-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
EVGA GeForce GTX 970 SC GAMING ACX 2.0-val érhet nagyobb meglepetés, nyűg? Ahogy látom, többször is ajánlva volt a topikban? Ciripelés mennyire függ a táptól?
-
Májkii
senior tag
válasz BigBlackDog #74751 üzenetére
Igen, az egy ajánlott kártya.
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok!
Használtan melyiket érdemesebb venni?GTX 780Ti
GTX 970Az előbbi kb 10000Ft-al olcsóbb.
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
Grave_444
nagyúr
válasz takacsbotond #74753 üzenetére
GTX 970 legyen. MSI vagy Gigabyte. 95 körül újonnan is találsz aprón.
urbandani Asus P8P67LE például, ha jó az ATX.
[ Szerkesztve ]
-
Májkii
senior tag
válasz takacsbotond #74753 üzenetére
GTX 970
-
abrakabobby
újonc
Sziasztok!
Videókártyát szeretnék venni.
Szerintetek AMD R9 390 vagy NVIDIA GTX 970?
Melyik a jobb?
Melyik gyártótól érdemes venni? -
Grave_444
nagyúr
válasz takacsbotond #74756 üzenetére
Nagyobb tuningpotenciál, "4GB", újabb játékokban jobban teljesít, garancia, kisebb fogyasztás.
Sapphire Nitro / MSI R9 390
Gigabyte WF3/G1 / MSI / EVGA ACX 2.0
[ Szerkesztve ]
-
FurrierX
csendes tag
Üdv!
Mi a véleményetek a Gigabyte GTX 950-ről? Játszani, photosoppolni szeretnék vele.
-
Májkii
senior tag
válasz Pityu Mester #74759 üzenetére
Igen
-
Sziasztok!
Érdekelne a véleményetek, tapasztalatotok erről a kártyáról. Érdemes-e foglalkozni vele?
Válaszotokat előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
Képeim: https://www.flickr.com/photos/106029883@N02/ A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
Szab02
aktív tag
Sziasztok!
Érdekelne a véleményetek erről az r9 380-as kártyáról.
5770 utódja lenne. Eredetileg egy r9 270X-et akartam. (130 eur,de ennyit még hozzá tudok dobni. Tehát árban a 190Eur a plafon).
Illetve hol lehet érezni a 2gb vs. 4gb ?
[ Szerkesztve ]
http://www.panoramio.com/user/szab02
-
válasz Grafirka #74768 üzenetére
Köszönöm a választ
Alapjáraton (ha nincs terhelés alatt) mennyire hangos? Ha jól szellőző házba teszem és tápot is kapna alá rendesen, akkor érdemes-e megpróbálni, vagy nézzek inkább valami mást?
Képeim: https://www.flickr.com/photos/106029883@N02/ A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
-
AT.
tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Monitor vásárlás előtt állok.
Kinéztem egy Dell P2414H.
Viszont kellene egy videókártya is, mert a mostani Geforce 550ti
Gépet kevés játékra(autós szimulátor), és videó vágásra használom.
Ezért csak nvidia kártya jöhet szóba a cuda miatt.
Új kártyában gondolkodom.
Keret max 80kPc:
Asus P8B75-V
I7 3770
16GB ram
SHARKOON WPM power supply series 500W
Tápot nem szeretnék cserélni.Milyen kártyát ajánlotok?
Köszönöm!
-
pal467
újonc
Sziasztok!
Kicsit elvesztem itt a részletekben. Egy gtx 960-as kártyára van keretem, melyiket ajánlanátok ebből, illetve, 1-2 héten belül kiderül, hogy lesz-e keret a 970-esre abból is érdekelne a tapasztalatotok, melyik érdemes venni?
Előre is köszi!
-
k-adi
nagyúr
Sziasztok.
Laptop gpu kérdésem lenne, de notebookos részlegen nincs nagyon vga-s téma, így ha nem gond itt kérdem meg970m 6gb vram VS. 980m 8gb vram
Sok mindenről lemaradok ha 970m kártyát választom?Nyugtassatok meg, hogy:
1) 6gb vram elég lesz még 3 évig??
2) 970m elég lesz 3 évig?? (a 980m kb. 30% erősebb de ~120.000 huf-al többe kerül)Adatok:
1. Főbb infók, konfiguráció
> i7-6700 8MB 3.40-4.00 GHz 4C/8T TDP 65W
> 16GB 2400MHz CL14 Kingston HyperX
> 17.3 IPS FHD 1920x1080 Non-Glare
> win10
> 230W táp
2. Milyen felbontás mellett szeretnéd használni?
FHD
3. Milyen célra szeretnéd használni a kártyát? (játék, filmnézés, munka?)
játék, filmPersze kerestem neten csomó összehasonlító táblázatot, stb. de a technikai számok nekem nem mondanak sokat, illetve itt a topicban lévő gpu szakiknak feltételezem nagyobb rálátása van a gpu-k életére, meddig bírják, hány év a kifutási idő (3?), stb...
Tudom, hogy ahogy telik az idő egyre többször kell kompromisszumokat kötnöm, de szerintetek a 970m 6gb vrammal bírná kb. 3 évig futtatni a játékokat FHD-ben fullon? (2016 után ha nem is ultrán, de high)A laptop/gpu mxm-es foglalatú így később tudnék bele rakni 980m-et de +30% teljesítményért nem tudom megéri-e, illetve most még külön megvéve a kártya nagyon drága.
-
nyulnyulu
senior tag
Leszükült a keresés 2 kártyára: vagy r9 380 4GB vagy gtx 960 4GB. 3 ventis verzió nem valószínű hogy befér a gépembe,ezt még ellenőriznem kell,mind 2 vga kB 65-70 körül lenne,fx 8350(alapfeszen)8GB hyperx fury,ssd, 550 80+ táppal,full hd felbontásban játszom.melyiket válasszam,és melyik gyártótol?házam elég szellős,game daemin 6004 5 ventivel és most tervezem az oldalplexire is rakni egyet!
privátra illik válaszolni
-
FurrierX
csendes tag
Üdv!
Gigabyte GTX 960-ból a 2GB vagy 4GB-os példányokat érdemesebb venni? Miért jobb egyiknél a másik?
-
válasz Grafirka #74778 üzenetére
Köszönöm a választ!
-
k-adi
nagyúr
válasz 4264adam #74785 üzenetére
Jó jó de hallani ezeket a dolgokat, hogy vram-zabáló játékok, stb.. akkor mégse számít annyit? ebben a témában nem vagyok nagyon otthon
A 970m a második legerősebb mobile gpu (első a 980m ugye) jelenleg és már most azt mondod, hogy kisebb komrpomiszumokkal High/ Ultra-ra elég? Ez aggodalomra ad okot nekem mi lesz így jövőre és 2017ben?
-
4264adam
veterán
A 970m nem egyenlő az asztali 970el hanem egy alap 960nak felel meg. Igen vram zabalok azok amik nem 2gbot kérnék hanem max 3.5. Ettől még a gpu lehet gyenge és 20fps el fog futni. Ilyen ez a PC világ mindig fejleszteni kell. Egy xbox vagy ps4 el jobban jársz.
Márciusig se tudom megmondani mi lesz és nem is lehet a portolastol függ
[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
válasz 4264adam #74795 üzenetére
Értem! Elgondolkoztam egy x1-on de... sajnos a konzol ára hiába csábító, a játékok rá, plusz az online díj, plusz a TV hozzá már..stb.. már sokba kerül.
Illetve azon nem lehet dolgozni tudomásom szerint... ugyhogy amellé még kellene egy gyengébb pici laptop vagy ilyesmi..Májkii, jelenleg még egy PC erősebb, ezt én is nagyon jól tudom, de nyilván nem véletlenül "laptopos" vagyok
-
szabferi
tag
Üdv,
Jelenleg egy Gigabyte 7850 HD 2GB DDR5 videókártyám van egy Phenom II X4 proci mellett. Éppen a fiamnak tervezek gépe venni, és felmerült az ötlet hogy a videókártya megy az övébe, én meg veszek egy jobbat - ha van.
Szóval a kérdés: 50K HUF nagyságrendben akad e kártya ami a 7850HD-t jelenetősen (30%+) felűlmúlja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest