-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcusa
addikt
válasz Devilhun_HUN #15197 üzenetére
A 7970 butított gpu-jával van szerelve, erősebb az összes 7870-től
:-)
-
Sondi1986
addikt
válasz Devilhun_HUN #15197 üzenetére
A legerősebb 7870-es. Tahiti magos vga.
A VTX régen nem a minőségéről volt híres, de manapság már össze szedte magát, és elég jó terméki vannak.
A sima 7870-es meg csak 1db 6 pin-es csatival rendelkezik.
a VTX, Powercolor, Club 3D, TUL csoport tagja, és a 7870-es egy gyárba készül:
Nekem Powercolor van.
[ Szerkesztve ]
-
marinea2
addikt
válasz Devilhun_HUN #15196 üzenetére
Hát nem éppen a minőség nevében gyártják kártyáikat.
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
Sondi1986
addikt
válasz Devilhun_HUN #15193 üzenetére
VTX3D HD7870 BLACK 2GB GDDR5 (VX7870 2GBD5-2DHV3E).....................57.990Ft
mert ez a legerősebb mind közül. 7870 LE
-
marinea2
addikt
válasz Devilhun_HUN #15193 üzenetére
Ezektől a gyártóktól én nem vennék semmit, maximum akkor ha sokkal olcsóbb.
-
Devilhun_HUN
aktív tag
Sziasztok!
Melyiket lenne érdemes megvenni?
Miert?VTX3D HD7870 2GB GDDR5 X-EDITION (VX7870 2GBD5-2DHX) ....................53.990Ft
VTX3D HD7870 BLACK 2GB GDDR5 (VX7870 2GBD5-2DHV3E).....................57.990Ft
XFX HD7870 2GB GDDR5 DOUBLE D EDITION (FX-787A-CDFC)...................57.990FtYoutube csatorna: Devilstudio 2015™
-
Djsaba
senior tag
-
Rypejakten
addikt
válasz adam002 #15187 üzenetére
Legfeljebb linx vagy prime alatt. Idle alatt max. 40W-ot kér csak.
marinea: Attól, hogy 125W a TDP, hogy következtetted ki ebből azt, hogy terhelés alatt 200W-ot eszik?
Teljesen logikátlan, köze nincs egymásnak a kettőhöz.
A komplett gép fogyaszt legfeljebb annyit, szintetikus tesztek alatt, játék alatt még annál is kevesebbet.[ Szerkesztve ]
-
adam002
tag
Rendben köszönöm Pedig azt hittem hogy a procim fogyaszt kapásból 100-110W-ot
adam002 felhasználónak 10 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Sondi1986
addikt
válasz adam002 #15176 üzenetére
Max. VTX3D VX7850 1GBD5-2DH HD7850 1GB GDDR5
táp meg: FSP Hexa 400W -
adam002
tag
Sziasztok!
Egy AMD Phenom X4 965-ös proci mellé, 8Gb RAM-al, milyen kártyát ajánlanátok ami kihasználná a processzor teljesítményét? És akkor ahhoz milyen tápot?
adam002 felhasználónak 10 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Buci21
addikt
válasz marinea2 #15172 üzenetére
mi baj velük? betonstabilnak tűnik, egy HP nx7300 kihalt mellőle, ő megy. Céges flottában volt, valami újságíró dohányzott rajta, szal bill kitakarítás kín volt, de egyébként rendben van a gép. Mire ügyeljek, mi típushibája a gépnek? És bocsi az offolásért
Am már a "Gémer" szótól hányingert kapok, és amikor a GT 210-as gép is gémer lesz, mert 2, jobb esetben 4 magos proci van benne...
[ Szerkesztve ]
-
marinea2
addikt
válasz Buci21 #15158 üzenetére
Persze hogy ismerem, de pedig bizony örülhetsz neki hogy nem ment még tönkre
bluyoo: Ki volt ez a marharépa? Amúgy apródon tele van a gamer pc-s hirdetésekkel 8600gt-k minden játékot full full maxon visznek
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
sziasztok!
Ideje lecserélnem a videókarit gépem (részletek az adatlapomon). Mivel platformot nem cserélek, marad az AGP.
A használt piacon ill a fenti linkek lapján körülnézve két kártya maradt: Radeon 4650 1 Gb RAM vs Radeon 3850 512 Mb RAM.Tudom, h a 3850-es erősebb, de nem tudom, hogy videóvágáshoz (Premier), 3Drenderhez (3DS Max, Realflow, Slicer 3D ) nem-e venném jobb hasznát a több RAMnak. Játék szóba se kerül.
köszönöm a segítséget!
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Grave_444
nagyúr
válasz csucsbicep #15167 üzenetére
Nekem az árnyék meg a post processign van közepesen élsimítás nincs, a többi very high és akadásmentesen fut a 7770-en.
-
bluyoo
nagyúr
Köszi srácok!
Csak privátban fojtattam egy beszélgetést és a srác haverja kábította ezzel a szöveggel .....Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Szerintetek mennyi a valóságtartalma?
"2gbram ddr2 vidikártya gforce 9500 2magos 2.8 full grafon a crysis 3"Bazinga!
-
Rypejakten
addikt
Engem tréfál meg a körítés, vagy ez tényleg egy DirectCU PowerColor?
-
93.Szabi
aktív tag
Arra a felbontásra bőven elég egy HD7770-es VGA- fölösleges erősebbet venned az ilyen 7850-es VGA-k csak pénzkidobás lenne a részedről azon a felbontáson.
->>"♪♫ $z@ßł▐ さび▐ ♪♫"<<-▐ "A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt"▐ ══════════════════════════════════════════════════════
-
R@ZEL
csendes tag
Hello
A konfig: X4 BE 955, 500 W, 6770, 1366x768-as felbontás. Játékra használom a gépet, és egyre inkább kezd kevés lenni ez a VGA. KB. 40k-t tudnék a cserére szánni, és használt is szóba jöhetne, ha találok jó állapotút garival. Ötleteket megköszönném. -
Buci21
addikt
válasz phobeus #15146 üzenetére
A notebook kijelzőjére nem tudod visszatenni a képet, mert ha még létezik ilyen megoldás is, az is USB-s, drága, és a kis sávszél miatt szénné tömörített képet kapnál.
[link]
itt egy vicces kis mókolás, de a laptop képernyőjére nem fogod tudni értelmesen visszatenni.[ Szerkesztve ]
-
phobeus
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne ami külső vidkarikkal kapcsolatos. Először is az, hogy melyik a legajánlottabb ilyen "rack" vagy minek mondjam, illetve melyik az amelyikhez nem kell tákolni semmit kontár módra. Ezen kívül még lenne hozzá egy olyan kérdésem, hogy megoldható, vagy van-e olyan megoldás ami engedi, hogy a külsővidkari teljesítményét ne egy másik monitor használja hanem a notebook saját kijelzőjén tapasztaljam.
Szóval várok egy-két olyan véleményt ami segítene, illetve ha nem tudtok akkor ajánljatok valami forumot, hogy hol kérdezzem(ár nem számít)
Előre is köszönöm,
Üdv
LG Nexus™ 4
-
KAMELOT
titán
válasz Hubba12 #15131 üzenetére
Tudod én pl. úgy vagyok a VGA vásárlással, hogy vagy veszek Low End kártyát ez esetben HD7770 vagy veszek HIGH END kártyát ez esetben HD7950.
Azért írtam ezt a kettőt mert ár/teljesítményben a legjobbak.
Ilyen köztes megoldásoknak számomra nincs értelme.
HD7770 105eu
HD7850 175eu
HD7870 215eu
HD7950 250eu
Tehát ha már erős kártyát akarok, akkor kiadok dupla annyit és van 3x erősebb kártyám.V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Sondi1986
addikt
itt is egy segítség ha új kártyát akar venni valaki:
teszt:[link] -
Freiherr
őstag
Én is gondolkoztam az Evga 3 gigáson,de a ref.hűtő miatt kiesett,+8k a difi,ennyit nem ér számomra a +1Gb Vram.
Back to the future
-
marcusa
addikt
Igen, a 650ti boost és a 660 között 10-20% különbség van kb, ha ennyi az árkülönbség csak, akkor megéri a 660, ha több, akkor nem
(#15133) Qru Nem kell azért a flex-es memóriakezelés miatt temetni, hiszen a 660ti is az, és mégis az alap 7950-nel van egy szinten.
[ Szerkesztve ]
-
Hubba12
senior tag
válasz KAMELOT #15128 üzenetére
73 ezerért láttam legolcsóbban gtx 660 ftw-t. Szerintem azért már az Asus gtx 660-hoz képest ami 65 ezer sok. És ahogy mondtad 74 ezerért van már nálatok 7950 akkor azt jobban megéri. De akinek nincs már rá 70 ezre csak mondjuk 60 az marad a 2gb gtx 660-nál.
Csak az ASUS!
-
Hubba12
senior tag
Én tekertem már fel a gtx 660-at 1780 MB-ig msi afterburner írta. Nem vettem észre számot tevő lassulást. Sőt én nagyon semmit nem vettem észre.
Csak az ASUS!
-
marcusa
addikt
válasz csucsbicep #15123 üzenetére
Még mindig érdekes akkor nekem az AB kiírása, mert lassúlást, vagy akadozást, fps leesést nem vettem észre akkor sem, mikor 2000mb használatot írt...
(#15124) KAMELOT Látja a rendszer a teljes 2Gb-t, de úgy van megcsinálva, hogy a 1,5Gb-t ne nagyon lépje túl, de ha kell, akkor túllépi, tartja a 1,5gb-t amíg tudja...
[ Szerkesztve ]
-
marinea2
addikt
válasz csucsbicep #15118 üzenetére
Amúgy is a végeredmény számít. Meg az hogy NV
-
marcusa
addikt
válasz csucsbicep #15118 üzenetére
Furcsa ez, mert én is úgy gondoltam, hogy nem pontos az AB, de a legtöbb játékban valóban nem lép 1500mb fölé AB szerint sem, pl a crysis 3 is 1500 körül evett maximum, de ha nem elég, akkor viszont én úgy vettem észre, hogy hozzányúl a maradékhoz, vagy ennyit csalna az AB?
[ Szerkesztve ]
-
marcusa
addikt
válasz Buci21 #15108 üzenetére
Az a gts450 ddr3-as és drágább mint amit linkeltem Aqua-ban:
http://www.aqua.hu/gigabyte-gv-n450-1gi-1gb-gddr5-pciexpress-oem-207907.html/?search_termek=gts:-)
-
Buci21
addikt
akkor a 17K-s keretbe ugyan nem fér bele, de egy GT 640 is előrelépés lenne, 22K körül. A GT 630 már elég harmat, de 14-15K-ért annyira tán nem rossz vétel. Ha más nem, akkor ez a GTS 450
GT440/GT630 szériából a GDDR5-re ügyelj, pl ez megfelelne.
[ Szerkesztve ]
-
marinea2
addikt
válasz Buci21 #15099 üzenetére
Gondolom szinpátia. Ha tehetem én is mindig NV-t veszek. Mondjuk most egy 5850-em van pont. Várom is már mikor cserélhetem
HeliumA: A hozzászólások száma is számít adott témákban különböző szorzók...
[ Szerkesztve ]
-
HeliumA
aktív tag
válasz marcusa #15098 üzenetére
Én is pont a csendesség-teljesítmény egyensúlyt akartam megteremteni, akkor mikor a konfigomat összedobtam. Hát meghallom mellette a légyzümmögést.
Én még nem jöttem rá mi dönti el, hogy mi az adott rangod. Tag vagyok pedig régebben regeltem mint te. Mondjuk annyira nem is izgat a rangom, csak jó lenne egy más avatar.
"A Pénz valóban nem boldogít, mert nem érzem magam boldogabbnak most, hogy 500m$-om van, mint amikor 400m$-om volt" /Arnold Schwarzenegger/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Garanciális ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6 Videokártya
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest