Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• .mf

veterán

válasz hito #1893 üzenetére

Egyébként ubuntu + xbmc kerül majd rá. Net, filmek és fájlszerver lesz a feladata, arra szerintem kiválóan megfelel, a licenc árát is megspórolom.

Gép elindult, ment, bios szerint hőmérsékletek (terheletlenül) kiválóak a gyári 40mm-es venti helyett bordák felett lévő 80mm-es, 5V-ról hajtott Yate Loon-nal (33 CPU, 30 chipset).
    Táp ventije viszont hangos -- legalábbis hangosabb annál, mint ahogy szerettem volna, egy átlagtáphoz képest annyira nem vészes, pl. húgom gépében FSP PNF sokkal hangosabb, de persze nem ér nyomába a nagygépem Seasonicjának. Amint 2.5" winyót is tettem mellé, már volt viszonyítási alap, régi scorpio idle-jét is azért lehet hallani mellette, seek meg bőven átüt rajta, tehát így nézve okés. Bár jobb lenne, ha halkabb lenne, pontosabban nem is halkabbnak kéne lennie, mert nem csapágyzaj meg hasonlók, hanem szélzaj, tehát feleslegesen magas a fordulatszáma, mivel hideg levegőt fúj ki.
    Most készítem össze xp-t usb-re (odd még egyelőre nem került bele), meglátjuk, mi lesz belőle, sorra dob errorokat...

Új hozzászólás Aktív témák