Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• morphin

tag

válasz #40935168 #36706 üzenetére

Szia!

Elméletileg (gyakorlatilag nem tudom pontosan, hogy melyik rev) EZ a laposom. Tudom, hogy kék színűek, de emlékeim szerint az enyémek nem. Előlapra úgy gondoltam, hogy valamilyen előlapi motyót rakok az egyik szabad helyre (floppy v odd) ha más nem akkor a gyárit valahogy átfabrikálom. (CoolerMaster Silent v Silencer 500 azt hiszem...de már 2-3 éve nem foglalkozom PC motyókkal nem nagyon ismerem az újdonságokat)

2 terrás csak azért kell, mert jó ha van még + hely és nem olyan nagy a diffi az 1 és 2 terrásak között árban. Hála a jó Istennek nekem még nem halt meg egy vinyóm se, pláne nem életbe vágóan fontos pótolhatatlan adatokkal...hűtöm őket mindig...hibátlan mind2 pedig a 250-es lassan 7 éves, a 320-as pedig 3-4. Olyanon is gondolkoztam, hogy nem lenne áram alatt mindig a 2 terrás csak amikor kell róla adat. Ezt, hogy a legkényelmesebb megoldani sebesség (SATA) vesztés nélkül.(ergo nem akarom külső házba rakni)

Én is csak USB3-ban gondolkodom. Árakat nézve, nem annyira biztos, hogy olcsóbb összerakni...pláne ha azt nézem, hogy elég csúnyák a házak amik 2-3e körül vannak. Ha drágább akkor meg már ott vagyok, mint egy gyárilag összerakott és szép házikó-vinyó páros.

Jah még valami...olvastam erről az Advanced Format mizériáról. Ezt hol tüntetik fel amikor vásárolni szeretnék, mert én sehol nem láttam eddig erre utaló kiírást. Vagy pl a WD-k mind azok már?

Köszönöm a segítséget és a türelmet! :B

Üdv

Új hozzászólás Aktív témák