Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Apollyon

Korrektor

válasz PuMbA #163810 üzenetére

Köszi az eddigi válaszokat.)

Néztem már a 6750 XT-t, de csak 192 bites a memóriabusz, és az állítólag kevés a 12 GB VRAM-hoz. (?)

UK-ben élek amúgy, szóval kb. nagyon max 650-700 fontig keresek kártyát, ebben az ársávban van 3060 Ti-től kezdve 3070-en át a Ti-ig minden kb.

Szóval volt még dilemma esetleg a "sima" RX 6800-ra is, az viszont már 750 font körül van (a ROG Strix, meg az MSI gaming trio), amit már nem biztos hogy adnék egy kártyáért, de legalább nem eszik többet mint egy 3070 Ti.

Ha AMD-re mennék, nem lenne nagy érvágás, hogy pl. nincs DLSS? Mert nekem tényleg az FPS a lényeg, az ultra grafika kevésbé, a bloom-ot, meg motion blurt meg pár dolgot ki szoktam kapcsolni, igaz, most egy 1050 Ti-ről nyomom még. :DDD

AMD amúgy szimpibb, jobb a driver linuxon is, de ha piros akkor 6800 kéne, viszont nem vagyok benne biztos, hogy megérné az extra pénzt a 3070-ekkel szemben. Plusz néha veszek fel videót, és jól jönne az nvenc is, vagy ha van hasonló jó hw encoder az AMD kártyákon is, akkor nem szóltam.)

(#163812) KAMELOT: nem vagyok benne biztos, hogy ez most szarkazmus-e vagy sem. :DDD 3080 kizárt, az már tényleg kazán, arról nem beszélve hogy agyfrász árban van már a 8 GB-os is, a 12-es meg pláne.

[ Szerkesztve ]

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák