-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raypapa
tag
Sziasztok!
Ha nem játszom, de szeretnék egy full HD video nézésre tökéletesen jó HDMI-s kártyát, mit vegyek?
Ez a konfig: ASUS M4A89TD PRO/USB3 tip. alaplapi HD4290-es videochippel (ez a chip is megfelelő, de a videóknál a sötét részek nagyon sötétek, semmilyen beállítás nem segít...); AMD Phenom II BE 555, 2GB DDR3 RAM 1333MHz.
Olyan kártya lenne jó, amelyik tuti nem olyan rossz videoképet ad, mint az alaplapi.
Egy HD 5750-es adtam el a gépből, mondván, hogy már úgysem kell játékra, de ledöbbentem, amikor az alaplapira rákötöttem az LG M2394D 23" Full HD monitor/TV-t, sokkal csúnyább a videokép...Köszi az 5leteket előre is!
-
Sondi1986
addikt
Keret?
az én ajánlatom: VTX3D VX6770 1GBD5-MDH HD6770 1GB GDDR5 21,1k
vagy: GIGABYTE GV-R775OC-1GI HD7750 1GB GDDR5 24,7k[ Szerkesztve ]
-
gmv
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
A következő konfigurációval rendelkezem:
Alaplap: MSI 790FX-GD70
CPU: TripleCore AMD Phenom II X3 705e, 2500 MHz (12.5 x 200)
Videokártya: ATI Radeon HD 3800 Series (512 MB)
Memória: 2X 2 GB DDR3-1600 DDR3 SDRAM
Monitor: 23" 1920X 1080A videókártyát szeretném lecserélni, a kérdésem az, hogy milyen erősebb videókártyát ajánlotok helyette.
Dirt3 és Nfs shift2 játékokkal szeretnék játszani, lehetőleg minél nagyobb felbontásban. A válaszokat előre is köszönöm. -
peq
aktív tag
válasz CoolBoy323 #17291 üzenetére
tippmixen 4,5! asszem 120. fogadás
-
peq
aktív tag
válasz CoolBoy323 #17288 üzenetére
valóban, de én továbbjutásról beszélek. 1-4 ről nehéz felállni, de a kis ronaldo csak kisírja magának!
-
AAntii
őstag
30-ért azzal a hűtéssel előbb-utóbb azért elvinnék, hiába nem olyan kurrens cucc, mint a gtx 660. Ha neked nem voltak hozzá kuponok és eleve 47.5-ért szeretted volna eladni akkor pedig pénzednél vagy.
Nem használom ki én sem a 660-am, zömmel codozok, oda bőven sok, de legalább ha meglátok valami játékot, ami szimpatikus lenne, akkor ki tudom próbálni, nem kell matekoznom, hogy mit vegyek le ahhoz, hogy meglegyen a 30 fps. A 6870-ek sem rosszak, a kedvencem a his, aka babakék veszedelem volt, sikerült belőle kettőt vennem egyszerre, sajnos akkor épp nem volt crossfire-képes alaplapom (ahogy most sincs) és nem tudtam kipróbálni mit tudnak együtt. Szívesen hajtanék most is iceq-s 7870-et, egye fene 7850-et is, ha nem volna a sapphirenál pár ezressel drágább.
A reál aranykorszakában egy kis izgalmat megért volna a sztori, de a jelenlegi csapatban nem látom a 3:0-t, már csak amiatt sem, mert tartok tőle a németek legalább egy gólt rúgnak, a reálnál meg nem tudom ki fogja rúgni a negyediket a hosszabbításhoz (bár már a harmadik sem látom). Aztán hátha, nem szeretném ha német házi döntő lenne.
[ Szerkesztve ]
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
peq
aktív tag
este meg mindenki koncentráljon a realra, a fogadóirodák 5-ös szorzót adnak a továbbjutásukra! még a bl előtt álmot láttam, ahol a bayern és a real rúgja a bőrt német sikerrel a végén. megkvintuplázhatjátok a pénzeteket a spanyolokkal!
-
peq
aktív tag
válasz AAntii #17282 üzenetére
senki nem panaszkodik. egyébként én árulom a 660at, viszont amikor vettem (03.12. 51k), semmiféle kupon nem járt hozzá, csak egy ac3 letöltő kód amit eladtam 1500ba. kvázi 49félbe van. het 2x ha fifázok, amúgy bnőm laptopja megy. nyilván te sem vonnád le a kuponok árát, és hirdetnéd annyiért amennyi összeg kijön a kivonások után úgy, hogy gyakorlatilag nem is használtad és még csak tetves kuponjaid sem voltak. akkor inkább megtartom. azt a 6870et meg előző kiskunhalasi tulaj cirka 5 hónapig árulta 29ért, a kutya sem vitte el. akkor is vittem volna, de dőzsöltem és gondoltam jobb lesz nekem a bika kártya. tévedtem. jelen tulaj 30ért árulja bő egy hete, szerintem örülhet hogy egyáltalán el tudja adni. szerintem mindkét fél boldog lehet
így is olyan sok a szóismétlés.. kifinomult, művelt ember vagyok
[ Szerkesztve ]
-
Tbor
tag
Ezt az Inno 650Ti Boost-ot ismeri valaki, vagy láttatok róla tesztet ? Nagyon jó érban van, azt mutatja - a változatosság kedvéért - hogy készleten is van, szóval elég kecsegtető ajánlat. Csak az Inno3d-vel utoljára a zörgő 6600GT kapcsán volt tapasztalatom...
-
AAntii
őstag
válasz CoolBoy323 #17274 üzenetére
35-ért a 6870-re a hűtéssel együtt kell találni egy palimadarat, mert 35-ért bármennyire is halk így a kártya nem sokan vesznek 6870-et, legalábbis itt a ph-n. Vaterán meg ha el is megy ennyiért, abból még nekik is tejelni kell.
A 660 újan 52 ezer. A tankos kupont el lehet adni 7-7.5 ezerért (többért is meg lehet próbálni, ha neked nem sürgős, de ennyiért hamar el lehet adni, és sokkal többet úgysem kérhetsz érte, lehet már el is adtad). 44.5 ezernél tartunk és akkor a gtx 660 még egy percet nem volt gépben és még a kuponok java is megvan. Ha ebből a 17.5-et levonjuk, akkor 27-be van a jó hűtéssel rendelkező 6870, meg még kuponod, játékod is maradt. Szóval ha rendben van a kártya, akkor jó lesz az.@peq: panaszkodni éppen nem kellene neki, mivel ilyen ez a beszámolós biznisz, így rögtön hozzájut a nagyobb teljesítményhez, de mondjuk nem kell neki a sej-haját sem a földhöz verni, hogy megfogta az isten lábát
[ Szerkesztve ]
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
peq
aktív tag
válasz Gabor901127 #17277 üzenetére
jó azért túlzásokba ne essünk. 52 boltba, én 47re tartom kuponok nélkül, amikkel Dunát lehet rekeszteni itt aprón. valóban jól járok, de az illető sem panaszkodhat. megspórolom neki a kuponok eladására szánt időt
-
marcusa
addikt
Miért ne adná el 12k-ért?
Csak a WOT kupont el lehet adni 8k-ért szinte azonnal, ha kivárod akkor 9,5k-t is van aki ad érte. AC3 ~2k, Metro last night minimum 4k... a 12k még pesszimista becslés is...:-)
-
peq
aktív tag
az enyém a 660
frankó minden, én is így gondoltam
-
marcusa
addikt
6870-et 30-32 körül lehet eladni, és akkor 50-ért van egy majdnem új 660-ad. Viszont gondolom kupont és teljes játékot nem adja hozzá. Ha azt nézzük, hogy 51-52k az új ebből a kártyából amihez kb 12k-ért eladható játékot kapsz, akkor nem biztos hogy megéri 17,5k-t ráfizetni
:-)
-
peq
aktív tag
válasz Sondi1986 #17271 üzenetére
Üdv!
üzlet előtt állok, ma jön egy arc házhoz csereberére. leinformáltam előző és jelent tulajt is minden szempontból, meggyőződtem, a cserélendő kártya jó, működik hiba nélkül, az arról írtak valósak, az eladó személyek megbízhatóak
lelkem megnyugtatása végett dobok egyet ide is, mi a véleményetek az üzletről, annak is leginkább az anyagi részéről.
sapphire 6870 ez év végi garival + s1 plus 12cmes ac fannal + 17.500 huf = 34 hó garis msi gtx 660 oc
-
Beren
aktív tag
válasz Gabor901127 #17264 üzenetére
Közben én is elkezdtem nézelődni, több lehetőség is felbukkant. Sőt, ez is szóba jöhet, bár ez (a többivel ellentétben) csak DDR3-as. Majd összehasonlítom őket jól. Kösz a tippeket!
[ Szerkesztve ]
-
Gabor901127
tag
válasz BomiBoogie #17265 üzenetére
max még azért lehetne aggódni, hogy befér e a házba, mer szélesebb mint egy normál kártya
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Gabor901127 #17264 üzenetére
Ezzel nem fogsz rántottát sütni, ne aggódj.
-
Beren
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Adott a következő konfig:
VGA: MSI RX2600XT (256MB GDDR3, 1400MHz)
alaplap: MSI K9A2Neo-F
processzor: AMD Phenom II X4 945
RAM: 8 GB Kingston (semmi tuning, csak valami mezei)
hangkártya: ASUS Xonar D1
HDD: WD WD5000AZRX, Samsung HD322HJ (utóbbiból két darab)
táp: Chieftec GPA-500S
oprendszer: Win7 64 bit (néha egy kis Xubuntu a változatosság öröméért... )Nagyrészt munkára használom a gépet, de ha időnként előveszek valami újabb játékot, bizony már szaggat néha...
A kérdésem az, hogy érdemes-e a VGA kártyát lecserélni? Ha igen, akkor mit érdemes a proci mellé tenni, hogy kb. egálban legyenek? Mivel a mostani VGA-ig egy 9200 -> 9800 -> HD2600XT úton jutottam el, ezért örülnék, ha az esetleges új kártya is AMD lenne, de ehhez nem ragaszkodom mindenáron. Még valami: a mostani kártya passzív hűtésű, nincs rajta ventilátor - mivel a munkám miatt jóformán egész nap a gép mellett ülök, jó lenne, ha az új sem kavarna bömbölő orkánt.
A tippeket előre is köszönöm!
Beren
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz BomiBoogie #17259 üzenetére
Rendben és nagyon köszönöm a segítséget!
-
törölt tag
válasz BomiBoogie #17257 üzenetére
1440x900 jelenleg
-
törölt tag
válasz TechN7ne #17245 üzenetére
Szia!
Köszi a válaszokat!
Nem tervezem a gép cseréjét egy darabig. Azt én is éreztem, hogy nem biztos, hogy egyáltalán lehet belőle játékra alkalmas gépet csinálni.
Alapból irodai célokra lett összerakva (2011.06) és tudatosan kihagyva belőle a videókártya.
Most viszont még is csak szeretnék rajta játszani. Ha nem is Far Cry 3-at full felbontásban, de 2-3 éves címekkel esetleg (Bioshock ilyesmi...)
Arra lehet elég lenne egy HD6670-es kártyánál régebbi is?
(A tápom tuti elég?)
KÖSZI!
-
Gabor901127
tag
válasz BomiBoogie #17248 üzenetére
igen én is így gondoltam, csak érdekelt hátha van valami extra tulajdonság is
-
Bossi
őstag
válasz BomiBoogie #17250 üzenetére
Értem és köszönöm garancia még talán az enyémen több van 2-3 . PhysX nem annyira lényeges...
-
Bossi
őstag
Sziasztok,
szeretném, ha segítenétek jelenleg van 1db Gigabyte 7970OC kártyám ezt lenne most lehetőségem 1:1.ben lecserélni egy ref. ASUS GTX680-ra véleményekre lenne szükségem, hogy megéri-.e?
köszönöm
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Gabor901127 #17246 üzenetére
Pontosan úgy van, ahogy mondod, ez egy bevett gyakorlat.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Gabor901127 #17246 üzenetére
sztem nem nagyon van különbség a két kártya közt,oc-t meg felesleges venni mert otthon is kitudod facsarni egy programmal.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz #23834176 #17242 üzenetére
Szia
Sajnos egy olyan gépbe már nem érdemes 30k-t költeni,esetleg ha később lesz gép csere (alaplap,proci,ram),akkor tehetsz bele max.
Elsősorban én ezt választanám,ha van a tápegységeden 6 pines vga csatlakozó :
Gainward Bliss GTX650 1GB
1000ft.-al drágább egy HD7750-nél,de annyival is erősebb. HD7770 lenne ennyiért a legjobb választás,de az már sok is lenne egy picit a gépedbe.Ezeknek a Sapphire kártyáknak semmi hangjuk az égvilágon, és 28/64 fok alapjáraton/terhelés közben a kártya. Nekem is van egy HD6670. Játszani lehet velük, kisebb felbontáson némi kompromisszummal.
-
Sondi1986
addikt
válasz #23834176 #17242 üzenetére
Ezt vedd bele: GIGABYTE GV-R775OC-1GI HD7750 1GB GDDR5
-
törölt tag
Sziasztok!
Milyen videókártyát vehetek ez alábbi konfig mellé?
Alaplap: Gigabyte GA-G41M-COMBO
Processzor: Intel Celeron Dual Core 2.6GHz dobozos Socket 775 E3400
DVD: Sony Optiarc AD-5260S-0B SATA DVD író fekete OEM
RAM: 2 x 2GB 1333MHz DDR3 RAM Kingmax
Táp: FSP 350W FSP350-60APN aktív PFC 80+ OEM
Ház: Cooler Master Elite 342 táp nélküli fekete ház (RC-342-KKN1-GP)
Winchester1: 1TB Samsung 3.5" HD103SJ SATAII 32MB cache winchester
Winchester2: 160GB WD PATA winchesterJátékra szeretném használni. Mindegy, hogy használt vagy új. Kb. 30ezer Ft-ot szántam rá.
Előre is köszi a segítségetek!
-
Csabee86
senior tag
Sziasztok.
Szeretném megkérdezni, hogy most jelenleg a piacon melyik az öt legerősebb főleg játékra alkalmas videókártya? Esetleg valaki tudna adni egy linket ami rangsorolja a videókártyákat?
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Freiherr
őstag
válasz CoolBoy323 #17231 üzenetére
Én eladtam mindet,igaz jó áron a WoT-ot lehet,többit nyomott áron.
Back to the future
-
marcusa
addikt
válasz feltamadas #17235 üzenetére
Inkább 4magosra kellene cserélni, de a legjobb lenne platformot váltani...
:-)
-
batyesz
tag
Nem szeretném ha az Aqua bajba kerülne:// Már csak azért sem mert ott vettem a 660-om!
Nekem nem küldtek visszaigazoló emailt, hanem felhívtak személyesen, és egy teljesen szimpatikus, megbízható ember hangját hallottam a vonal másik végén. A csomagolásra eléggé odafigyeltek, jól kitömték. Ezen "árelírások" mellett meg el kell menni. Ti sem gondoltátok komolyan hogy azon az áron megszerzitek, csak egy próba volt.Minden lehetetlen, de semmi sem az.
-
Grave_444
nagyúr
válasz feltamadas #17232 üzenetére
HD 7770-nél erősebbet ne vegyél a procid mellé.
-
feltamadas
tag
melyiket válasszam a gépembe HD 7770-HD7790 ,
Crysis 3 szeretném kipróbálni,monitor LG IPS235P
CPU típusa E8400
Alaplap neve Gigabyte GA-G41MT-S2P
Kingmax 2x2 GB DDR3-1333 DDR3
táp:corsair 400w 80 PLUS -
KAMELOT
titán
válasz *Tata* #17223 üzenetére
Akkor jól behúztak titeket. Csak nemértem mire jó ez!?!? Általában akkor tesz ki egy webshop akciós terméket ha az már náluk van. Ez egyfajta lejáratása az üzletnek.
Én jártam ugyan így amikor CM ST Sniper házat akartam venni. Csak annyi az egészben a különbség, hogy másnap már hívtak is, hogy valószínűleg már nem is lesz ez a ház. Tehát nem levelet írtak pár hét után, hanem felhívtak mindjárt másnap. Ez a webshop és webshop közötti különbség.[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
troland26
őstag
válasz *Tata* #17223 üzenetére
Én még decemberben kaptam ezt a mailt egy 7850-est akartam venni ami egész jó áron volt
Tisztelt Megrendelő!Köszönjük megrendelését, de a termék jelenleg egyik üzletünkben sincs készleten, beszerzésünktől érkezett információ értelmében érkezése a későbbiekben sem várható, mivel a belföldi disztributorok raktára is kifogyott, sajnálatos módon az Ön rendelését sem tudjuk már teljesíteni.
A szállítási probléma miatt szíves elnézését kérjük, megértését köszönjük.
A teljesíthetetlenség miatt a rendelést sajnálattal töröltük.
Amennyiben van lehetősége kérjük válasszon más termékeink közül. Persze a termék pár napon belül fenn volt ismét csak persze drágábban . -
*Tata*
senior tag
válasz marcusa #17209 üzenetére
Megjött a várt mail az Aquától :
Sajnos a rendelésben szereplő, raktárunkról hiányzó termék ezidáig nem került beszállításra,beszerzésünktől azt az információt kaptam, hogy érkezése a későbbiekben sem várható, mivel a belföldi disztibutorok sem tudják leszállítani, sajnálatos módon az Ön rendelését sem tudjuk már teljesíteni, a termék már webáruházunkban sem érhető el.
-
-
taknyi
aktív tag
válasz Gabor901127 #17217 üzenetére
Király, de a bolt is tudja, mert nem írja a linkelt cuccnál...
World of Tanks privátban http://aprod.hu/hirdetes/world-of-tanks-planetside-hawken-jatekok-ID16eOd.html
-
Gabor901127
tag
válasz taknyi #17215 üzenetére
Minden 650 Ti és erősebb NV kártyához jár AC3 és 16500/33000 Ft kredit valamihez az Új Metro 2033 is jár
(#17208) ablack: ha ennyiért adják akkor szinte ingyen van máshol olyan 50k +/-2k körül van, de lehet ez is csak átverés... még néhány ilyen és tényleg fel kéne jelenteni őket
[ Szerkesztve ]
-
ablack
senior tag
Sziasztok,
Ez a kártya ennyiért jó vétel lenne? Szerintetek a 16500Ft-nyi kupont + AC3-at mennyiért lehetne eladni?
Vagy esetleg néztem hogy AMD oldalon van ez a Never Settle Reloaded program. Ez működik Magyarországon vagy tényleg csak az AMD oldalán felsorolt néhány boltban, főleg nagykerben van? Nincs benne a kártyák gyári csomagolásában? A boltnak kéne hozzá adnia?
[ Szerkesztve ]
-
WP14
őstag
válasz Freiherr #17206 üzenetére
Csak gondolj bele, hányan lehetnek olyanok, akik megrendelik az állítólagos alacsony áron és kapják az e-mailt, hogy már csak drágábban tudják beszerezni nekik, amire ők rálegyintenek: hát jó, úgysincs máshol sem olcsóbban, akkor jó lesz azon az áron - így a forgalom náluk nő, máshol meg csökken
Inkább állva meghalok, mint térdelve éljek!
-
marinea2
addikt
válasz BomiBoogie #17199 üzenetére
aqua
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest