- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- DUNE médialejátszók topicja
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adatfalo
senior tag
-
maláj
addikt
no mégiscsak meggondoltam magam
azt, hogy cikk lesz -e vagy blog vagy bármi egyéb még nemtudom
minimális szerszámozottság és kézügyesség mellett próbálom elkövetni a dolgokat de próbálok az igényességre törekedni mindamellett, hogy ez amolyan "szegény ember vízzel főz" projekt lesz
-
Pista0001
addikt
Monitort vettem tőlük 3,5 éve, problémamentes vásárlás volt (leszámítva hogy BKV-vel kellett hazavinnem
).
Előtte egyszer VGA-t kerestem, szerepelt az árlistájukban egy termék ami tetszett, mindig csak annyit mondtak hogy nincs a nagykerben, de ezt a többiek is így csinálták akkoriban. Túl nagy az adatbázis (webshop) ahhoz hogy rendesen karbantartsák, nem követték rendesen hogy mik a kifutó termékek. Hangsúlyozom hogy ez kb 5 éve volt, akkoriban jellemző volt a pesti számtechboltokra ez a magatartás.
-
maláj
addikt
-
HookR
addikt
Létezik. Pl. ezek:
- Fractal Design Array R2
- Fractal Design Node 304
- Lian-Li PC-Q12 *
- Lian-Li PC-Q16 *
- Lian-Li PC-Q25 **Nekem valamiért nem akart betöltődni a Lian-Li honlap, helyette guglis képkeresőt linkeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest