- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- DUNE médialejátszók topicja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csƵ
addikt
A Gigabyte GA-H310TN pont ilyen!
-
csƵ
addikt
Üdv!
Jó sok éve nem voltam már itt.
Azóta rég megszabadultam a mini PC-mtől, de megint elővett a nosztalgia.
Miért nem létezik integrált J5005 procival szerelt M.2 NVMe foglalatos alaplap?
Tudtok ilyen alternatívát olcsón? -
csƵ
addikt
válasz
flashpointer #23722 üzenetére
Az a 03, én a 05-öt linkeltem.
#23724: valóban, először a 05-öt linkeltem német oldalról, aztán szerkesztettem és véletlen a 03-at az angol oldalról, majd javítottam 05-re.
-
csƵ
addikt
Azt hiszem jövőre visszatérek az ITX-hez. Addig is egy igéretes ház, pont amilyenre nekem lenne szükségem: Chieftec IX-05B - bár az árára kíváncsi leszek.
-
csƵ
addikt
Üdv!
Az utóbbi időben nem követtem nyomon az ITX frontot. Milyen olcsó alternatívák vannak Llano-oz vagy SB-hez?
-
csƵ
addikt
-
csƵ
addikt
Üdv!
Sokan kérdezték már a hirdetésemmel kapcsolatban, hogy mennyit fogyaszthat a konfigom idle és terhelve. Nekem fogalmam sincs. Nektek?
-
csƵ
addikt
Meghirdettem a gépemet az aprón, ha kapok elfogadható ajánlatot notebook cserére, akkor lehet ennyi volt az ITX pályafutásom.
-
csƵ
addikt
válasz
Komplikato #9280 üzenetére
Az is megeshet. Ennyire nem néztem utána.
-
csƵ
addikt
válasz
zed1983 #9274 üzenetére
Nekem személy szerint egy USB-s Audiotrak Prodigy Cube van. Elvileg a Creative X-Fi HD alternatívája. Figyelj, nem tudom milyen komolyan akarod venni a zenehallgatást, de rengeteg lehetőség van külső megoldásként. Vannak még ezen kívül sztereó DAC-k. Valódi zenehallgatásra, igazi vájtfülűeknek.
szerk: hogy a kérdésre is válaszoljak. Nekem elegendő. Meg vagyok vele elégedve.
-
csƵ
addikt
válasz
zed1983 #9272 üzenetére
Nem hiszem, ha nagyon fontos a hangminőség, akkor vegyél egy külső hangkártyát hozzá. Én is ezt tettem.
De az ALC889 átlag felhasználónak tökéletes.Mondjuk most ugrott be, hogy a DFI LanParty MI P55-T36-on van valami X-Fi matrica.
szerk: a jelek szerint csak dísznek, mivel ALC885 van ráintegrálva.
-
csƵ
addikt
-
csƵ
addikt
válasz
kételkedem #9186 üzenetére
20.938 Ft az MSI lap, házat nézz hardverapróról, szerintem jobban megérné. De akár, ha ennyire költséghatékony akarsz lenni, akkor az egész konfigot onnan venném a helyedben.
-
csƵ
addikt
válasz
kételkedem #9175 üzenetére
Brazos nem lenne jobb?
-
csƵ
addikt
-
csƵ
addikt
Srácok, lehet eladó lesz a konfigom!
-
csƵ
addikt
Gigabyte MSH61DI, nem vitték túlzásba.
-
csƵ
addikt
-
csƵ
addikt
-
csƵ
addikt
válasz
warez-post #8600 üzenetére
Nem tudom, hogy az Battlestar Galactica gépigénye milyen, de szerintem a Brazos kielégíteni az igényidet.
-
csƵ
addikt
Giga H61. A Llano-t nem sietik el...
-
csƵ
addikt
-
csƵ
addikt
válasz
Shadowman360 #8530 üzenetére
Lesz szép ára. Már csak azért is, mert Asus. Egy Gigabyte alternatívát szívesen megnéznék, bár még a hivatalos oldalon sincs semmi.
-
csƵ
addikt
válasz
ulfwerenar #8355 üzenetére
Mennyit szánsz rá? Llano-s notebook nem lesz gáz árban és teljesítményben is elegendő szinte bármire.
AceTom: a 60W-os tégla, 12V-on 5A.
-
csƵ
addikt
válasz
ulfwerenar #8352 üzenetére
Miért nem veszel notebook-ot?
-
-
csƵ
addikt
Ha már a Llano-nál tartunk. Tud valaki valami infót az ITX lapjairól? Én hivatalos alaplapgyártók honlapjain sem találtam semmit...
-
csƵ
addikt
Hát gyerekek... Nagyon gondolkodom a Llano-ban. Egyedül az tart vissza, hogy 60W-os a paneltápom.
-
csƵ
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest