- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
-
PROHARDVER!
Milyen belső merevlemezt vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HolyFire
aktív tag
Üdv!
Jelenleg milyen vinyót tudtok ajánlani tárolásra? Egy Popcorn A-300ba akarok tenni egy 2 tera körülit... a lényeg hogy szinte hangtalan legyen és ne melegedjen. Mit érdemes mostanság megvenni? WD Green-ből pl melyik típust? Esetleg más alternatíva?
Neeee!!! Csak a rumot ne!!!
-
HolyFire
aktív tag
Kb nem történik semmi. A vinyók még a sata2 sávszélességét se használják ki, mondhatni meg se közelítik, nemhogy a sata3-at... Szóval felesleges csak a csati miatt cserélni mert abszolúte nem leszel vele előrébb... Szerintem... hacsak nem valami űberbrutál gyors 500-as vinyóról van szó...amit kétlek hogy létezik a Naprendszerben. Max akkor lenne kis előny ha az új vinyó WD Black, a régi meg valami régebbi lassabb típus...
-
HolyFire
aktív tag
válasz Dzsekó #30484 üzenetére
Úgy legyen... De a magyar kereskedői virtust tekintve messze nem lesz 1dodo/gb nálunk az ssd... Sajna...
Amúgy abszolúte nem sürgős a dolog... Csak elgondolkodtam azon hogy most itt használtan 17 000 ft irányáron lehet venni 300 gigás velocit... ami most jó lehetne rendszernek..majd később felváltaná egy 64 vagy 128 gigás ssd és a veloci megmaradna a szükség esetére programoknak...főleg úgy hogy a mai világban egy játék 10-20 giga és én nem vagyok olyan hardcore gamer hogy kipörgetek valamit és törlöm...hanem havonta kéthavonta előveszem játszom, majd x idő múlva folytatom... szóval így azért nem árt a tárhely...
tehát ezekből kifolyólag inkább a fő kérdés az irányba kezd terelődni hogy egy veloci mit tud a többi 7200-es hdd-hez képest... mert ahogy olvastam nem feltétlenül veri az összes asztali 7200-est... kivéve a 450 és 600 gigásat, de azt meg nem nagyon kapni használtan, újan meg aranyár....bár lehet tévedek és rosszul értelmezem a neten fellelhető teszteket.
Ne nézzetek hülyének csak tényleg kiestem a képből...ezért kérdezem a tapasztalatokat...
[ Szerkesztve ]
-
HolyFire
aktív tag
válasz BioNiCMaN #30480 üzenetére
Nem Nem arra szántam... Csak teszem azt ha sok program felkerül..játékok esetleg... akkor oda biza kevés a 64 giga---annál nagyobb meg elérhetetlen egyenlőre számomra anyagilag... ezért agyalok hogy 64 giga ssd és akkor azon csak oprendszer... vagy veloci és akkor arra mehet minden... De nem tudom megéri-e a veloci... mert ugye a 300-as veloci és a 64-es ssd kb egy árban mozog használtan... Szal azért hülye én se
Csak nem akarok pénzt kidobni egyik irányba se... teszem azt veszek velocit és kb semmi értelme mert nem sokat gyorsít... veszem az ssd-t és gyors minden csak kb semmit se tudok feltelepíteni rá ha úgy van... tudom a legoptimálisabb egy ssd rendszernek és egy gyors hdd a programoknak. De itt megint jön a kérdés hogy a veloci mennyivel gyorsabb hdd mint egy bármely sima 7200-es vinyó...
[ Szerkesztve ]
-
HolyFire
aktív tag
Üdv!
Az lenne kérdésem hogy megéri-e venni még Velociraptort? Most már szinte szarért-hugyért hozzá lehet jutni... csak a kérdés hogy a teljesítménye elég jó-e rendszer vinyónak. Korábban figyelemmel követtem a vinyókat..de az utóbbi 2 évben már nem nagyon vágom hogy mi milyen gyors hogy merre. Bár két napja túrom a netet infók után, de nem nagyon áll össze a kép... ezért inkább a tapasztalatokat kérdezném. Azt vágom hogy egy SSD messze gyorsabb..csak hát az ára és a mellé társuló tárhely nem mind1.
Szóval a dilemma adott... 150 vagy 300 gigás Veloci vagy egy 64-es ssd...
-
HolyFire
aktív tag
Hmmm.... millen gyors winyót tudtok a 7200-esek között??? ollan 160 vagy 250 giga körülit... Mondjuk én wester digitalban gondolkodom csak abból mellik sorozat? Mondjuk az AAKS?
-
HolyFire
aktív tag
-
HolyFire
aktív tag
válasz LALA_kiraly #846 üzenetére
Hmmm Winyó gumiból???: Vagy a jóöreg mágnesszalag Azt lehet dobálni...csak ne gubancolódjon össze.... viccet félretéve... Talán valami mobil winyó jó megoldás lehetne nem? Elvégre azokat úgyis "mobil" használatra tervezik...szal valamivel jobban kéne bírniuk a gyűrődést
-
HolyFire
aktív tag
De mondjuk dúrva lenne több mint 100 ezret kidobni vinyóra :
-
HolyFire
aktív tag
A legjobb 3 raptor két 74 gigás + egy 150 gigás....mindez RAID 2-be??? asszem.... mert ugye van amikor az eggyik vinyón van a fálj eggyik fele, a másikon meg a másik....ez a RAID 0...... Van mikor ugyan az van a két vinyón...hogy tuti legyen a téma és ne száljon el az adat ha meghal az eggyik ott a másik ha minden igaz ez a RAID 1----------- és ugye van a kettő eggyüt
Remélem nem mondtam nagy baromságot Ha igen nyugodtan küldjetek el hidegebb éghajlatra.... már úgyis kedvem lenne síelni
-
HolyFire
aktív tag
Helló mindenki!
Nagy kérdésem lenne a tanult kollégákhoz... szerintetek mi lenne a jobb,gyorsabb. Egy WD Raptor vagy 2 db WD1600YS Raid Edition természetesen Raid tömbe???
Illetve ti mit javasoltok a legjobb ár/teljesítmény eléréséhez???Neeee!!! Csak a rumot ne!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír Új 12 és 14 TB-os merevlemezek jönnek az év végére a Toshibától
- Hír 2020-tól gyorsan nőhet a Seagate HDD-k tárkapacitása
- Hír 14 és 15 TB-os merevlemezeket mutatott be a Western Digital
- Hír Nagy kapacitású héliumos Seagate merevlemezek érkeztek
- Hír Drasztikusan növeli az adatátvitel tempót konvencionális HDD-iben a Seagate
- Hír Alig van eltérés a HDD-k között a Backblaze megbízhatósági statisztikájában
- Hír Megérkeztek a Western Digital 10 és 12 TB-os Purple merevlemezei
- Hír Itt a Western Digital 14 TB-os PMR HDD-je
- Hír Hatékonyabb notebookokba szánt HDD-t mutatott be a Toshiba
- Hír Hagyományos irányt követő modellekkel frissíti vállalati HDD-it a HGST
- Hír Új technikával gyorsítaná a merevlemezek működését a Seagate
- Hír Seagate SkyHawk AI merevlemezek mesterséges intelligenciához
- Hír Egy év múlva érkezik a Seagate 20 TB-os HDD-je – HAMR technológiával
- Hír 40 TB-os HDD-ket ígér a Western Digital MAMR technológiája
- Hír Elsőként mutatott be 14 TB-os merevlemezt a HGST
- Hír 12 TB-os HDD-vel bővült WD Gold sorozat
- Hír Olcsó és gyors 8 TB-os merevlemezt hozott a Toshiba
- Hír Új HDD-családdal támadja az adatközpontokat a Western Digital
- BONTATLAN/Samsung Portable T7 Shield 2TB
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Hibátlan - SEAGATE és WESTERN DIGITAL 1TB 3.5" 7200rpm 64MB SATA HDD merevlemezek
- ÁRCSÖKKENTÉS Samsung SSD 870 EVO 500GB 2.5" SSD eladó
- Új SK Hynix I WD I SSD 256GB M.2 2280 Pci-e NVMe HDS: 100/100 új 0 nap
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest