajnos nem volt időm még újramarni és nem is tudom mikor jutok oda.

Pácolás és előkészítése nagyon el lett kapkodva.
    Mivel még csak egy réteg van rajta, azt is éjszaka kentem fel, így ez természetes. Még jön rá 2 réteg pác, rétegenként újracsiszolva, majd 2 réteg lakk vizes csiszolással. Ha minden jól megy a végeredmény jóval homogénebb lesz és valahogy így fog kinézni pácolva és erre jön még a lakkozás.

A tápdugót rendesen tessék bedugni.
    Már megtörtént. ;)

Védőföldet a ház érinthető fém részeire is bekötötted gondolom.
    Csak a két rács "érinthető" a gépben, de az nincs közvetlen kapcsolatban semmivel sem. A többi alkatrész pedig mind össze van földelve. Van oldallap is, tehát a tápegység és társai nem érinthetőek.

Szerintem nagyon szépet lehet fából is alkotni, de be kell tartani a technológiai lépéseket. Mindenek előtt jó alapanyagok és segédanyagok kellenek hozzá és sok türelem.
    Egyetértek, de nekem inkább sok idő kellene hozzá, ami nincs, meg az, hogy ne egy ekkora műhelyben kelljen alkotni és festőszobát kialakítani. :B

Új hozzászólás Aktív témák