-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garsza
veterán
Egy szösszenettel én csatlakoznék.
Saját kocsival járok melóba. De a cég átválalja a költségeket államilag előírt normák szerint.
Kapok x összeg kopás díat megtettett kilométerek alapján. És a bejelentet kocsira nav által megszabott fogyssztás és megtett kilométer alapján kifizetik az üzemanyag költséget, és itt jön a poén amit az üzemanyagra kapok pénzt az jövedelemnek kell elkönyvelni és járulék meg adó köteles. Az az üzemanyag amit mindenféle adót beleépítve megvettem. -
Csupingo
veterán
válasz
Flowtation #146598 üzenetére
Ez már egész jól hangzik. Esetleg ha fér az egy slot-os kártya közelébe mondjuk egy 12cm-es ház venti, azzal még érdemes lehet mozgatni a levegőt a videokártyánál, mert a közel lévő gépház miatt nem ideális a helyzet.
-
Flowtation
őstag
válasz
Csupingo #146590 üzenetére
Köszönöm. Úgy néz ki találtam 1030-at 1 slot méretűt, még várok a megerősítésre. Illetve van egy gtx 960 is a közelemben, az tenném akkor a nagyobb gépbe, a 750 Ti pedig eladásra kerül. Ettől jobb megoldást nem tudok egyelőre, már ami nekem is belefér a kritériumokba.
-
koko52
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #146595 üzenetére
Na és a kripto adózás rendben van?
Mondjuk bányászok procival XMR-t. Több a villanyom intel esetén mint a bevételem. Mondjuk összegyűlik év végére 100 000Ft-om és fizettem 110 000 ft villanyszámlát. A mai jog szerint van 110 000 bevételem amiből 10%-ot leírhatok és adózok 38%-ot. Tehát valójában buktam 10 000 ft-ot és ezután fizetek 38 000 ft adót, tehát 48 000 mínuszban leszek. -
koko52
nagyúr
válasz
pecccccccca #146594 üzenetére
Meg amikor fizetsz az autópályáért amit te fizettél az adódból és mellette még az üzemanyagban is még egyszer benne van.
Vagy amikor fizettél 38% adót a béredből + a munkáltatód is fizet utánad, majd jön az áfa. És itt bőven a bérem 50%-át befizettem + a munkáltatóm is ugye. És jön a vagyonszerzési illeték ha veszel egy házat....nagyon beteg dolgok ezek. És azt is tudjuk hogy kitalicskázzák az országból, de hát mi ezt szeretjük. -
válasz
pecccccccca #146594 üzenetére
És a másik hogy én mit tehetek róla ha olyan infláció volt hogy épp mikor eladom mert veszek mást, több forint, mint amennyiért vettem. Mostanában el lehetett adni 1-2-3 éves autókat annyiért vagy többért mint a vételár volt, olyan áremelkedések voltak. Miért kell nekem emlékeznem, hogy mennyiért vettem valamit. Régen volt, kifizettem, leadóztam, használtam, lesz*rom.
Másrészt megvettem valamit koszos dzsuvásan, szar bios-szal, beállt ventilátorral, pupos kondikkal, a takarításra, rendszer telepítésre, pasztázásra, kondirendelésre, kínából várásra, forrasztásra szánt időmet milyen költségként számolhatom el? Hogyan igazolom? Azt hogy mászkáltam utána kocsival hogyan igazolom? Az apró túrásával töltött órákat hogyan tudom levonni a profitból? -
pecccccccca
őstag
válasz
Grave_444 #146593 üzenetére
Ez olyan, hogy, ha én mindenre kifizetem az adót amit “fogyasztok”, meg befizetek minden kötelezőt ami az élettel jár és veszek egy autót akkor még évente vagyonosodási adót is legombolnak rólam. Két autó van a nevemen, erre a két autóra minden évben kiküldenek olyan 40-60 ezer forint vagyonosodási adót. Mert csak.
Ezekre az autókra az előző tulajok is minden adót befizettek többször is.... Most én fizetek rájuk mindent, mégis rámtosznak még egy adót, mert állítólag vagyonosodtam. Pedig a vagyonom nem változott csak nem készpénzben van hanem autóban... -
Csupingo
veterán
válasz
Flowtation #146577 üzenetére
Szerintem nyugodtan mehet a másik gépbe a 750 ti, ezekhez a játékokhoz elégnek kéne lennie. A másik gépbe meg mondjuk 1 slot-os LP gt 1030-at keresnék. Több gyártónak is van ilyen kártyája, nem teljesen lehetetlen küldetés. A link csak példa, még sose hallottam a mokle.hu-ról.
-
Brekkk
senior tag
válasz
koko52 #146578 üzenetére
Én úgy tudom, hogy nem lehet korlátlan számban venni és eladni cuccokat számla nélkül nyereséggel.
Évi 200.000 forintig tiszta haszonig mehet hivatalosan a csencselés. Felette SZJA köteles és önbevallás van.
Ha veszel 600K ért egy VGA kártyát és 900 K-ért adod el a 200K adómentes a további 100K pedig adóköteles.
Ha a vételárnál olcsóbban adod akkor nem kell adót fizetni
Ha a NAV nézi a hirdetőket és valahol gyanúsan sok termék van eladó (Kereskedelmi mennyiség), akkor annak a körmére nézhetnek.Hátha van adószakértő köztünk és tudja a pontos feltételeket.
-
arcitec
addikt
válasz
koko52 #146587 üzenetére
Te hol élsz? Amit most írtál az megint egy másik szitu .. Szóval hajrá neked vásárolj az ALZÁBÓL. Én meg csak akkor ha a garancia annyi amennyinek lennie kell. Megveszem máshol, ahol nem ér macera.Ennyi és mindenki azt teszi amit akar.
Itthon egy halom bolt van ahol normális garanciát adnak u.a termékre. Akkor minek kellene az esetleges nyűg a nyakamba?
-
koko52
nagyúr
válasz
KAMELOT #146582 üzenetére
Hát itt a cégnél kb 20 vga-van, ebből 4db már 3xxx és 6db 5700 xt. Mind céges és 3 év garancia van rá. Megkérdeztem a kereskedőt, hogy miért írta rá. Azt mondta nem tesznek különbséget cég és magánszemély garancia ügy esetén. És ha papíron ott van hogy 3 év akkor az 3 év (és ott van
). Persze élhet a joggal aki akar (pl ipon) és adhat cégnek 1 évet is.
SSD-ket (céges) 2,5 évesen garanciáztattam minden gond nélkül.
Majd ekkor veszek <1000€ 3090-et --
nem sok esélyed van rá.
-
KAMELOT
titán
válasz
koko52 #146571 üzenetére
Ott sincs. Bejövő vga-kat azok kapják meg, akik előrendeltek. Néha bejön pár 3090 azt is megveszik 2500€. Ezek mind cégre mennek ÁFA nélkül. Majd ha véget ér meg lehet nézni mennyi vga lesz 0.5 év garival, mert a cégre csak 1 évet kapsz. Majd ekkor veszek <1000€ 3090-et
-
jokeph
nagyúr
válasz
Flowtation #146577 üzenetére
A nagyobb gépbe:
Ha a G4560-at ki tudod jó áron cserélni, egy i5-7500/7600-ra, akkor érdemes mellétenni egy GTX 1060 6 GB/RX 580 kaliberű VGA-t is.
Bár még egy i3-7100 is ugrás lenne, de a 2 fentebbi i5 lenne az igazi.
Főleg a Starcraft hálálná meg a CPU cserét. -
-
Flowtation
őstag
válasz
Flowtation #146557 üzenetére
Sziasztok!
Gondolkodtam kicsit. Ezt a kártyát csak úgy tudnám betenni a 3020-ba, ha levenném a ventit. Gondolom ez csak a bordával együtt jön le, tehát valamilyen másik borda kell rá, ezt viszont nem tudom mennyire jó megoldás, hiszen gyárilag aktív hűtésű a kártya. Ez továbbra is kérdés.
Viszont találtam normál méretű hátlapot, azzal be tudom tenni a nagyobb gépbe, de abba másikat szántam mivel nagyobb a választási lehetőség:
-asrock b250m-hdv lap
-pentium g4560
-12 Gb ram
Ebbe a gépe milyen lenne a 750Ti? Amire kell azok nem változtak: gyerekeknek Fortnite, Minecraft, illetve bluestacks, nekem pedig néha StarCraft 2, GTA SA, NFS MW.
Mit lenne még érdemes venni ebbe a gépbe? Használt érdekel csak és árban sem szeretnék elrugaszkodni (legyen max 30eFt).
Tehát:
1. megmókolom a a 750-et kisebb bordával és mehet a 3020-ba
2. beteszem gyárilag a nagy gépbe
3. eladom és tovább keresek LP kártyát, de olyat ami biztos be is fér, ez utóbbi akkor melyek azok amik szóba jöhetnek?
Köszönöm a választ és bocs a hosszért! -
ribizly
veterán
válasz
jozs6200ax #146569 üzenetére
Vajon a NAV erről hogyan vélekedik?
-
Balazska90
tag
válasz
Csizirajder #146567 üzenetére
Azért vannak ilyen árak,mert ennyiért is megveszik őket jelenleg, ez van.Hőbörögni lehet emiatt, de igazából ugye minek..
-
arcitec
addikt
válasz
koko52 #146571 üzenetére
Alzában mára már csak feltételesen célszerű vásárolni, mert a garanciát a magyar jogszabályra állították. Ami azt jelenit, ha a jogszabályi időn "túl mutat" a gyártói garancia azt nem adják meg. Tehát ami 3 év gyártói és 100eft alatt van arra csak 1 évet adnak. És így tovább. Meg lehet nézni adott terméket máshol nem a magyar jogszabályt alkalmazzák , ott ahol több lehet a garancia.
-
4264adam
veterán
válasz
Csizirajder #146567 üzenetére
Nagyon érdekes mekkora regények írására vagytok képesek, ha a nem tetszést kell kinyílvánítani, ez legyszíves menjen már OFF-ba legközelebb egy szakmai topikban.
A piac árazza önmagát. Két kérdést kell feltenni magadnak:
Kell most kártya ?
Elfogadod, hogy drágult a piac?Ha igen vásárolsz
ha nem akkor csendben figyelve várni a jobb alkalmat -
Csizirajder
csendes tag
Ami jelenleg a Hardveraprón -meg úgy en bloc az egész VGA piacon- most folyik, az gyász.
Azért a kezdeti nagy kapkodás után szerintem már lecsillapodott a piac, és beárazódtak a kártyák, persze vannak próbálkozók akik az amúgy sem gyenge túlárazásra is még rá tudnak tenni. A 100-110 ezres kártyák 140-150 ezerre lettek felturbózva, de vannak akik 180-190 ezret akarnak ezekért a kártyákért kérni.
Ép eszű ember nyilván nem fogja ezeket megvásárolni, akkor inkább ott rohadjon rájuk a portékájuk. Követek pár hirdetőt, a scalper típusú tagok árképzésével még ha nem is értek egyet, de ők azért beletesznek pénzt és némi melót is ebbe a buliba. Aztán vannak a sima nyerészkedők, akik nulla melóval akarnak tízezreket keresni, Hardveraprós tagtól vásárolnak, és pl egy 150-160 ezerért megvásárolt kártyát (ez már ugye turbózott, de a jelenlegi viszonyok között korrekt árnak számít) próbálnak meg 15-20 ezer Ft-tal drágábban eladni.
-
Nevl
csendes tag
Sziasztok!
KB 2.5 éves - akkor silentre tervezett konfigomba - becsúszott egy MSI RTX 2070 Aero, ami minden csak nem csendes (tudom first world problem, de engem rohadtul zavar, hogy egy Boeing 747 készül felszállni mellettem, minden alkalommal, amikor megnyitom a pingpongot).
De a teljesítményével sem vagyok megelégedve, 34" 1440p-n játszom és sokszor küszködik a drágaság.Gondolkodom egy minőségi cserén találtam is vevőt a kártyára kb 170 körül. Viszont akkor felmerül a kérdés mit vegyek:
1. AMD RX 6800 - szinte nem kapható itthon, ha igen akkor kb 500K körül
2. Nvidia RTX 3070 - 430K körül lehet már találni MSI féle verziótMindkét kártya referencia ára 500 USD körül van, tehát vámokkal, ÁFA-val, árfolyam veszteséggel (na meg persze gyártó árazással) sem kéne 350K-nál többe kerülnie egyiknek sem. Érdemes várnom és lecsökkennek az árak, ha helyreállnak a szállítások, vagy hagyjam a francba és ugorjak bele valamibe?
Nem SOS a téma, de ha most értelmes áron el tudom passzolni a régi kártyát akkor 2-3 év múlva nem kell nulláról kiperkálnom 400K-t egy új cuccra.
Konfig: intel i5-8500, 500 W BeQuiet Gold táp (ez lehet szűk keresztmetszet), stb.
-
arabus
addikt
válasz
Harman Dénes #146548 üzenetére
Bitcoint nem bányásznak vga-val.
Minden másra 6db rtx3080 vagy 6800xt.
pentium g6400
asus z490-p
2.6kw táp
3.8 millió ft -
Flowtation
őstag
válasz
Pécsi gyerek #146552 üzenetére
Azért ennyire nem vagyok szaki.
Első körben keresek magas hátlapot, hátha. Az jutott még eszembe, hogy ha csak a bordákat hagyom rajta, az mennyire rossz megoldás? Már amennyiben külön leszedhető és úgy beférne.
-
szkuvi
tag
válasz
Pécsi gyerek #146553 üzenetére
Igenigen, gyári beállításokkal nem megy ~60% fölé, csak amikor AB-ben állítgattam, akkor lettem erre figyelmes. Inkább hagytam is a gyári beállításokon, eddig azzal sem melegedett túl.
Bár amikor terhelés alá kerül a kártya, és 0-ról felpörögnek a ventik, mintha akkor is ilyen "karcos" hangot adna (de lehet ezt már csak beképzelem).
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Pécsi gyerek #146553 üzenetére
Addig jó, viszont több értelme van rpm-ben mérni, ha összehasonlítani szeretnénk a kártyákat.
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
Flowtation #146549 üzenetére
Vágj egy kis vaslemezt,furj rá két lukat,mérd be a dolgokat, hajlítsd el a végét,oda is furj egy lukat,és tádám
-
szkuvi
tag
Sziasztok,
egy olyan kérdésem lenne, hogy adott a gépemben egy Gigabyte GTX 1650 Super kártya. Alapjáraton szuperül működik, viszont, ha kb. 80% fölé húzom a ventik sebességét AB-ben, ilyen zörgő hangot ad ki...
Ez "normális" jelenség (a nagy sebesség miatt a ventik miatt "berezeg" a kártya vagy ilyesmi), vagy valami rosszabbat jelent? Olvastam, hogy a Gigabyte kártyák hajlamosak ilyen jelenséget produkálni.
Szeptemberben vettem, nincs agyonhajtva.
Köszi -
jeni
félisten
válasz
Flowtation #146549 üzenetére
pc ház csere vagy egy slotos vga beszerzése
tápegység kívülre való elhelyezése az sem lenne jó megoldás. -
Flowtation
őstag
válasz
Flowtation #146275 üzenetére
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, mert úgy néz ki tájékozatlanságom/tudatlanságom révén sikerült alaposan megszo..ni magam.Megvettem az előző hozzászólásomban említett gtx 750Ti LP kártyát, viszont az a helyzet hogy egyszerűen nem fér bele a gépbe
:
[kép] [kép] [kép]
A tápon lévő szalagkábeltől se férne el, de a kártyán lévő hűtés meg teljesen belelóg a tápba. Kérlek segítsetek hogy mit tudok tenni azon kívül, hogy tovább passzolom? A másik gépembe se tudom rakni mert csak LP hátlapom van a kártyához...legalább ideiglenesen jó lett volna.
Köszönöm előre is! -
Harman Dénes
csendes újonc
Helló egy Bitcoin bányász gépet akarok építeni.
Szerintetek milyen és mennyi videó kártya kéne egy jó bányász gépbe?
Valami szerver alaplapot tudtok ajánlani?
Mennyi ram kellhet egy ilyen gép működtetéséhez?
64GB elég?
Egy sima Intel Core duo 2 elég?
Válaszokat előre is köszönöm. -
Pécsi gyerek
addikt
válasz
UnknownZero #146545 üzenetére
Pl.... [link] de nem bántásból,de ezt a mai világban megkérdezni egy fórumon,amikor számtalan helyen másodpercek alatt videót is találhat az ember
-
koko52
nagyúr
válasz
jozs6200ax #146544 üzenetére
Mit?
-
UnknownZero
csendes újonc
Sziasztok, jelen esetben Windows-al kapcsolatos kérdésem lenne. Alzáról vennék majd PC-t, gondoltam megnézem mennyibe kerülne hogy már a Windows előre be legyen telepítve.
Magyarban nem lehet megvenni ilyet, de nálunk Szlovákiában igen. Nos majd leesett az állam... 120€ (43k) Windows kulcs + 40€ (14,5k) telepítés. A legjobb benne az, hogy 43k-ért csak a sima windowsot kapom meg, de más oldalról meg Windows Pro-t tudok venni már 6k-ért. Elsőnek csak néztem, nem tudtam hogy ez hogyan is lehetséges. úgyhogy 57,5k-ért nem veszek előre telepített Windowst.
Az volna a kérdésem, hogy mit kell pontosan majd csinálnom a Windows telepítéséhez?
Körülbelül tudom, de jobb ha egy olyan is elmondja aki ért hozzá.
Bocsi ha ezt a fajta kérdést nem ide kell kiírni, de nem nagyon vagyok tisztában azzal mit hová kell kiírni. -
Csupingo
veterán
válasz
Deer76 #146539 üzenetére
Ilyen multi monitor bejegyzést kell keresni a biosban, ha azt bekapcsolod, akkor egyszerre működik a vga és az igp is. Szerintem olyankor nem kéne kiabálnia az nvidia drivernek, nekem még nem csinált olyat, meg úgy is az volt a terved, hogy azon is lesz kijelző, nem?
-
Deer76
aktív tag
Na átugrottam édesanyámhoz, rákötöttem a gépet egy rövidebb kábellel a tv-re (szétszedtem addig). Tapasztalatok: ha a monitorra az alaplapot kötöttem rá, akkor baja volt a Geforce drivernek, hogy nem talál megjelenítőt. Ha BIOS-ban beállítottam elsődlegesnek a PCI kártyát, akkor nem volt jele a az IGP-nek. Így végül is, ha a 210-est használom, akkor működik minden szépen, a youtube videót (fullHD) is viszi akadás mentesen. Már csak annyi probléma van, hogy a TV-n a kép, minden irányban picit kilóg. Full HD, mégis mintha nagyobb lenne a kép, mint a TV felbontása. De ezt majd a TV-n kell beállítani.
-
chester91
senior tag
válasz
Roland861010 #146535 üzenetére
Ebben szerintem az Azonnali VGA-s kérdések órája topikban fognak tudni segíteni, itt alapvetően a vásárlásig tudnak
-
válasz
jkrisztian #146534 üzenetére
Én is nagyon szeretem, csak nem nagyon ismerem, miket lehet még kihozni belőle (ahhoz keveset vagyok a közelében), igaz a célt így is betölti bőven, spotify, yt, film, másra nem is kell nekünk.
-
Roland861010
veterán
Sziasztok,
Vettünk egy Inno3D 1660supert van benne egy steames kupon de el kellene küldeni a Product Serial Number de bármelyik seria számot írtam be nem fogadj el.
Bontatlan volt a doboz.Valakinek ötlete hogy mire gondolnak?
-
válasz
Deer76 #146531 üzenetére
Olcsóbbnak olcsóbb, jobb nem feltétlen, Chromecast megy gép nélkül is, pl elég menő, mikor telefonoról vezérled a tv-n a youtube-ot (akkor is, ha a tv amúgy nem tudja). Anyámnál lett ilyen a megoldás, elég hosszú hdmi kábel kellett volna, A8-7600-as gép. Filmek kedvéért gépre fel egy Plex média szerver, abban elindítva böngészőből ráküldöm a képet a tv-re.
Ettől persze nem akarlak rábeszélni a google-s kütyüre, megpróbálnám először a GT 210-et a helyedben. -
Deer76
aktív tag
válasz
Csupingo #146529 üzenetére
Én nem ezen játszok, ez édesanyám egyik gépe. (A másik munkagép egy régi Core2, ami DSUB-bal van a monitorra kötve.)
Nem is hülye ötlet, hogy ha mehet egyszerre a kettő, akkor végül is az igp maradhat a monitorra kötve. A nagy TV egy 106cm régebbi LG (nem okos TV) és csak egy hosszabb HDMI kábel távolságra van a PC-től.
Akkor már csak egy touchpados vezeték nélküli billentyűzet kéne mellé... -
-
válasz
Deer76 #146527 üzenetére
Nem hiszem, hogy probléma lenne, én kipróbálnám a GT 210-et a gépben. Ha nem jó mégse a célra, akár hardveres, akár régi driver okból, még mindig lehet másik megoldást keresni. (pl egy 15k-s Google Chromecastot, amivel szintén kilőhető csomó minden a gépről a tv-re.)
mod: ja értem. Garantálni nem tudom, nincs itthon GT 210 (se más ilyen, évek óta nem frissült driverű GPU), így nem tudom akadályozza e valamiben a problémamentes működést a régi driver.
-
válasz
Deer76 #146523 üzenetére
Youtube-ot nem gyorsítja a GT 210, ahogy az i3 IGP-je se, de nem gond, izomból kibírja tolni az 1080p@60Hz-es videókat a proci.
Az egyszerűbb 3D játékok alatt mit értesz amúgy?A videólejátszási képességeit itt érdemes megnézni, 4th PureVideo és Feature Set C, ha jól nézem a táblázatban.
The fourth generation PureVideo HD
This implementation of PureVideo HD, VP4 added hardware to offload MPEG-4 Advanced Simple Profile (the compression format implemented by original DivX and Xvid) bitstream decoding with the GT215, GT216 and GT218 GPUs (sold as GeForce GT 240, GeForce GT 220 and GeForce 210/G210, respectively).[9] The H.264-decoder no longer suffers the framesize restrictions of VP3, and adds hardware-acceleration for MVC, a H.264 extension used on 3D Blu-ray discs. MVC acceleration is OS dependent: it is fully supported in Microsoft Windows through the Microsoft DXVA and Nvidia CUDA APIs, but is not supported through Nvidia's VDPAU API.
The fourth generation PureVideo HD is sometimes called "PureVideo HD 4" or VP4, although this is not an official Nvidia designation. It corresponds to Nvidia Feature Set C (or "VDPAU Feature Set C").Feature Set C
Supports complete acceleration for MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4 Part 2 (a.k.a. MPEG-4 ASP), VC-1/WMV9 and H.264.Global motion compensation and Data Partitioning are not supported for MPEG-4 Part 2. -
Deer76
aktív tag
Sziasztok!
Van itthon egy netezős konfig (konkrétan i3-4160 processzorral, 8GB RAM-mal), amit jó lenne rákötni a nagy TV-re és akkor kvázi HTPC-ként is működhetne. Viszont az alaplapon csak D-SUB és DVI kimenet van, ezért arra gondoltam, hogy az itthon elfekvőben lévő ASUS Geforce 210 passzív kártyát beletenném, mivel azon van HDMI kimenet. Szerintetek jó ötlet, viszi a full hd videókat is, esetleg a youtube-hoz már kevés? Van jobb ötletetek? Csak 2D vagy egyszerűbb 3D játékokra van használva.
-
Csupingo
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #146519 üzenetére
De, ez LP. A képeken is látszik. Talán még rendelni is lehet, bár nem ismerem ezt a kínai horgászboltot.
-
barabasb
tag
válasz
T0mBd1gg3R #146518 üzenetére
Sff gépnek nem lesz jó szellőzése játékhoz...
-
-
-
Csupingo
veterán
válasz
bubu78 #146508 üzenetére
Pedig tényleg készült ilyen 1050ti. Gondolom ritka mint a fehér zorró.
-
kolopele
nagyúr
válasz
MZsoltee #146494 üzenetére
Nekem az 1TB SSD meg a 2TB SSD majdnem tele vannak, ma, amikor már 100GB felett is vannak a játékok, nem olyan sok az, főleg hogy a HDD - ket már végleg száműztem a gépből. Egyet (a kisebbiket) használom adattárolásra, a másik kettőt meg játékoknak, plusz egy 480GB - os van a rendszernek, programoknak.
-
bubu78
csendes tag
válasz
Pécsi gyerek #146505 üzenetére
Csak nekem tűnik dupla slotnak
? -
bubu78
csendes tag
Urak segìtsetek. Olyan kártyát ajánljatok nekem ami az alábbi 3 kritériumnak megfelel.
1., single slot
2., low profil
3., érjen annyit mint egy 1050
Előrre is köszönóm.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest