- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- Hobby elektronika
- Hisense LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
palfitom
félisten
-
palfitom
félisten
válasz Apollyon #163813 üzenetére
"RX 6800-ra is, az viszont már 750 font körül van (a ROG Strix, meg az MSI gaming trio" - Radeonoknál nem ugyanazok a "TOP" gyártók/típusok, mint a zöldeknél, erre figyelj! A legjobbak közé tartoznak: Powercolor (elsősorban a Red Devil), Sapphire (elsősorban a Nitro+), XFX, de ráadásul a gyári hűtésű 6800 is teljesen jóra sikerült. Ezek árát is nézd meg!
#163814 RetepNyaraB
Tehát akkor nem nevezhető egyértelműen overkillnek, sőt van is értelme.
(az már más kérdés, hogy 120Hz/FPS fölött van-e értelme, erről naphosszat lehetne vitázni)Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
kolopele
nagyúr
válasz Apollyon #163813 üzenetére
Ha a 3080 egy kazán, akkor én miért tudom szépen hűteni a 3080 Ti - t? Nem beszélve arról, hogy a 12900k - t is kell, ami hajtja. Azért annyira nem ördögtől való még ez a hőmérséklet, és ugye már régen kitalálták az undervoltot, amit mind a procira, mind a VGA - ra lehet alkalmazni, mégpedig minimális teljesítményvesztés mellett. Azért ha 165 fps - t akarsz kihajtani oda kell az erő. Jól szellőző ház, minőségi táp, alaplap, proci hűtő, na és persze nem sajnálni plusz pénzt kiadni VGA terén egy minőségi darabért.
[ Szerkesztve ]
-
Nergalos
aktív tag
-
shakti69
tag
válasz Apollyon #163805 üzenetére
3070 Ti-ról van némi tapasztalat. Adott egy Zotac és egy Manli, mindkettő 3 ventis. Hőmérsékletek rendben vannak szerintem, sokkal halkabbak, mint az előd 3060Ti-ok. Viszont 1080p-ben lehet az 5600X lesz a szűkebb keresztmetszet (ezt majd jól megcáfolják mások ) . Én úgy láttam, amellett a Ti időnként unatkozik (nem megy 90%-on sem), 5800X mellett ez már kevésbé jellemző.
Jól eltalált zsugák ezek, olyan böszme nagy hűtés van mindkettőn, hogy először csak néztem. -
RetepNyaraB
veterán
válasz Apollyon #115776 üzenetére
Ez az energiatakarék i5, nem?
Az kicsit halvány azért. Persze függ mivel játszanál (single, vagy multi - oda tuti kevés lesz), milyen felbontásban. A 16/10-es fullhd magas grafikával single-ben nagyjából kicsinálja a 1060/580-féle vga-t, tehát a proci bár hagyni fog a kártyában, de fps droppokkal épp elég lehet. Talán. Tápból egy jóféle 450 (400) Wattos elég lenne. Vegyél előbb kártyát, ha nagyon gáz, még lecserélheted a procit.
Én jelenleg 580-asra szavaznék, egy freesync monitorral, az a gyenge procit is segíti (mondjuk).
Persze ha van jó vétel 1060 épp, az is ugyanilyen jó lesz.[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
deja vu
addikt
válasz Apollyon #84696 üzenetére
16:10 1920x1200 még bőven van, kapásból tudok vagy 15-20 profi monitort:
HP Z24i, Z24n, Z24s
ASUS PB248Q, PA248Q ProArt, PA248QJ ProArt, PA249Q ProArt
Lenovo ThinkVision T2454p,
EIZO FLEXSCAN EV2436WFS, EV2455, CS240, CS2420, CX240, CX241, CG2420, CG247
DELL UltraSharp U2413,
NEC P242W, PA242WEzek nagyon drága monitorok, de pont azért amit mondasz, mert kevésbé elterjedt. A drága Japán gyártók szerintem még sokáig fognak ilyet gyártani mert munkára jobbak.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
mcs
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus Tuf 3080ti 12gb
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest