-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0007
csendes tag
Sziasztok!
Erről a kártyáról mi a véleményetek?
GIGABYTE GV-N650WF2-1G 33.500.- Ft szállítással együtt.
Érdemes ennyiért?Köszi
-
XP NINJA
őstag
hali
ebben az árban megéri most ez? vagy valami garanciás használt van ennyiért? és tényleg nem többért
-
sutyesz96
őstag
Hali!
Milyen vga-t vegyek az én konfigomhoz? (adatlapomon)
Jelenleg egy HD4650 van benne.Kérlek azt vegyétek figyelembe hogy 350w-os tápom van! (De az jó minőségű )
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
Djsaba
senior tag
válasz Kean_Sorbo #14872 üzenetére
Csak a legutolsó hsz.-ra válaszoltam, nem feltétlen neked írtam, hanem mindenkinek. Inkább a segítségére legyetek.
WP14: Szerintem még a 20% boost után sincs sehol, ahhoz a kártyához képest.
marcusa: De még mindig nem derült ki az árkategória. Viszont a 650ti is távolabb áll a 5870 -től, az utóbbi is dx11-es, szóval a mai játékokban is jobban kell, hogy teljesítsen mint a 7770.
-
ThodEE
őstag
Esetleg ebben is tudtok segíteni?
http://picasaweb.google.com/116647084346941867867/1155?authuser=0&feat=directlink
-
Djsaba
senior tag
válasz Kean_Sorbo #14870 üzenetére
Gyengébb, viszont annyival kevesebbet fogyaszt, és annyival kevesebb hőt termel. Ha ez nem hátrány. Viszont ne a 5870-el kapcsolatban vitatkozzatok. Kipurcant, most jön az a dolog, hogy mennyi pénze lenne a kártyára.
benjemin1994: Maradjak az 5870-nél, vagy van valami árban nem sokkal drágább de nagyobb teljesítményű kártya? Esetleg nVidia?
Ez mennyi pénzt foglal magában?Ha valóban azt a teljesítményt kellene, hogy hozza az új kártya, akkor 7850 alá nem lehet adni. Az 5870 elég erős kártya !
[ Szerkesztve ]
-
Kean_Sorbo
őstag
-
*Tata*
senior tag
Itt egy összehasonlítás:[7770]
[ Szerkesztve ]
-
marinea2
addikt
válasz Kean_Sorbo #14864 üzenetére
árban? ne már
[ Szerkesztve ]
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
Djsaba
senior tag
válasz #03482112 #14862 üzenetére
Hát ezt nem tudom, csak általánosságban nem az igaziak a Sapphire kártyák. Tesztek alapján a Gtx 660 erősebb mint a sima 7850, de OC verzió lehet közelebb van már hozzá. Viszont az Asus hűtése jóval jobb .
(Ezt úgy mondom neked, mint nagy Nvidia fan )
Szerintem a legjobb választás a 7870 lenne, de sajnos mostanában, ahogy nézem, megint felment az ára.[ Szerkesztve ]
-
marinea2
addikt
válasz Kean_Sorbo #14859 üzenetére
"árban nem sokkal drágább de nagyobb teljesítményű kártya"
-
Kean_Sorbo
őstag
-
marinea2
addikt
válasz benjemin1994 #14857 üzenetére
hd7770
-
benjemin1994
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy miután az 5870-esem kipurcant. Milyen VGA-t vegyek?
Maradjak az 5870-nél, vagy van valami árban nem sokkal drágább de nagyobb teljesítményű kártya? Esetleg nVidia?cpu: PII X4 955 3.2 BE
lap: GA-970A-DS3
ram: 2x2GB DDR3-1600 -
xtevo
őstag
Sziasztok!
A mostani videókártyámat (Gigabyte GV-R685OC-1GD - HD6850) jó árban el tudom passzolni, ezért szeretnék helyette egy másikat, tudásban kb. ezt kéne hoznia illetve ennél azért jobb legyen. Főleg ArchiCAD tervezésre használnám, filmezés, net stb. és néha játék. Árban akár 60k-ig is elmehetünk, de egy 40-50k-s tippnek jobban örülnék, új kártya jöhet szóba. Sapphire-t nem szeretnék, MSI lenne a legjobb.
Konfigom a profilomban.Köszi előre is a segítséget!
-
ThodEE
őstag
Sziasztok!
20-26k közt szeretnék használt kártyát venni, de sajnos nem tudom hogy alakulnak az erő viszonyok, vagy megéri e jobban egy GTX 275 vagy inkább már egy 460OC
Photoshopról olvastam hogy pozitívan hat rá a Geforce kártya azért gondoltam rá hogy az legyen
i7 930+X58A UD7+6Giga ram mellé kéne, táp még beszerzés alatt de lesz hozzá rendesen, nem fog gátat szabni a kártyánakKöszönöm előre is a segítséget
http://picasaweb.google.com/116647084346941867867/1155?authuser=0&feat=directlink
-
KAMELOT
titán
Majd ha már kiadják az egyik HD8xxx-et akor már következtethetünk, hogy mikor jön a többi.
Egyik helyen 2013 Q2 másik cikkben meg 2014 Q1-et írnak.
ha egy kicsit figyelmesen olvasod azt az oldalt akkor látható, hogy HD8970 307GB/s akkor alapból a HD8990 614GB/s lesz és nem 520GB/s....memory bandwidth. Amik oda vannak írva csak feltételezések.[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
WP14
őstag
-
WP14
őstag
válasz csucsbicep #14846 üzenetére
Tudom, karácsonyra lepem meg magam vele, majd kibontom és így fogok nézni rá
Inkább állva meghalok, mint térdelve éljek!
-
syberia
veterán
válasz csucsbicep #14837 üzenetére
Pont erre gondoltam hogy a 8800 elég melegedős fajta volt
és egy idő után megadják magukat az alkatrészek a nyákon.
Én HD3850-et vettem és annak csak 75W a TDP-je de
úgy sem bírt vele a gyári 1slotos minihűtő de az twinturbo már igen[ Szerkesztve ]
https://howbad.info/
-
WP14
őstag
válasz csucsbicep #14837 üzenetére
Ezt láttam, de ebben 1GB-os az alany, nem?
(#14838) marcusa : Épp azért kérdem, mert erről nem volt teszt, így nem tudni mennyit hoz a +1 GB
-
KAMELOT
titán
válasz syberia #14833 üzenetére
8800-asokból nagyon sok. Ez a gond. Többi is meghibásodhat. Csak amíg gari van rá van biztosíték. Ezért jó 3éves garival venni. Vagy pl. nálunk HC kártyákra igényelhető +1 év (35eu) illetve +3 év (75euro) gari a meglévőhöz. Tehát maximum 6 év garival is vehetsz kártyát. Azt a felárat megéri.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
WP14
őstag
Gigabyte RADEON HD 7790 OC 2GB Mit tudhat?
-
Vodar
senior tag
Sziasztok,
Segítenétek? Melyik a legolcsóbb DX11-es, (minimum) HD3850 "erejű" videokártya? PCI-E.
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
7k max pénzért melyik a legjobb használt vga? Átmeneti megoldás kell amíg nem lesz pénz nagyra.
PCI-E-es.Köszi!
undefined
-
WP14
őstag
válasz marcusa #14800 üzenetére
Az előrejelzés szerint nem lesz magas ára, sőt...
-
marcusa
addikt
-
marinea2
addikt
válasz Mészi Zoli #14812 üzenetére
gt610
-
Mészi Zoli
tag
Egy 40 e forintos kártyának szebb képe van a vga kimeneten, ugyanazon beállításokkal, mint egy 10 e forintos kártyának? A régi kártyám helyére, ami egy középkategóriás nvidia volt betettem egy Asus gt210-es belépőszintű kártyát és valahogy nem olyan, mint a régi. Csak képzelődöm?
Nem játszom, szerintetek milyen kártyát lenne érdemes venni netes, filmnézős, videóvágós célra?
Asus és nvidia a kitételem.[ Szerkesztve ]
-
batyesz
tag
Jövőhéten érkezik az Asus GTX 660-am az Aqua-ból! Gyorsposta garancia van náluk is!
Minden lehetetlen, de semmi sem az.
-
-
marinea2
addikt
válasz marcusa #14802 üzenetére
Gtx560-al volt szerencsém több napot nyomulni nemrégiben, elég sok játékot kipróbáltam fc3 ac3 f1 crysis3 és így tovább. 1680-ban nem volt vele probléma. 7770 szinten van nagyjából, ezért gondolom hogy jó választás lenne.
-
marcusa
addikt
válasz marinea2 #14801 üzenetére
Persze, nagyon jó kártya a 7770, de még 1680-ban is több játék is van, ami húzott 7850-nel sem megy maxon, 7770-nel elég sok mindenből vissza kell venni. Főleg, ha a tavalyi tendenciát követi az árak alakulása, akkor lesz kb másfél év, mire jó árban lesz a 8xxx széria.
:-)
-
marinea2
addikt
válasz marcusa #14800 üzenetére
Szerintem akkora komromisszumokat nem kell kötni, de valóban jó választás a 7850(asus) is. Pénztárca függő melyiket választod. 1680 simán ellehet játszani 7770-nel.
De, nyilvánvaló hogy kisebb összegből kevesebbet bukik az ember"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest