-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maláj
addikt
válasz
tibi970307 #43175 üzenetére
nekem pl. úgy, hogy még csak a házak vannak + (bár azok már elég sokan)
-
maláj
addikt
válasz
hegegabi80 #41671 üzenetére
és ha jól sikerül beindul a sorozatgyártás a topiklakók részére is
-
maláj
addikt
nekem Thermalright Macho 120-hoz kellene valami hátlap 115x-hez
-
maláj
addikt
lányok ha akad valakinek 1 rossz Thin mini itx lapja az gondoljon már rám
minden alkatrész hiányozhat róla de a lényeg, hogy az outputok (lan, ps2, 3jack, stb.) rajta legyenek (a magasság méréséhez kellene viszonyítani) -
maláj
addikt
válasz
hegegabi80 #39045 üzenetére
+ a flexet is jól bírja
-
maláj
addikt
válasz
hegegabi80 #38789 üzenetére
-
maláj
addikt
-
maláj
addikt
emberkék ...
a Raijintek Metisbe belefér -é a GV-N960D5-4GD vga ???
elméleti síkon nem (177mm > 170mm) de nekem gyakorlati tapasztalat kell -
maláj
addikt
iMagic Pi házikót hol tudnék venni EU-n belül emészthető áron ???
-
maláj
addikt
urak
melyiket érdemesebb megvenni ???Asrock Q1900-ITX vagy a Q1900DC-ITX ???
pénz miatt is + a felhasználás módja (NAS) miatt is érdekelne melyiket vételezzem + -
maláj
addikt
mondjatok 1 házat ami olyasforma mint a Jonsbo v1
ugyanis ezt már nem lehet kapni de nekem most tetszett + -
maláj
addikt
urak, kocka háznál hűtés szempontjából mi a közel "ideális" ???
- mint a Sharkoon CA-I (felül és oldalt lukacsos gyárilag ==> felül kihúzza a bent levegőt)
- vagy mint a Cooltek Coolcube Mini (oldalt lukacsos gyárilag ==> oldalt ráfújja aztán ahol tud távozik a benti levegő)
- esetleg megfaragni az elejét 1 db 12-es ventinek pl. és kereszthuzatba kerülne a cucc (nyilván nem ATX táppal használva) -
maláj
addikt
én + sem szólalok
-
maláj
addikt
akinek a birtokában van 1 Asrock Q1900(DC)-ITX az mérje már le, hogy milyen magas a cucc a bordánál
-
maláj
addikt
na urak félig-meddig én is összedobtam 1 ITX rendszert (amiből 2 lesz majd csak pár alkatrész még hiányzik
)
Xigmatek Octans
GA-H81N
Intel G3420 BOX
Corsair VX450
Gigabyte R9 270X OC 2GB DDR5
Adata SP300 64GB mSATA SSDramot majd most kérek kölcsön a szomszédtól, hogy az is legyen benne valamennyi
az megvan, hogy ez a vga nem ehhez a cpu-hoz lett kóburálva de most jelenleg csak ezen alkatrészeim akadtak a szekrényben
majd lesz belőle 2 gép (low gamer + normál gamer) ha minden cucc megérkezett
-
maláj
addikt
Thin Mini-ITX shield mérete kellene nekem (nem a külső hanem a belső amit a helyére pattintassz
) ...
-
maláj
addikt
mITX-es kockaháznál mekkora hely kell a 12-es venti "mögött" (tehát a venti és a külső burkolat közötti hely), hogy hatékonyan tudja áttolni a házon a kinti levegőt ???
5V-on menne csak a technika
-
maláj
addikt
Armor A30 kipipálva
-
maláj
addikt
na gyerekek megérkezett a Xigmatek Octans házikó
elég csecse a motyó - majd holnap jobban szemrevételezem -
maláj
addikt
hozott a Miki bácsi 2 ITX cuccot de már félek lefényképezni a múltkori után
-
maláj
addikt
válasz
flashpointer #24112 üzenetére
van aki bélyeget gyűjt ... jh és még van 1 ház de az moddingos cucc és nem gyári
Mercutio_: 5 után már nem számoltam véresen komolyan
nrbx: nem próbáltam még
-
maláj
addikt
szerk: az N40L az gyári motyó és megy pöpecül, a többi üres
-
maláj
addikt
akinek CM130 házikója van lemérné az alábbi távolságot ???
-
maláj
addikt
válasz
robcsekwow #23271 üzenetére
nyomjál rá 1 kiskanál szilvalekvárt mint a bacsis kolléga
-
maláj
addikt
-
maláj
addikt
válasz
flashpointer #22893 üzenetére
ez a ház eléggé morcos - kíváncsi lennék mi valutáért vesztegetné aki csinálta (vagy akár legyártana pár db-ot
)
-
maláj
addikt
én most próbálom rávenni magamat, hogy nekem az Asrock Q1900DC-ITX kell 33k-ért és nem az Asrock Q1900-ITX 22k-ért
szerk: rakhatom olyan házba is ahol ATX táp van + olyanba is ahol panel/pikó
-
maláj
addikt
válasz
Grave_444 #22224 üzenetére
jó - bár nem bántam volna ha fém teljesen az egész
ha a borda úgy áll, hogy a ház 2 oldala fele le tudja róla fújni a venti akkor szerintem működhet ...szerk #1: apunak 24k-ba volt
szerk #2: GA-E350N-USB3 + 1x4GB DDR3 ram + Corsair Force 120GB SSD ami benne lakozik jelenleg
-
maláj
addikt
-
maláj
addikt
hmmm
átköltöztettem a kis Brazost az Antec ISK110-be és hát kissé "melege" van
a bordáról azt a kis 4 centis prüntyögőt leszedtem ergo most zéró venti @ zéró zajlap: 45°C, cpu: 65°C (magok 80-80°C), gpu: 85°C
-
maláj
addikt
azt hiszem rátaláltam a házra amit kerestem
Lian Li Off PC-Q33
alulra 1 bivaly táp, fölé 1 mini ITX gamer lap, hátul 1 db 12-14-es ventihely, elől sajnos nincs venti24cm mély x 23 cm széles x 33 cm magas, oldalai lukacsosak ergo keresztbe is át lehet fújatni a dolgokat
remélem kerül vagy 50k-ba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest