- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple notebookok
- Gaming notebook topik
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revoltek
aktív tag
Sziasztok! Jelenleg Ryzen 5-öt használok dedikált vga kártya nélkül. Tegnap kaptam páromtól egy SAMSUNG S34J550WQU 34,1" WQHD Monitort (LS34J550WQUXEN). Max felbontásin csak 50 Hz képfrissítésem van, amit sehogy sem tudok fentebb venni. Kérdésem az lenne, hogy melyik a legoocsóbb videokártya, ami megoldaná a problémámat?
Köszönöm. -
Revoltek
aktív tag
Sziasztok!
Adatlapomon lévő confighoz keresek vga-t. Az új Call of Dutyval szeretnék játszani, így az integráltam már sajnos nem elég, az előző meg tönkrement.
Árban olyan 30-35 ezerre gondoltam.
Garis használt is jöhet. -
Revoltek
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, végül egy Asus HD7870-DC2-2GD5-V2 lett a választott. Nagyon jól fut vele a GTA5 és terhelés alatt sem válik vadászrepülővé a gép. Jó kis kártya.
[ Szerkesztve ]
-
Revoltek
aktív tag
válasz Speed® #65709 üzenetére
A 7790 ezen változata megbízható? SAPPHIRE HD 7790 1GB GDDR5 DUAL-X OC
-
Revoltek
aktív tag
válasz maxxenergie #65706 üzenetére
Csak az egy 10-essel drágább...
-
Revoltek
aktív tag
Üdv! Tudtok nekem mondani 5870 szinthez közeli alacsonyabb fogyasztású kártyát, amit érdemes keresgélni az apróhirdetések között? Rájöttem, hogy ez a szint pont elég lenne most nekem, de az 5870 fogyasztása horror...
-
Revoltek
aktív tag
válasz maxxenergie #65367 üzenetére
Igen, pont fél évre kell a kártya. A lényeg, hogy szépen fussanak az újabb játékok is. Nagyon figyelem az aprókat, mert igazából nem annyira rohadtul sürgős a vga, csak nah, játszanám a gta 5-öt Próbálok vadászni egy 7850 2GB-re.
-
Revoltek
aktív tag
válasz maxxenergie #65358 üzenetére
Na de a 6970 és a 7770 között 74%-os különbség van, legalábbis ezen oldal szerint.
-
Revoltek
aktív tag
-
Revoltek
aktív tag
válasz maxxenergie #65327 üzenetére
Az a baj, hogy 1GB-os van annyiért, 30k a 2 gigás.
-
Revoltek
aktív tag
Kinéztem egy kártyát. CSak átmeneti megoldás lenne, amíg be nem szerzek egy komolyabb vga-t. A kérdésem az lenne, hogy a TT Hamburg 530-as táppal menne? Azért kérdezem, mert minimum 550 W neki az ajánlott a gyártó szerint.
i5-4570 mennyire hajtja ki? -
Revoltek
aktív tag
Májusban vagy júniusban vennék vga-t a gépembe.
i5-4570
TT Hamburg 530W
Mit ajánlanátok, max 55 ezerig?
Új és használt is jöhet, de csak garis. -
Revoltek
aktív tag
Most dobtam össze egy gépet (ASrock B85M Pro4 + i5-4570 + Thermaltake Hamburg 530W + TeamGroup Xtreem ZEUS BLUE 4GB [1x4GB] 1600MHz + 120 GB Samsung EVO 840) és jövőhónapban még szeretném bővíteni. Tegyek bele még 4 GB RAM-ot vagy inkább egy GTX 750 Ti-t? Esetleg videokártyával várjak karácsonyig? Jelenleg most úgyis csak a LoL-lal játszok, persze kipróbálnám a GTA5-öt is, de ha most nem éri meg karit venni, akkor tudok várni.
-
Revoltek
aktív tag
válasz Revoltek #53665 üzenetére
Róla beszélek: Gigabyte R7 250 2GB DDR5 GV-R725O5-2GI
Ő mennyire jó kártya? -
Revoltek
aktív tag
Hackintosh miatt ragaszkodok annyira az nvidiához. Láttam pcx oldalán 25k körül r7 250 2 GB GDDR5-öst.
-
Revoltek
aktív tag
Tudnátok mondani nvidia oldalon a radeon r7 250-hez hasonló teljesítményű kártyát?
Még nincs meg a konfig de ez mellé menne:
KINGSTON HyperX FURY 4GB [1x4GB] 1600MHz CL10
ASRock H81M-HDS
Intel G3220 BOX
KINGSTON V300 120GB SATA3Köszi
-
Revoltek
aktív tag
válasz Revoltek #53493 üzenetére
Illetve ha már itt tartunk, azon is gondolkodok, hogy G3420 + vidikártya helyett beruházok egy i5-4440-be és az integrált kártyát használom és, kb március körül meg tudnék venni egy 30-40 ezres kártyát. Lehet hogy az i5 érné meg hosszabb távon, jelenleg úgyis csak a LoL és Hearthstone szokott menni.
-
Revoltek
aktív tag
Helló! Tudnátok mondani egy 25-35k közötti best buy ár/érték arányú nvidia kártyát? Azért nvidiát, mert osx alatt is szeretném használni és amd kártyákkal több a macera. Pentium G3420 vagy egy olcsóbb i3-as proci lesz alatt meg 4 GB RAM.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- BestBuy topik
- DIGI internet
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- MárkaLánc
- Egy korszak vége
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest