Hirdetés
- Apple asztali gépek
 - Billentyűzet gondom van
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - OLED TV topic
 - Milyen széket vegyek?
 - Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
 - Samsung Galaxy Tab tablet topik
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
 - SSD kibeszélő

- 

PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router

Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz

Kapanyél

üzenetére
						Mea Culpa, elővettem a WRT54GL-t, teszteltem kicsit, és hát a 2.4-es fw bugos, nem megy benne a kliens mód! Ellenben ha feltolod a 2.6-os kerneles 120-as verziót, azzal tuti kell mennie, ma próbáltam!
Sorry!
 - 

válasz

Kapanyél

üzenetére
						Pedig nekem is van egy Linksys WRT54GL-em, szintén Tomato-val, amit be is konfigoltam a szomszéd WiFi-re, arra az esetre, ha a szolgáltatóm bemondaná az unalmast, akkor csak előveszem a Linksys-t, kihúzom a CISCO modemből a LAN kábelt, átdugom a Linksys WRT54GL LAN portjába, és már nyomja is az RT-N66U-ba a szomszédtól kölcsönzött netet! Persze a távolság (30-35 méter, és vagy 5-6 fal) miatt ez leginkább csak böngészni, fórumozni, és levelezni alkalmas, de a lényeg úgyis ez!
Mondjuk a 743ND gyárilag is tud WiFi kliens módot!
 - 

- 

Kapanyél
őstag
válasz

Kapanyél

üzenetére
						Amúgy egy kicsit zavaró, hogy a WAN beállításoknál ha statikusra állítom, ott kéri az IP-címet, a maszkot és a gateway-t. Namármost az IP akkor itt mi? Mert az átjáró nyilván a 4G cucc IP-je.
Ide, gondolom, a 4G által kiadható tartományba eső címet kellene írni. A kérdés, hogy a WRT54 LAN oldali IP-je akkor mi legyen? Ugyanez? - 

krealon
veterán
válasz

Kapanyél

üzenetére
						"WRT54GL-em van Tomato 1.28-cal. Szeretném, ha a mobil wifi routerem jelét fogná valahogy, amit WAN-ként kezelne és osztaná meg a switch portjain.
Milyen beállításokat kell használni ehhez?"Elvileg ezekkel a beallitasokkal mukodik, de speciel az en Android v4.1.2-es telefonomra nem volt hajlando csatlakozni.
Nalam a megoldas egy TP-link + Gargoyle lett.

- 

- 

válasz

Kapanyél

üzenetére
						1. Sehol sem írtad, hogy WiFi-n is tovább kellene osztania a vett jelet! A jelet nem is kell keresned, beírod a mobil SSID-t és a PSK-t a Tomato-ba, és az csatlakozik hozzá!
2. WDS-t mindkét routerben be kell állítani, és leginkább azonos hardverek esetén szokott jól, és megbízhatóan működni!
 - 

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
 - Fotó állvány eladó
 - HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
 - Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
 - BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest