- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szkuvi
tag
válasz M@rdel #87727 üzenetére
az a 2 000 Ft valójában 20 000 Ft. úgy terveztem meg a gépet, hogy a 190 000 Ft-ot ne nagyon lépjem át, 1-2 ezerrel már sikerült is (ebben rx 460 vagy gtx 950 szerepel, plusz még majd egér, billentyűzet). szerintem ezek is ki fognak szolgálni 2-3 évig - főleg 900p felbontáson.
csak böngésztem a pcx oldalát és megláttam 63-ért a 970-et, és gondoltam meghallgatok néhány véleményt a termékkel kapcsolatosan, mert feltűnően "olcsó" volt a többi 970-hez képest.
[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
válasz M@rdel #87165 üzenetére
Nem megy. Ha elmentem, akkor csak a főoldali beállítást menti. Aztán ha visszalépek a Fan control fülre, nincs bepipálva, hogy Enabled. Persze engedélyezem. Aztán semmi.
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
bundaska
aktív tag
válasz M@rdel #86771 üzenetére
Köszönöm a választ neked és a többi hozzászólónak is. Nem is gondoltam, hogy az intel ennyivel magasabb FPS-t hoz ki egy játékból. Az a baj, a végén nem volt egy diagram, ami mutatta volna %-osan, mennyi az eltérés, mert az elején nem volt nagy az eltérés, de a vége felé majd 2x annyit dobott. Az a legnagyobb baj, hogy nem csak egy procit kellene cserélnem, hanem egy egésze gépet majdcsak. Alaplap, proci, ddr4 ram... kicsit sok lenne sajnos
Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van! - !!
-
törölt tag
válasz M@rdel #85180 üzenetére
Értem hogy pénz keretet is kér az összefoglaló,jelenleg nem az szerint gondolkodom,próbálnék elindulni egy irányba,mi szerint rakjam össze a masinát, 3 éve elég sok kártya kijött a piacra mindkét fronton. Kicsit szeretném lerövidíteni a keresgélést, Lehet könyebb lenne a játék topikjában ezt megkérdezni hogy milyen VGA kell hogy fullhd-ban ne legyen problémám.De ugye nem csak egy játékra kell.
Azért köszönöm!
ui: Borzolom még egy kicsit itt a hangulatot
3 éve egy i5 2500k GTX670 páros megfelelt igényeimnek. Most milyen VGA kell hogy minimum ezt a szintet hozza?[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
válasz M@rdel #85167 üzenetére
Ez van sajnos.
Persze igazából nemrég rajtolt a Ref. azok jöttek is, ahogy kell, vitték is-viszik is őket.
Ezek a fránya "kosztüm" megoldások esnek ki nehezen, és egyelőre elég kis mennyiségben.Türelem, rózsát terem, agy majd elválik.
(#85169) Csuty
Van amiben bőven teljesíti a 144 FPS-t , van ahol meg az 1070 se bírja, sőt.....
Tehát egyéni preferencia, viszonyítás.Egyébként millió teszt van már, simán le lehet szűrni, hogy hányadán áll a kártya.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
veterán
-
gyulaitomika
tag
válasz M@rdel #85100 üzenetére
Az enyém olyan 17 körül ér.
LEC-től 35-ért nem érné mg jobban az 3570?
1155-ös tokozású az is, és jóval erősebb, úgy érzem.Intel Core i7 14700KF @ 3.4Ghz | Asrock Z790M PG Lightning/D4 | GeForce RTX™ 3080 VENTUS 3X 10G OC LHR | Kingston HyperX Predator RGB 32GB @ 3200mhz | be quiet! Pure Power 12 M 850W | Kingston SSD M.2 NVMe KC3000 1Tb | Toshiba 2TB HDD | Sharkoon RGB Slider White
-
gyulaitomika
tag
válasz M@rdel #85078 üzenetére
Asrock B75M-GL lap.
Intel Core i5 2310-es proci.
8GB DDR3 Hyperx Blu RAM.
FSP Hexa 400 táp.
128GB Kingston SSD.
2tb Toshiba HDD.[ Szerkesztve ]
Intel Core i7 14700KF @ 3.4Ghz | Asrock Z790M PG Lightning/D4 | GeForce RTX™ 3080 VENTUS 3X 10G OC LHR | Kingston HyperX Predator RGB 32GB @ 3200mhz | be quiet! Pure Power 12 M 850W | Kingston SSD M.2 NVMe KC3000 1Tb | Toshiba 2TB HDD | Sharkoon RGB Slider White
-
umenhoffer92
csendes tag
válasz M@rdel #31351 üzenetére
Nem nincsen. Próbáltam már lehúzni a ventilátort illetve a DVD RAM-ét. De így sincs boot.
Esetleg egy db Ram modult próbáljak meg kivenni? Corsair Vengeance 1600 MHz-es ramjaim vannak, 2db. Ha visszaveszem 1333 mhz-re és kiveszem az egyiket sokat számítana?
[ Szerkesztve ]
-
adam973
csendes tag
válasz M@rdel #30994 üzenetére
Az osztálytársamnak egy HD5770-e van és az is futtatja bf3-at ultrán pedig neki csak 2gb ramja van és gyengébb CPU.
+Amikor megvettem a gépet akkor 2gb ram volt benne a VGA meghalt persze garis volt és kicserélték és akkor raktam bele +2gb ramot és utána volt idő amikor még az AC2 is laggolt lowon/full patch-el pedig előtte vitte lazán.... (többször újra lett rakva a gép akkor is ilyen volt most nem tudom mi a helyzet vele.) -
Attix82
addikt
válasz M@rdel #30768 üzenetére
Sajnos ezeket mindig hallani, de effektive nem sok hatása volt eddig a jatékokba, hogy GCN meg AMD támogatás.
Van 1- 2 játék ami oké, gyorsabb AMDn, de ugyan így van NV oldalról is ,hogy más játék meg azon fut jobban.
PL a Bioshock új része AMD logos, közbe a GTX660 jobban futott mint a mostani 7870 XTmen.
BF4 nem lesz olyan nagy AMD optimalizált, csak a VGA eladásokat akarják növelni maga a játékkal.
(#30770) KaakukK16
Ne feledd, hogy a 7970 GHZ Ed már felhúzott állapot. Az alap 7970 10-15%..
[ Szerkesztve ]
-
Deer76
aktív tag
Köszönöm a válaszokat. Hát egyelőre 1366x768 felbontás, de később jó lenne valami jobb panellel rendelkező monitor, azok mininmum 1680x1050 felbontással mennek, legtöbb meg full HD-s.
Szóval maradjak a 7770-nél inkább hiába erősebb a GTX650 Ti? Még 40k esetleg belefér.A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.
-
herrká
senior tag
OK, rendben. Megnézem, rá van-e írva? De ha nincs, akkor is bedughatom? Igaz? Igen, ilyen!
Ez esetleg gyógyír az indulási mizériára is? Bár, nem hiszem, mert a bekapcsoló gomb megnyomására nem történik semmi, tehát, nem elkezd zúgni és leáll, hanem semmi nem történik.,...[ Szerkesztve ]
-
BeerBier
senior tag
Üdv Urak.
Szerintetek mivel járnék jobban a két opció közül:
-Vagy lecserélem az adatlapomon szereplő öreg s775 öst egy core i3-ra és szintén 4 gb ramra
-Vagy a hd 6750 helyett erősebb videókártyát keresekTudom hogy a kettő kombinálva lenne a legjobb,de arra nincs keret momentán...
Szerintetek melyik a jobb megoldás?
(Cél a 1440x900-as felbontás)Köszöntem
Olyan vagyok mint egy hal....fejem is van,de a farkam irányit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest