- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyomtató topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Androidos tablet topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
NFree
addikt
Sziasztok , szükségem lenne tanácsra vidkari vásárlás ügyben , nem tudok dönteni.
Egy g31-es giga lapba menne egy e5300 cpu alá dolgozni, a lényeg 1920x1200 kell a kari mivel a moncsim nem honorálja az alsobb felbontásokat . val szinü a proci ha menni fog akkor olyan 4ghz-et akarok belőlle kicsikarni.
S akkor nem tudom mien vga-t vegyek 4890vs5770 ????????
Ugye 4890 gyorsabb olcsóbb, többet eszik
AZ 5770 kevesebbet eszik ott van a dx 11 amit szernitem nem nagyon lehet kihasználni , a gpu gyengesége miatt, s ehez képest drága .Kérlek benneteket segítsen valaki dönteni mert meghülyülök s nem akarok rossz döntést hozni egyedül.
vga
-
tjokai
senior tag
Egyébként elég még az 512MB-os VGA vagy kell már az 1GB?1 évet kilehet húzni még az 512MB-os VGA-val úgy, h szépen fussanak a játékok szép grafikán?Vagy már inkább most is 1GB-osat keressek a használtak és olcsóbbak között is?Igényes vagyok a grafika terén, nem szeretek lebutított grafikával játszani!
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
tjokai
senior tag
Ok, akkor ATI mindenki szerint egyértelműen úgy veszem észre!Köszi mindenkinek a tanácsokat!
Üdv!
-
joi29
őstag
válasz tjokai #45288 üzenetére
A 4770-nek 128bit-es a memória vezérlője lényegében a sávszélességét
a GDDR5 sebességének köszönheti így van neki 51.2 GB/sec-ja.
A 8800GTS 640-nek 320bit-es a vezérlője de mint írtad a DDR3-as memória
sebessége nem teszi lehetővé hogy sokkal nagyobb legyen a sávszélessége.
Mondjuk még így is nagyobb 64 GB/sec de ez még nem elég az üdvözséghez
mert hiába van négysávos autópályája egy városnak ha azon csak 3 sáv van
kihasználva.
Na ezért is erősebb a 4770 mert a rendelkezésére álló mem sávokat,
jobban kihasználja, no meg mert jóval erősebb a benne található gpu. -
tjokai
senior tag
válasz elfelejtette #45287 üzenetére
Ok, köszi az infót!És a 8800 GTS 640mb milyen?tulajdonságait nézem és ennél az egynél van 320bit, az ATInál 256bit!Úgytudom ez a sebességét határozza meg!A 8800GTS mem.órajele 1800Mhz az ATI 4770-é meg 3200Mhz?Lehetséges ez h ennyivel jobb az ATI?Ja és az ATI DDR5 az Nvidia meg csak DDR3...
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
elfelejtette
veterán
válasz tjokai #45286 üzenetére
Nem mindenhol erősebb. Nagyjából fej-fej mellett vannak Végül is ha használtan veszed, akkor azt vedd, amelyikre több gari van.
Üdv."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
tjokai
senior tag
válasz elfelejtette #45285 üzenetére
Ja tényleg, bocsi!ASUS M2N68 alaplap; AMD X2 7750 proci; 2x2GB DDR2 866Mhz RAM; 400GB 7200rpm HDD; 500W tápe.; 19" LG TFT monitor!A 4770 nem erősebb a 4850-nél, mert én úgy hallottam?!
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
elfelejtette
veterán
válasz tjokai #45284 üzenetére
Hy!
Én 4 féle karit látok, mert a 4850-et 2x írtad. Bár ez lenne szerintem a legjobb választás.
Egyáltalán milyen gépbe raknád? (Adatlapod kitölthetnéd részletesen, főleg alaplap/proci/TÁP)
Üdv."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
tjokai
senior tag
Hy all!!
Az elmúlt hetek valamelyikén már írtam VGA vásárlással kapcsolatban infókért!Jelenleg egy 6600GT 128mb karit nyúzok és szeretném vmi "korszerűbbre" cserélni, h menjenek a mai játékok is a gépemen!Lényegre térve, arra a döntésre jutottam, h veszek egy olcsóbb de viszonylag jó, használt VGA-t és majd ha 1 év múlva lemegy az atomerős kiforrott DX11-es vagy Fermi karik ára, akkor beruházok egy olyanra!Addig viszont megtenné a 8800GTS 640mb; 4770 512mb;4850 512mb; 4850 512mb; 4870 512mb kari valamelyike!Melyik karit lenne érdemes megvenni, melyik a legjobb az 5 VGA közül?20e ft körül szánnék most rá(használt árban)![ Szerkesztve ]
Üdv!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz M0Dair #45281 üzenetére
Ez itt off, majd jól legatterolnak. Kingmax az jó lesz. 1,5V-os is, lényeg hogy i7 esetén nem adhatsz több feszültséget a ramnak 1,65V-nál.
CL8-as elég, CL7 ár/érték(teljesítményben) nem éri meg. CL9-es is elég igazából, köznapi alkalmazásokban nem lesz nagy különbség.
#nincsbennetarcsi
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz M0Dair #45279 üzenetére
920 bőven elég. Jelenleg nincs is olyan vga aminek kevés lenne egy 920-as normál felbontáson. Felesleges a 940-eset venned. Szóval a 920-as sokáig elég lesz.
Ramból még elég 3x1GB, később csak olcsóbb lesz. De ha ezzel nem akarsz vacakolni majd (ram fejlesztés) akkor jöhet egyből 3x2GB. 1600MHz CL8-as elég, attól gyorsabb felesleges, érdemi plusz gyorsulást nem fogsz tapasztalni. A lényeg, hogy 1,65V-os ramot vegyél mert az Intel csak ilyen ramokkal megy.#nincsbennetarcsi
-
M0Dair
senior tag
Igen, ráadásul nem akartam túl sokat áldozni, de azért szerettem volna ha 2-3 évig nem kell cserélnem. 35e-ért újonan vaterán árulta egy srác. Szerintem jutányos volt.
Tehát akkor a lap lehet olcsóbb. I7-el együtt lenne 70k.
3x1GB 1600-as ram 15k, vagy 3x2GB 1600-as 35k
Egy 500w körüli, de nem noname, hanem márkás táp és 5850.
Még a végén 150 alatt maradok, ha találok olcsó hangszigetelt házikót. Köszönöm!I7-es 920-as cpu jó, nem kell 940-es meg ilyen brutál dolgok?
Igazából sima quadra gondoltam, de ez a 920-as szerintem még megérné és később avul el talán(?).[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz M0Dair #45277 üzenetére
Az jó moncsi. Én is kerültem anno a HD-s tft, mert ahhoz már erős vag kell, az meg drága ugye...
Elég az 500-as bőven, a gyártók szeretik nyomatni az ilyen 6-700W-oskat mert az drágább és többet kaszálnak de az esetek 90% felesleges. Lényeg, hogy jó márkát vegyél, mert csomó gagyi táp van (HKC, Mercury, stb) amikben nincs rendes védelem és halálba tudja feszelni a cuccokat a gépben.
mod: off
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
M0Dair
senior tag
Köszönöm szépen a válaszokat!
Most vettem egy Samsung 2233BW monitort, mert többen írták, hogy fölösleges a full hd játékra és ez éri meg legjobban 22"-ból 35e körül. Tehát 1680x1024-ben szeretnék játszani.Tápból azért gondoltam nagyobbat, hogy ne kelljen erölködnie és ne legyen hangos esetlegesen. De akkor maradok 500W körülinél.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz M0Dair #45272 üzenetére
Lapból jó az olcsó is, csak tuning meg a körítés más. Esetelg ami best-buy ár/érék arányban az az Asrock X58 Extrem. Jól bírja a tuningot ha ez szempont.
Tápból tök felesleges 600W-os ha nem akarsz 2 vga-t bőven elég egy 450 max 500W-os is. Corsair VX450 vagy egy 500-as FSP.5850 ha belefér az egész időt álló választás lenne. 5770 kb 4870 erejű csak kevesebbet eszik + DX11. Még ugyan nem sok játék van ami DX11-es de lassan jönnek. Sztem nem érdemes már non DX11-es karit venni (főleg hosszabb távra!).
Bár azt nem írtad milyen felbontáson játszanál de közepes felbontáson akkor 5770 elég még egy jó darabig ha magasabban (HD) akkor már inkább 5850.#nincsbennetarcsi
-
M0Dair
senior tag
válasz Alpachino #45273 üzenetére
Köszönöm!
Akkor 4890 már nem szalonképes, mert dx10, 5770 meg dx11-ben túl gyenge ha jól értem.
Akkor ár/érték arányban 5850 jó választás.OFF:
Lapnál szerinted érdemes drágábbat vennem ha a szolgáltatásai nem fontosak számomra? tehát az alap teljesítménye jelentősen lassabb egy olcsóbb 1366-as lapnak? Ha tuningolni sem szeretnék, stb.[ Szerkesztve ]
-
M0Dair
senior tag
Üdv Urak!
Évek óta nem volt játékra alkalmas gépem és most szeretnék összerakni egy 200e alatti, 1-2 évig esetlegesen szalonképes játékra alkalmas konfigot.
A gép kb. ez lenne:
i7 920
Olcsó Gateway X58 mATX lap (nem láttam értelmét drága lapnak, nem kell pci, jó az alaplapi hang stb. vagy sokkal lassabb egy olcsóbb 1366-os lap a drága tesóknál? nem csak a tuningolhatóság és kiegek miatt drágábbak?)
3x1GB 1600Mhz-es ram (vagy majd 3x2Gb, meglátjuk)
Táp 600W körüli esetleg.Na és a VGA.
Érdemes dx11-es kártyát venni már most?
5770 pl. még elég jó játékra?
Vagy elég dx10.1 pl 4890?Látom sokan cserélik az 5-ös sorozatot 4890-re. Ebből az szűröm le, hogy bőven elég jelenleg ez és az ára is kedvezőbb. Vagy érdemes beruházni 5850-re?
Mit javasolnátok?
Tudom VGA-nál nincs időtálló, de viszonylagosan mi érné meg legjobban ár/érték/teljesítmény arányban?A válaszokat előre is köszönöm!
További szép napot!
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz atesss #45268 üzenetére
VRM rész szokott még melegedni de az is csak 3D-ben. Hát passzívként azért nem használnám, 90fok amúgy nagyon sok.
Metro 2033 inkább nV párti, de ennek ellenére inkább maradjatok a HD5000-es szériánál. Egyrészt ultra nagy fannak kell lenni hogy 1 játék miatt vegyél vga-t és ugye a felső kategóriát leszámítva jelenleg sehol sem versenyképes az nV az az igazság.
Szóval 5750 vagy - ha nem csak névleg DX11-es karit akar akkor - 5770-et vegyen. Ez kb 4870-el van pariban, csak kevesebbet eszik és jóval korszerűbb.xTc: Helyes, küldjed! Jó játék és nem is ilyen Metro 2033 amit fél nap alatt végigjátszol.
#nincsbennetarcsi
-
atesss
addikt
Most látom a Fermis tesztben [link] a Metro 2033 játékot.
Még lehet én is kipróbálnám (lehet mégiscsak 4850-et kellett volna venni ), de van egy barátom, aki ugyan nem nagyon szokott játszani mostanában (bár ennek az egyik oka az erre használhatatlan gépe), de ha megmutatom neki ezt a játékot, ez biztos nagyon tesztene neki.
És pont gondolkodtunk, hogy fejleszteni kellene a gépét.
A kb. 30e alatti VGA-k hogyan viszonyulhatnak a játékhoz, mi az ami ebben a játékban a legjobb ár/teljesítményt produkálná ?
Használt is szóba jöhet, sőt !
Felbontás : 1280*1024.
Az 5000-s széria hogyan viszonyul a 4000-shez ebben a játékban ?
Pl. egy 4850 (én amúgy ezt ajánlottam volna neki, de a mostani játékigényeket nézve - pl. ezt - lehet mégisscsak kicsit erősebb kéne ? ) és egy 5750 között mekkora lehet a különbség ?
Vagy NV-ből ebben az árkategóriában ?Más (nem a Metro 2033-ban, hanem álltalában):
Az 512MB-os és az 1GB-os 5750 közt mekkora a különbség (és milyen felbontásban), és megéri-e a felárat ?[ Szerkesztve ]
-
atesss
addikt
válasz RootRulez #45250 üzenetére
Én 10500-ért vettem, tegnapelőtt a 4670-esemet. [link]
A 4850-en gondolkoztam még ugye, de így hogy ilyen olcsón meg tudtam szerezni, jó vétel volt szerintem ez, és legalább keveset is fogyaszt - nem mint a 4850.
De majd kiderül a játékok alatt, azzal még nem volt tesztelve eddig.Az eredeti 12e-s árat egyrészt a garancia hiánya miatt tudtam lealkudni, másrészt meg nem voltunk biztosak benne, hogy lehet-e a ventit szabályozni Rivatuner alól (ha nem lehetett volna, akkor ennél nem is adtam volna többet semmiképp).
Pontosan a PH tesztben szereplő típus: [link]
Itt ezt a 750/1000Mhz-ről 850/1200-ra húzták, úgyhogy én is ennyivel próbálkozom majd elsőre.
Egy barátomnak van egy ugyanilyen kinézetű, de megnéztem, és a PN száma nem pont ugyanez, így nem voltam biztos a ventivezérlésben.
De aztán itthon kiderült, hogy szerencsére lehet vezérelni. Így aztán méginkább jó vétel volt.
De könnyen lehet hogy az üresjárati órajel / vagy inkább a feszültség a barátom kártyáján alacsonyabb. Ugyanis nekem 0-ra szabályzott (azaz ebben az esetben álló) ventivel 90 fokig melegedett fel. A barátomé csak kb. 70 fok körülig, legalábbis így rémlik.
De az is lehet, az enyémen egy kicsit rosszabb a pasztázás ? A gépházak szellőzésében nem nagyon van különbség, mindkettőben csak a táp van + gyári Intel E2000-s procihűtő.
De aztán beállítottam 1%-ra a ventit, így is abszolút csendben van, talán még passzív táppal is alig lehetne hallani. És így csak 50 fokra melegszik, ami a gyári ventiszabályzással lévő 40 fokhoz képest alig több.
Milyen alkatrész melegedése lehet kritikusabb a kártyára nézve ? Mert pl. a négyzet alapú tokozásba szerelt tekercsek: [link] azért melegednek Idle-ben is. Végül is nem annyira vészesen, csak furcsállom egy kicsit.
A hátsó, nem szilárd-elektrolitos kondi melletti rész - pl. az ottani tekercs - nem nagyon melegszik, és a ramok is abszolút hűvösek.[ Szerkesztve ]
-
joi29
őstag
válasz MZsoltee #45257 üzenetére
Ezzel spec nem tudok egyet érteni, mert egy 4670-el igaz némi tuningal de
1440x1024-en az AVATAR-t, Enemy Territory-t, Grid-et AA nélkül
Ultra/High-on nyomom, átlag 35~40fps-el.
Vagyis az hogy 1280x... felbontáson nem jó játékra, az nem igazán
álja meg a helyét.[ Szerkesztve ]
-
xTc
aktív tag
-
jaja1981
addikt
-
xTc
aktív tag
Hali!
Véleményekre lennék kiváncsi. HD5670 vagy HD4850. Nem vagyok 'izom gamer' illetve 1024x768 esetleg 1280x1024 es felbontásban használnám.
Előre is köszi.
-
Dani82
senior tag
Sziasztok!
Segítsetek kérlek, mindjart megyek videokartyat venni és kettő között vacillálok:
http://www.aqua.hu/asus-radeon-eah4670di512m--512mb-ddr3-pciexpress-56600.html/?search_termek=4670&id=termekek
illetve,
http://ipon.hu/webshop/product/sapphire_hd4670_512mb_ddr3_hdmi_ultimate_pcie/37545
Tulajdonkeppen ugyanaz a keto , csak az egyik ugye ilyen passziv hutesu.
Nem vagyok csend manias, nem zavart a 8800gt-m se, pedig annak durva hangja volt.
A ház sima ATX nem szellozik jobban mint egy atlagos haz._Melyiket ajánljátok?
Előre is köszi!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Onemancome #45251 üzenetére
Ha ragaszkodsz az Intelhez akkor sehogy. Ennyiből ezt lehet venni kb. Bár egy 5750-el jobban járnál ha játszanál is...
#nincsbennetarcsi
-
atesss
addikt
válasz bobalazs #45218 üzenetére
Rivatunerrel próbáld meg.
Mivel alapból csak min. asszem 20%-ra engedi levenni a ventit, lehethogy a "Power User" fülön a Rivatuner \ Fan \ MinFanSpeedLimit értékét át kell írnod (praktikusan 0-ra, és így már bármire le tudod szabályozni).
Vagy tartós megoldásnak lehet a Biost is módosítani, én is ezt tervezem a Sapphire HD4670-esemmel.
GPU-Z-vel ajánlott lementeni a Biost, amit aztán "TechPowerUp Radeon Bios Editor"-al lehet pl. szerkeszteni. A módosítottat beírni viszont még nemtudom hogyan kell (illetve a sokféle megoldás közül melyik lenne a legjobb), ezt még nekem is meg kell néznem.
Ezzel amúgy a 2D alatti órajeleket, sőt a legtöbb mai kártyánál a feszültséget is lejjebb lehet venni --> fogyasztáscsökkenés, azaz árammegtakarítás ; + halkabb / hűvösebb működés. -
Onemancome
csendes tag
Most építem át a gépet és a következő összeállításra gondoltam:
Intel Core i3 530
MSI P55-CD53 alaplap (ha belemegy az i3)
Sapphire Radeon HD 5670
Kingston Hyper-X 2x2Gb 1600 MHz DDR3
új tápAlapfeltétel volt a nettó 100 alatti komplett ár és a fenti alkatrészek cseréje.
Hol lehet szerintetek rajta javítani?
XP van a mostanin. -
K3NZO
senior tag
Egy AMD Athlon X2 AM3 250 (3.00 Ghz) processzorral mennyire lehetne kihajtani egy ATI 4850-et? (memória ddr3-1333)
"Per aspera ad astra"
-
joi29
őstag
válasz Torzi05 #45244 üzenetére
Amíg ez a kis D Cerka fityeg a gépedben vehetsz hozzá bármilyen vga-t
az a mai játékokban bőségesen kihasználatlan lesz a proci limit miatt.
A HD3850 kihasználásához a mai játékokban minimum egy 2.8GHz-es
de inkább egy 3GHz-es kétmagos L2-vel bőven megpakolt C2D kell.
Amihez memóriából sem ártana valami gyorsabb, mert már az is visszatartó
tényező lehet, a mennyiségről nem is beszélve.RootRulez
Nem is csoda hogy még mindig megállják a helyüket ha jobban megnézzük
egy HD3850-et és egy x1950xtx-et akkor a paramétereikben fellelhető
különbség mindössze a Shader procik mennyisége.
Ezért is lehet az hogy némelyik régebbi játékban fej-fej mellett teljesítenek.
Persze az újabbakban ahol ezt a funkciót jobban kihasználják a 3850
bőségesen elhúz, de olykor egy XTX még manapság is szépe helytáll. -
Torzi05
tag
Gazdaságosan szeretnék, játékos VGA karihoz jutni ami teljesitményben az ATI X1950 Pro / XT felett van
MIlyen lehetőségeim vannak?
Nincs Ati X1950 Pro-m csak annak a teljesitményére minimum szükségem van
-
joi29
őstag
válasz Torzi05 #45234 üzenetére
Egy x1950xt még egy 8600GTS-t is csúnyán elagyabugyál a játékok
többségében, az ennél kisebb kártyák mint az GF 8600gt vagy a HD 2600XT
csak a Pro vagy a GT verzióval veheti fel a versenyt.
Vagyis ezek a már öregecske kártyák jelenleg még mindig elfogadható játék
teljesítményre képesek, az x1950XTX-ről nem is beszélve. -
tag
-
Torzi05
tag
Üdv!
Azt szeretném megtudni hogy egy ATI X1950 Pro / XT teljesitményének megfelelö VGA mai piacon mi lenne? Nem nagyon igazodom el, sajnos
Választ/válaszokat előre is köszönöm -
tag
-
Alomir
csendes tag
köszi a válaszokat,leírtam a linken is a kérdéseimet,hátha ott mindenre megadják a választ,ha csak videokártya gondom lesz visszajövök.
-
generic
senior tag
sziasztok.
elég régi alaplapom van, 64 mb-os mx440el
ebbe kéne valami videókari olcsón, lehet használt is.
nem tudom milyet kéne venni, ebben kérem a segítségeteket.
-
-
Alomir
csendes tag
válasz RootRulez #45220 üzenetére
Az alaplapra is kérdeztem,szal a pontos adatot nem tudom még.
A felbontás háááát 1440x900 as a mai öreg gép,ezalá tuti nem akarok menni.
Visszaolvastam pár hozzászólást és azt hozzátenném,hogy játékra kell,tuningolni tuti nem fogom és ha lehet ne legyen elavult mikor kihozom a boltból. -
Alomir
csendes tag
Sziasztok,
Gépcsere miatt szükséges lenne egy videókártya cserét is megtennem.Segitsetek mi most a ár-teljesítmény kategoriában a legjobb?
Sajna csak egy 400-as tápom van,de ez nem akadály,ezt is lecserélem ha nagyon kell.
Mindenféleképpen ati kártyában gondolkodom.Az egész projectre (alaplap proci videokártya ram) 100-150K-t tudok félrerakni.
Szerintetek?
-
bobalazs
nagyúr
#45116 re valaki?
-
yvsmad
őstag
válasz Alpachino #45211 üzenetére
Köszi a linket!
Már licitáltam a TeszVesz-en felrakottra, még csak 19 ezren jár az ár és szombat délben jár le. Mondjuk ő egy 550 W-os tápot is ad mellé ajándékba, ami szintén jól jönne, mert az enyém már kezd vacakolni. Ha az nem jön össze, akkor a belinkelt lesz az én kártyám. -
RootRulez
félisten
válasz Benyaking #45213 üzenetére
Én ATI felé hajlok, de szerintem ezen senki sem fog meglepődni... De itt egy kis tesztecske, hogy mégis miért...
Bár igazság szerint nem is értem, ezen miért kell elgondolkodni akár egy pillanatra is. Van két kártya, a drágább a lassabb/elavultabb, az olcsóbb a gyorsabb/korszerűbb...
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
Benyaking
aktív tag
Hello!
2 kártya közöt gondolkodok gtx280 vagy 5850! van egy gtx280 asom garanciába csak még 1 honap kb! vagy az lenne hogy veszek mellé még 1 280ast de akkor lap csere mert p45 vagy majd eladom a garibol visszajott kártyát és veszek még 1 5850net! Szerintetek melyik lenne a jobb megoldás?Illetve 2db 5850 mellé még betudok rakni egy physix kártyát? (lap Msi p45 neo-2 fr) -
tag
GTS250 se rosz,de inkább 5770,bár nem egy árkategória
-
Alpachino
veterán
válasz seaway #45207 üzenetére
1: Ha nagyon gagyi a tápod, pl. Codegen, akkor felejtsd el. Ne ezen spórolj, 4-5k ért már kapsz itt az apróban pl. FSP350-et.
2. 4850, vagy 9800GTX használtan itt az apróban ezeket is meg kapod.
3. Játékfüggő De általában a játékok többsége ( sajnos) NV-ás, persze vannak kivételek
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
seaway
csendes tag
Jó estét mindenkinek.
Három kérdésem lenne.
1.) Egy viszonylag gagyi tápom van de meghalt a videokártyám (nVidia 6600GT 256MB DDR2). Ajánlottak itt a fórumon egy XFX HD4650 512MB DDR2 kártyát. Elbírja-e ezt a tápom (350W)?
2.) Az alábbi konfighoz kérnék tanácsot. Milyen videókártyával lehetne fejlesztést eszközölni, kb 20.000ig.
AMD Athlon II X2 250
Gigabyte GA-MA770
2GB 1033Mhz DDR2
MSI 8600GTS 256MB DDR3 128bit
3.) Játékokhoz melyik a jobb Ati vagy nVidia?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv. -
yvsmad
őstag
Na akkor most HD videók szerkesztéséhez és konvertálásához melyik a jobb, a GTS250 vagy az 5750/5770?
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Építő/felújító topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nyomtató topik
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- LG LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...