Aktív témák
-
Stirbi
addikt
-
Stirbi
addikt
válasz scream #49449 üzenetére
ha jól emlékszem ez hozza a4850x2 szintjét , ha nem akkor javitson ki vki vagy esetleg egy hd4890 1 v 2gb ot
(#49450) Szergey007-igen elnézést
(#49448) Szergey007-egy hd 5750 re rákérdezhetnél az üzletben hogy mennyit kéne ráfizetned a 27 höz az is egy jo alternativa
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
válasz scream #48818 üzenetére
UP -> (#48818) babicsbalu
-
CptMisi
őstag
válasz scream #48708 üzenetére
csak 2 PCI-E foglalat kell hozzá, tehát ezzel is menne 58xx topikban megtárgyaltuk a kérdést, és 5850mellé GT220 a legjobb választás
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
CptMisi
őstag
válasz scream #48705 üzenetére
De, lehet
ASRock P45 X3 Deluxe? lehet vele hibrid rendszert csinálni, csak a 2 PCI-E slot szükséges hozzá Milyen VGA-t akarsz venni fizikára?You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
bartucc
addikt
válasz scream #48404 üzenetére
Nem lesz akkora ugrás teljesítményben a 6xxx, mint az előző szériák során volt, de várható a teljesítmény növekedés, és az értéktelenedést von maga után. Vagyis te jól jársz (4850 olcsóbb már nem igen lesz)
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
bartucc
addikt
válasz scream #48401 üzenetére
Szerintem kicsit várj, még elég sok helyen elég a 4850. Árak már talán lejjebb mennek kicsit a 6xxx szériával, nyár végére várható leghamarabb. 5830 is gyorsabb, de túl nagy az árkülönbözet, egy 5850 már jelentősebb előrelépés lenne, de egyenlőre felesleges neked ekkora felbontásra.
pszihó: arra a felbontásra elég lenne egy 5770 is bőven, a kettő 5670-nél gyorsabb lenne, alig fogyasztana többet, és mindent vinne maxon. Felesleges oda az 5850, főleg amennyiért most adják.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
FireKeeper
nagyúr
válasz scream #48401 üzenetére
pontos start időpontot nem tudok, nem sokára
1680ra elég a hd5770 is egymagában, tesszeláció nélkül meg full beállításokra is.
hd58x0 nem igazán éri meg most, egyszerűen túl drágasteam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
FireKeeper
nagyúr
válasz scream #48398 üzenetére
ha magasak az elvárásaid (értem ezalatt hogy nagy felbontás, max részletesség), és hosszú távon gondolkodsz (dx11 és tesszeláció!) akkor a hd5770-est vedd, utána mellécsapsz mégegyet CF-be és már jó vagy tesszelációra is.
ha ezek hidegen hagynak, nem zavar a fogyasztás/hang/hő trió, csak a nyers teljesítmény számít, akkor meg hd4850x2
viszont, ha most még nincs olyan világrengető problémád ami miatt rögtön le kell cserélned a vga-t, akkor az is jó taktika lehet ha vársz, ugyanis ad1: a forint erősödése miatt eshetnek az árak, ad2 a radeon hd6000 széria szintén lenyomhatja az árakat (viszont ebben benne van, hogy egyáltalán nem biztos hogy erősödik a forint, elvégre is nem hiszem hogy előhúznának egy ütőkártyát az okosok amitől talpraáll a gazdaság/ország/befektetői bizalom, de csodák jöhetnek )steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
fagy53
nagyúr
válasz scream #38383 üzenetére
Honnan tudod, hogy milyen procija lesz? Most egy általános gépbővítés előtt áll, monitor és VGA, CPU és táp. Ez utóbbiakhoz még társulhat egy alaplap és RAM váltás is.
Nincsen itt még lefutva semmi sem, az igényességhez mindez hozzátartozik és legalább egy évig, ha ügyesen csinálja, akkor ki is szolgálja az új konfig.HollyBoni: CF-t felejtsd el, szerintem az 5870 elég lesz. A pénzt inkább a többi elemre költsd!
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz scream #38343 üzenetére
Ha COD-hoz kell, akkor a DX11-es VGA-t elfelejtheted. Szvsz, még a következő COD sem biztos, hogy DX11-es lesz. Az COD4 csak DX9-es, az MW2 pedig DX10-es.
A HD4890-el jóval több fps-ed lenne, mint a HD5770-el, és az multiban nagyon jól jön. Ha nem használsz élsimítást, akkor meglesz a stabil 250fps, ami COD4 multiban nagyon fontos.[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Gaboman
nagyúr
válasz scream #38347 üzenetére
Nagyon szívesen!
Ezt azért nézd át!HollyBoni Nézd te is meg azt a tesztet.
Ebben az új szériás ATik nagyon ott vannak,még az 5770 is keményen tartja magát.[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
válasz scream #38341 üzenetére
Ha nálad számít a DX11 akkor 5770,ha annyira nem fontos akkor DX9 DX10 DX10.1ben a 4890 erősebb.
Én azt tudom hogy nálam az 5770 1600x1200ban egy Core2Duo 6750 támogatásával AA társaságában is ment szinte minden tökéletesen.[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
-
Dark KillerX
addikt
válasz scream #38312 üzenetére
Honnan szerzed olyan olcsón az 5770-et. ,vagy csak annyit kell rádobnod a 4850-re?
GabormanA prociórajel és a rendszer erőssége inkább a játék stabilitását segíti elő nem(minimum FPS)?Mert én annó a Crysis-nál,és a GTA4-nél vettem észre,hogy ha a procimat úgy tuningolom,hogy kisebb szorzóval érek el azonos órajelet(magasabb FSB) az nagyban segíti elő a minimum FPS-ek növelését.
[ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
válasz scream #38312 üzenetére
Plusz 25 ezret kellene ráfizetned az 5770re?
Mert a kifizetendő összes és a teljesítmény többlet nem lenne arányos kicsikét sem.
Én annyit nem fizetnék ki pluszba az 5770ért!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
South Velen
addikt
válasz scream #36131 üzenetére
Mert 1280x1024-ben (a Crysisen kívül, ami mindig kivétel) nem lesz látható különbség a 4850 és aközött, az árkülönbség viszont mehet az ebben a felbontásban sokkal többet számító cpu-ra.
(#36132) Lord Vader: Ezt mondtam én is. A régebbi E6300 pedig 1,86Ghz, és azt mondta, no tuning. Az az E4500 pedig lehet, hogy hibátlanul végigvitte, de 20 FPS már nem élvezhető szerintem. (mégha a GTA saját benchmarkja 30-nak is mutatta.)
[ Szerkesztve ]
-
lsc
nagyúr
válasz scream #36104 üzenetére
Ezt nem én fogom neked megmondani, akár 50-re is lemehet a következő év elején, de lehet hogy nem mozdul . Az a gond hogy most gyártási gondok is vannak, nem csak az ati miatt magas az áruk, ha lesz a piacon elég akkor akár csökkenhet is az ár . Dönteni neked kell, ha megér neked annyit akkor vedd, rosszul nem jársz vele, igaz ahogy olvasom elég nehéz beszerezni .
Az élet kegyetlen .
-
hajbel
addikt
válasz scream #36096 üzenetére
Én is hasonló cipőben jártam. Végül vettem egy jobb alaplapot és ddr3 ramokat. Maradt még egy kicsi, hozzágyűjtök és meglátom, hogy hogyan áll majd a piac februárban. Remélem, hogy addigra bejelent valamit az nvidia is, bár erre nem sok az esély.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
lsc
nagyúr
válasz scream #36092 üzenetére
Az 5770 nagyvonalakban a 4870 szintjét tudja, az 5850 nagyobb előrelépés lenne . Egyébként 16xx felbontáshoz a 4850 sem túl gyenge még, cf-ben ha támogatja a játék akkor jóval erősebb mint az 5770. A cf-nek viszont vannak hátárnyai is, nagyobb fogyasztás hőtermelés, ha nem támogatja a játék akkor csak szimpla teljesítmény van .
Az élet kegyetlen .
-
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- HP notebook topic
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Építő/felújító topik
- Nyomtató topik
- További aktív témák...