Hirdetés
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrYoniko
aktív tag
Sziasztok!
Kicsit Off voltam mostanában 3D nyomtatás terén, egyrészt lagzi+nászút miatt, másrészt mert kihasználtam a jó időt és inkább kint barkácsoltam fából ezt-azt.
Most hogy jön a hideg a barkács-kendács szakkört házon belül tartom, így ismét előjött a nyomtathatnékom és vele a korábbi hibák orvoslása.
A gépem még mindig egy Ender 3 Pro, a kérdéseim pontokba szedném:
1. Az egyik hibajelenség hogy az asztal mintha kicsit görbe lenne, ezt megoldom azzal, hogy supportként az egész tárgy kap pár mm-t így maga a tárgy nem lesz már torz, viszont nő a hulladék. A kérdés kimondottan az, hogy lehet-e újra olvasztani a PLA-t hogy újra filament legyen belőle. Több színt használok, 0 száriás prototipus meg mindegy milyen szín lesz...
2. Asztal szintezőhöz nyomtattam szintező pöcköket, így nem hinném hogy az elmászik magától, de erősítsetek meg ebben.
3. Érdemes megvenni a gyári üveglapot, vagy edzett üveg+hajlakk is jó lehet, pláne hogy ABS-t is akarok használni, kimondottan amiatt érdekel. Esetleg Carbon Glass?
4. ABS nyomtatáshoz elkezdtem üvegkeretnek tartókat nyomtatni PLA-ból. Fogják ezek bírni a magasabb hőmérsékletet?
Bónusz kérdés: hosszútávon gondolkozva mit érdemes cserélni a gépen, vagyis miből rendeljek már most pótalkatrészt ha valami elromolna használatból eredendően.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest