- Milyen videókártyát?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Dell asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
Az komoly hogy le akarják/fogják tiltani a kártyákat? És ha a TV-m alapból tudja a T2-t vagy csak szimplán nem ilyen legócskább ingyenes box-al akarom nézni hanem mondjuk egy komolyabb amiko-val akkor miért tiltják le a kártyát? Kommunikáció nulla. Baromira meg sem kérdezték akarok-e boxot, tudja-e a tv-m, stb, csak beállított a postás ezzel a foshalommal. És majd én küldözgessem vissza nekik 2-3e Ft-ért ha szólok hogy kösz de nem kell?! Ahogy Hadházy mondta: "meg a lónak a f*szát". Mellesleg ez a box nem tudom mifajta kutya, de olyanok a filmek rajta alapból mint mikor a tv-n bekapcsolom maximumra a truemotion-t (vagy mi a tököm a neve, nem használom mert borzalmas lesz tőle minden film), nekem ez így konkrétan nézhetetlen. Ja és nincs timeshift, az usb csak dísz rajta ahogy az ethernet is. Egyelőre. Mert gondolom lesz bőr a pofájukon a timeshift lehetőségéért is plusz pénzt kérni, mikor a tv vagy bármelyik másik box ingyen is tudja. Vicc... Ja és mellesleg nekem előre fizetős a cucc, mit csinálnak ha szimplán nem töltöm fel többet a kártyát?
Aktív témák
- Google pixel buds pro 2 vezetéknélküli fülhallgató
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Sony Alfa 7 MII. + Objektívek, Kamera állvány stb.
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged