- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freiherr
őstag
30-ért már inkább GTX650 Ti,mint 7770.
Back to the future
-
Land
veterán
Sziasztok!
Ilyen gépem van:
AMD Phenom II X2 B55 3.2 GHz (4 magos Black Edition)
A monitorom felbontása Full HD (1080P)
Filmezésre, munkára a jelenlegi kártyám is elég, szóval játékra lenne a jövőbeli kártya főleg.
Használt is szóba jöhet és mondjuk 30k-t szánnék rá.Jelenleg egy Ati 4870 512 MB-os Grainward gyártmányú kártyám van. Sajnos ez alapból 60 fokos és játék alatt 80 fok fölé is simán megy. Automatikusan nem emeli a kártya a ventilátor sebességét. Alapból 40% felett a ventillátor baromi hangos. Csalódtam ebben a kártyában.
Nem tudom hogy ez alapból ilyen vagy hibás lenne... El szeretném adni.
Haverom kölcsönadott 5850-es karija 35-38 fokos netezés közben, játék közben max 60 fok. Hasonló a hűtő rajta.
Milyen kártyát ajánlotok 30k-ért? Találnék ennyiért lényegesebben erősebbet? Köszi![ Szerkesztve ]
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
laca.1
aktív tag
sziasztok.kovetkezo lenne a kerdesem amiben kernem segitsegeteket.a ket kartya kozul melyiket valasszam
1.- Sapphire 7850 1GB GDDR5 OC 11200-06-20G videokártya
2.- Gigabyte 7790 OC 2GB DDR5 GV-R779OC-2GD videokártyaa ketto kozott 4-k a kulombseg .nem nagyon vagom ezeket de a 7850-nek a proci meg a ram is kevesebb orajelen mennek mint a 7790 es meg is jobb????segitsetek donteni ha lehet egy kis magyarazatot is.(bocs az ekezetekert mobilrol vagyok)
-
andree04
aktív tag
Állítottam már itt össze egy 4 tagú családnak is összeállítást utóbb a menyasszonyom kapott egy jó kis netezős APU gépet,nekem lesz az intel gép 200K ért,most az öcsémnek kell VGA az alábbi dolgokra,csak sajnos mindig úgy írom mintha magamnak kell,ezért bocsánat.
-
Buci21
addikt
válasz andree04 #20033 üzenetére
GTX 650 ha lesz premier pro és adobe cuccok, de egyébként 7750 GDDR5 vagy 7770 GDDR5 nagyon jól sikerült kártyák. mindegyikből 1gigás, a 2 gigás itt nem számít semmit, sűt, 7750-nél lassabb is mert csak ddr3-al készült 2 gigás 7750
(#20035) Rypejakten :
azért egy 7770 elfogyasztható 1440*900-on is[ Szerkesztve ]
-
andree04
aktív tag
válasz Buci21 #20031 üzenetére
Na ez az amiért nincs ilyen jó programom mert még nincs jó VGA hozzá,abban biztos vagyok amint lesz jó VGA akkor már nem az alábbi (movie maker)szerkesztő programmal szerkeszteném a videóimat.
Elnézést ha valakit megzavarok az esetleges konfikkal,hogy egyik nap még 200K a gép másik nap meg elég egy kissebb,az alábbi VGA pontosan az öcsémnek kell majd,vagyis családnak lesz,neki meg bőven elég a kis VGA
[ Szerkesztve ]
-
Sondi1986
addikt
válasz andree04 #20027 üzenetére
Hát akkor neked elég egy VTX3D VX6770 1GBD5-MDH HD6770 1GB GDDR5
Vagy SAPPHIRE 11192-14-20G HD6670 1GB GDDR5Buci21 Pontosítva GT640 alatt már Fermi architektúra van.
[ Szerkesztve ]
-
andree04
aktív tag
válasz Sondi1986 #20025 üzenetére
Igazából semmi nagy feladatra nem lenne használva flash játékok,alap videószerkesztés,képek,zene összeszerkesztése videó formátumban,egyszerű 3D tervezés,pl:Sweet Home 3D,talán ha rászánom magam veszek Pc játékokat és azzal játszogatnék,de itt van a talán szó.Ahogy néztem pár videót GT630,vagy a HD6570 is elég lenne számomra,szerintem.Vélemény?
-
Sondi1986
addikt
válasz andree04 #20024 üzenetére
A Radeon az AMD gyártja, az Geforce meg az nvidia.
A CUDA mag az az nvidia kártyákban lévő magokat hívják.Azonos fajta kártyán belül azért van nagy eltérés mert vagy a hűtés v memória méret, esetleg más memória van rajta, ja és a márka.
HD7750 DDR3 22k megkapod. Közben egy passzív hűtésű HD7750 GDDR5 rammal szereltet meg +10k-ért.
Milyen progira szeretnéd használni mert vannak olyan programok amibe az AMD kari jobb.
-
andree04
aktív tag
Köszönöm az ajánlatokat,de legyetek szívesek a kérdésem elejére is válaszolni a különbségekről.
-
Sondi1986
addikt
válasz andree04 #20020 üzenetére
inkább ez: ASUS (GTX650TI-1GD5 DDR5) a hűtése miatt.
[ Szerkesztve ]
-
andree04
aktív tag
Tudnátok nekem segíteni.
GeForce és a RadeOn közt mi a különbség?
Eygikben vannak azok a bizonyos CUDA magok,ezek mire jók?
Pl kettő HD7750 közt is van bő 10ezer közti különbség,pedig lényegében ugyan azok.
30K mit ajánlanátok,nem kizárólag játékra lenne,sőt havi szinten max 10% lenne csak a játék,egy erős VGA kell ami akár a CPU-nak is besegít ha olyan a feladat.
Köszike mindenkinek -
Alpachino
veterán
válasz Sondi1986 #20018 üzenetére
Természetesen tudom, hogy a DC2-es felépítése min. e két hőcső körül forog Csak ennél a kategóriánál, nincs ezek szerint jelentősége a DC2-nek....ezért is írtam, hogy ezt a kimondottan alacsony fogyasztású 650TI estében jelenthetem ki
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Alpachino
veterán
válasz Sondi1986 #20016 üzenetére
Nekem ne mutasd be az ASUS DC2-eseket, mert az utóbbi időben csak is ilyen hűtésű kariaim voltak
Az általad linkelt ASUS 650 TI-n lévő hűtés, (ezen a karin legalább is), semmivel sem rosszabb, mint a DC2-s lenne rajta csendességben, de még hőfokokban sem tapasztaltam eltérést. 60fok alatt marad, még extrém tuning esetén is és a ventik 50% max. fordulattal pörögnek....szóval csendes és hűvös is
Mondjuk egy 7950 esetében már kétségeim lenne a szóban forgó hűtést illetően
[ Szerkesztve ]
-
Buci21
addikt
válasz Alpachino #20014 üzenetére
az annyit takar, h felajánlottam neki, h be tudok dobni egy Radeont és egy tesztgépet a közösbe, ha tud hozni egy nV-t ellenfélnek. És megmutatja, mi is neki az a durva mikrolag, amiért szidja az AMD kártyáit. Mindig ilyeneket ír, h "tapasztalat", meg "saját szememmel láttam", de soha nem támasztja alá semmivel. És ha most elkészülne ez a teszt, akkor egyszer s mindörökké véget vethetnénk a szakmaiságot nélkülöző fröcsögéseinek
-
Alpachino
veterán
válasz Buci21 #20011 üzenetére
Nem vagyok Pesti az adatlapomon ott a lakóhelyem. Korábban nekem is volt 6870-em, aminek a teljesítményét simán hozza, sőt eddigi tapasztalataim alapján a GTX560 TOP, GTX560 TI is
A mikrolaggos kérdés nem igazán tudom mit takar köztetek
marinea2 :
A 7870-et, már rég lecseréltem ( csak az adatlapomat még nem volt időm átírni ) egy MSI 7950 TFIII-ra, majd jött egy ASUS 660 DC2 OC ( aközte lévő 7770, GTS450-ről nem is beszélve )....most pedig ez van nyárára
[ Szerkesztve ]
-
marinea2
addikt
válasz Buci21 #20011 üzenetére
Alpachino messze van mint Makó Jeruzsálemtől...(őőő akarom mondani mint Budapestől).
Buci aprón vagy egy 650Ti 30k alatt, nem igaz nem viszi el senki....
(#20010) Alpachino : Lecserélted a 7870-t!? Király!
[ Szerkesztve ]
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
Hubba12
senior tag
válasz Alpachino #20004 üzenetére
Közel Azonos áron a gtx 650ti (asus) jó választás. De erősebb a HD 7790. Én ezért mondtam. [3000 ft a difi és kap egy erősebb jól tuningolható kártyát ]
Csak az ASUS!
-
Hubba12
senior tag
válasz TechN7ne #20001 üzenetére
(#20001) TechN7ne: Úgy ajánlj kártyát hogy nem oltod le az AMD-t és hiába 2-4 fps-el erősebb akkor is erősebb Egy autó versenyen is még ha csak 1 mm-rel érsz be előbb akkor is te vagy a győztes, hiába csak 1-mm Ja és a HD 7790 jól tuningolható is
[ Szerkesztve ]
Csak az ASUS!
-
TechN7ne
nagyúr
válasz cserda #19989 üzenetére
Egyértelműen az nvidia a legjobb választás (GTX650ti),pláne az a Asus DCU fajta! Hosszútávra tervezel,mindenképp őt válaszd,minőségileg és hűtésileg meg pláne....
Buci21,KAMELOT Nem tudom mivel lenne erősebb nála egy HD7790,2 vagy 4 fps-el? Lássátok
Sondi1986 Ilyen gagyi VTX márkát ajánlani 34K-ért egy minőségi Asus helyett,ami néhol még olcsóbb is nála 1K-val és ajándék 768 CUDA mag is jár hozzá,gratulálok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest