- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
whited
addikt
Sziasztok
egy rx560 4gb árkategóriájában mennyire jó választás?
A konfig:
Msi p45 platinum lap
650w chieftec
12gb ddr3
Xeon 5450[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
pele81
tag
válasz marcarc #114385 üzenetére
Köszönöm a tanácsot!
Nincs bajom a használt, de garanciás hardverekkel. Az nekem is feltűnt, hogy mióta megjelentek az RTX-ek azóta egy kicsit drágultak a felső kategóriás GTX kártyák. Nem tudom milyen panelt szeretnék, a mostani IPS, de csak 75Hz, 27'-os, freesenc- el. Legalább ekkorát, de gondolom e G-Sync monitor sokkal drágább, mert az a technológia nem ingyenes. Lehet, hogy érdemes lenne várni tavaszig!? Hátha egy picit lejjebb megy a felső kategória ára, plusz még gyűjtök egy kis pénzt, és akkor GTX 1080 TI+ G-Sync monitor!?
Igazábol azt sem tudom pontosan, hogy mennyit dob a játékélményre a 144Hz a 75- höz képest.
Sajnos nincs összehasonlítási alapom. -
pele81
tag
válasz RetepNyaraB #114382 üzenetére
Pedig befolyásolsz!
Pont azért jöttem ide tanácsot kérni, mert néhány teszten igen jól mutat a két kártya ereje, de nekem nincs vele tapasztalatom. Azért is írtam oda, mert reméltem, hogy lesz valaki akinek van. Köszönöm a tanácsodat! -
TheNewDawn
addikt
válasz Bishi #114391 üzenetére
Igen az, szerintem nem vészes, és úgy tűnik a tápegység is ( FSP Hexa 400W) bőven elboldogul vele A 8gb os verzió szerintem overkill egy ilyen erejű kártyához, szerintem még simán elég lesz FHD ra akár 1-2 évig is a 4 GB Vram , egyenlőre jóval előbb elfogy a kártya ereje, mint a ram.
-
Bishi
tag
-
Csupingo
veterán
Ha új kártya kéne, akkor talán egy 3 GB-os gtx 1050, az még viszonylag tűrhető árban van. Használtból lehetne a gtx 1050 ti, de mindkettőhöz tényleg jól jönne egy kis cpu tuning.
Ha jól láttam, voltak ott olcsóbban is, amit linkeltél az elég drága.
[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Tavaly év végén szerettem volna lecserélni a régi GTS 450 kártyámat, csak a bányászat miatt nem vettem a megdrágult kártyákból, viszont már nagyon időszerű lenne a csere!
Gépem:
- Intel Core i5 760 @ 2.80GHz (gyári hűtés, nincs húzva)
- Asus P7H55D-M Pro alaplap
- Chieftec Ctg-500-80P 500W táp
- Kingmax 2 × 4 GB DDR3 ram
- Intel 520 (120 GB ssd)
- Sharkoon T3-W ház (elöl 2, hátul 1 ventivel)
- 17-es LCD monitor (1440×900-on, esetleg majd idővel egy fullHD-s)Felhasználás: netezés, zenehallgatás, illetve néha játék a Farming Simulator 17-el (aztán majd a 19-el)!
Tavaly nekem a 1050 Ti-t ajánlottátok, ez továbbra is megfelelő lenne egy komoly hűtéssel és húzva?
Pl MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING X?A német mindfactory.de oldalról lenne rendelve.
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
TheNewDawn
addikt
Jelentem, ebben a pillanatban megjött az 580 am Egyenlőre csak FH4 ben tudtam próbára tenni, de összehasonlithatatlan érzés az 1050 ti hez képest Azzal nem mertem lockolni FPS t, és mediumon változott 40-50 között, ezzel highon lazán megvan a 60+ fps
És sokkal, sokkal kevesebb mikrolag. Sajnos még mindig elég sok, de ez gondolom nem a kártya hibája, hanem hogy 8 gb ram. Sajnos eljött az az idő, amikor kevés már FHD ba is lassan -
Csupingo
veterán
válasz Dawe966 #114386 üzenetére
Talán apróról r7 360, vagy gtx 750 ti. Esetleg boltból gt 1030, de az kicsit 20 felett van. Nem olyan izmos a proci, ezért komolyabb kártyára annyira nem éri meg költeni. Nagyon max. lehetne nézni aprón rx 460-at is mert azok egész jó árban vannak, de abban már marad tartalék.
Ha nemsokára megválsz tőle, akkor egy olcsóbb r7 250x is elég lehet, az se olyan rossz kártya. (A 7770 újra kiadva. )
[ Szerkesztve ]
-
Dawe966
csendes tag
Sziasztok!
Processzor: Intel Celeron DualCore G1620 2.7GHz
- Alaplap: Gigabyte GA-H61M
- Videókártya: AtiHD7770
- Memória: 2X Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz
- Merevlemez: 500GB SATAIII
- Optikai meghajtó: 22x DVD super multi író
- Tápegység: Cooler Master 600WAdott egy ilyen config, csak gyors copy-paste-eltem a Steam adatlapomról. Megpusztult benne a videókártya, és szeretnék másikat vásárolni, az OC GHZ edition 1 gigás változata volt nekem. Olyan 15-20 ezer környéki összeget szánnék rá, mivel a 7770-et nem találom már bolti forgalomban, esetleg valami boltban vehető/hardveraprós megoldás van-e (adott típusra gondolok) ami hasonló, vagy erősebb mint ez a kártya volt, és ilyen árban? A játékok többsége közepes grafikán futott ezzel a kártyával, 1440x900-as felbontásban. Ilyen kritériumok mellett tudnátok pár javaslatot adni? Előre is köszönöm a segítséget!
Még annyit érdemes tudni, hogy ezt a PC-t olyan március környékéig tervezem használni, megy majd unokaöcsémnek, cuphead-re, meg startlapjátékokra, tehát nem egy távolban gondolkodós config lesz ez.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://steamcommunity.com/id/DaweDaCunci
-
marcarc
senior tag
válasz pele81 #114381 üzenetére
1080Ti + egy moncsi, de esélyes, hogy az egyiket használtan kell beszerezni. Nézz szét aprón.
Nehéz így ajánlani bármit is. Nem tudjuk mekkora monitort szeretnél, szeretnél-e Gsyncet, van -e preferált paneltípus stb.
Sajnos már a 1080Ti ok ára is inkább felfelé megy mint hogy olcsóbb lenne DE arra amire neked kell szerintem továbbra is a legjobb választás. Aprón lehet kifogni garisat, mindenképp abból lőnék egy jóképű használtat és a monitort újjonnan vagy apróról garosat.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz deathbird69 #114378 üzenetére
Ehhez szigoruan veve keves az 1060. Sot, az 1070 is, bar ott mar igen keves kompromisszum kell.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
RetepNyaraB
veterán
válasz pele81 #114381 üzenetére
Anélkül, hogy különösebben befolyásolni akarnálak, az Sli/crossfx csak a szopást generálja és a Xanax gyártók forgalmát. A skálázhatóság többnyire vacak, ezt tíz éve nem tudják/akarják megoldani. Én tényleg nem erőltetném akkor sem, ha két kisebb kártya együtt papíron erősebb ÉS olcsóbb, mint egy nagy. De ahogy gondolod. Viszont a 350k pénz sem sok a tervre, esetleg használtan.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
pele81
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Adott a következő konfiguráció: Gigabyte z370 aorus lap I5 8600k processzor 2x4gb DDR 4 2400mhz ram Evga supernova 750 bronz táp, gigabyte gtx 1070. 75hz fhd monitor. Szeretnék 1440p-144hz-re váltani, és nem riadok vissza az sli-crossfire megoldásoktól sem.:-) mit, és mennyiért tudnátok ajánlani!? Max keret 350k. Köszönöm szépen.
[ Szerkesztve ]
-
deathbird69
csendes tag
válasz gbors #114374 üzenetére
Kösz mindenkinek a választ.
Elsősorban f1 2018, Witcher 3, Divinity Original Sin 2, főleg RPG játékok, néha Maffia 3 (itt kellett grafikán csökkenteni)
Cél Full HD max grafikaFps terén az elvárásom a szakadozásmentes játék. 60-70 FPS jó. Nincs gamer monitorom se g-sync se frresync.
Meg vagyok elégedve az 1060-al.. Az ár nekem is kérdés, ha kifogok valami jó akciót a karácsony előtti őrületekben csak akkor gondolkodom el a váltáson. Igazából ezért írtam, van-e értelme nézelődnöm.
"A rőzsetűz messzebre látszik, de hamarabb lohad le a szarból rakottnál: erre gondolj ha magaddal együtt másokon is könnyíteni akarsz"
-
Marrone5
csendes tag
Hello.
A két kártya közt van valamilyen teljesítménybeli különbség?
https://www.arukereso.hu/videokartya-c3142/sapphire/radeon-rx-580-nitro-4gb-gddr5-256bit-pcie-11265-31-20g-p400023447/#termek-leirashttps://www.arukereso.hu/videokartya-c3142/sapphire/radeon-rx-580-nitro-4gb-gddr5-256bit-pcie-11265-07-20g-p366381213/#
-
kolopele
nagyúr
válasz deathbird69 #114371 üzenetére
Amennyiben jobb grafikai beállításokat szeretnél már egy 1070 is megéri, feljebb meg pláne. Az én szememben egy 1070 jelen pillanatban a tökéletes FHD kártya, az 1060 pedig a "még éppen elég" kategória. Mindezek persze attól is függnek milyen játékokkal játszol, ill. mennyire fontos a 60 vagy afeletti fps.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ez szokás szerint 4 dologtól függ:
- Mivel játszol
- Milyen beállításokat szeretnél
- Milyen áron tudsz cserélni
- Mik az elvárásaid FPS terénfullHD 60 FPS-hez többnyire elég az 1060, legalábbis ha nem mindenáron mindent maxra teszel. Ha 144Hz-es monitorod van, vagy egyéb okból 100 feletti FPS-t akarsz, akkor bőven kell az 1070 vagy erősebb.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
TechN7ne
nagyúr
-
ates2
senior tag
Én 1060-ról cseréltem 1080 Ti-re annak van értelme szerintem, 1070 v 1070 Ti-re nincs,saját vélemény
-
deathbird69
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg i5 6600 gépem van 16 Gb Rammal és ASUS GeForce GTX 1060 6GB ROG Gaming videokártyával (2 éves)
Most ezt cserélem Ryzen 5 2600 procira 16 Gb Rammal Táp 550W Bitfenix Formula
A Full HD-ban játszom és nem tervezem nagyobb felbontásban a jövőben sem, érdemes 1070 vagy 1070 Ti-re cserélnem a videókártyát?Várom véleményeteket.
[ Szerkesztve ]
"A rőzsetűz messzebre látszik, de hamarabb lohad le a szarból rakottnál: erre gondolj ha magaddal együtt másokon is könnyíteni akarsz"
-
Tlog
tag
-
TheNewDawn
addikt
válasz CSB29 #114359 üzenetére
Megéri mindenképp szerintem, nekem ma irták vissza hogy holnap délelőtt megjön elvileg Aztán ki tudja, lehet majd Black Friday alkalmából hirtelen az 1060 6gb ok is 60 ért fognak menni, de azért nem valószinű De ha mégis, még akkor se jár rosszul vele senki most.
Szerintem ezzel siman ki fogom húzni FHD be 2 évig, a következő RTX sorozat érkezéséig. És bizom benne, addigra kiforr majd ez a technológia, amit sajnos "kicsit" kapkodva dobtak piacra a zöldek. ( De persze azt se bánom ha az AMD magára talál addigra és megjelenik vmi ütőképes konkurenciával.
[ Szerkesztve ]
-
Tlog
tag
válasz Csupingo #114360 üzenetére
Köszönöm
Ez a táblázat sokat segített.A táblázatban szereplő rx 480 van kb egy szinten a R9 380 kártyával.
Ez alapján megvárom a 590 kártyát.
Nem szoktam évente új kártyát venni megnézem menyi lesz az ára.
Egy oldalon 279 USD-re írják én ezt 90-100 ezer forint közé teszem. -
Csupingo
veterán
Ezt most linkelték az 580 topikba. Ha tényleg hozna játékonként legalább 10 fps-t az 590, az már nem lenne olyan rossz. Amúgy az 580 is határozottan erősebb a 380-nál. Ezt neked kell eldöntened, hogy elég e, bár még az 580 is inkább fhd 60 fps-hez elég high beállításokkal. Persze kevésbé gépigényes játékokhoz, vagy medium beállítások közelében magasabb felbontáson is lehet használni. Mostanában egész jó áron vannak, az 590 meg lehet hogy drága lesz még egy ideig.
-
CSB29
aktív tag
válasz TheNewDawn #114349 üzenetére
bakker az árukereső nem dobta fel, lehet rápályázok
-
Tlog
tag
Sziasztok
Szeretném lecserélni a régi r9 380 videokártyámat.
Kinéztem az rx 580 kártyát most jó az ár.A tesztek alapján nem tudom eldönteni hogy lesz e jelentősebb gyorsulás.
2560x1440 felbontású a monitorom.kérdésem hogy cseréljek vagy várjam meg az újabb rx 590 kártyát.
-
grizlisandor
veterán
válasz grizlisandor #114341 üzenetére
(#114344) Csupingo & (#114347) gejala:
Köszönöm, akkor maradok a 1060/RX580 vonalon.
Azért merült fel bennem, mikor utoljára beleástam magam a vga témába a Titan az OP volt.(persze azóta az idővel párhuzamosan a technika is fejlődött) -
whitezo88
nagyúr
válasz TheNewDawn #114349 üzenetére
Tegnap este rendeltem pontra kiszállításra, azt ígérték holnap ott lesz reggeltől, kíváncsi leszek
Áttérek a sötét oldalra, de ez túl jó ajánlat.
[ Szerkesztve ]
-
Sztenly
tag
Sziasztok,
adott egy konfig:
B85m lap
i7-4790
16GB 1600 ram
400w BQ táp.Melyik az a top videokártya amit még bottleneck nélkül kiszolgálna ez a konfig? (Csak nvidia vonal érdekel)
Köszönettel,
Sztenly -
gejala
őstag
A 1060 sokkal jobb.
Itt egy Titan vs 980 összehasonlítás, 1060 ugyanezt tudja, néha kicsit gyorsabb is.
Titan ráadásul Kepler, aminek kell játék és driver oldali optimalizálás is, anélkül nem futja ki magát. És ezt már régóta nem kapja meg, ami miatt nagyon lemarad új címekben.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz CSB29 #114345 üzenetére
A legtöbb kártyára újonnan van 3 év gari.
Tehát megveheted az elvileg vadiúj (de lehet, hogy visszaküldött) 1 év garis kártyát 10 ezer forinttal drágábban,
vagy veszel egy használt de sok garis (2+ év) kártyát?
Én az utóbbit választanám, még ha egy árban van, akkor is, főleg ha mondjuk fél éves sincs, tehát még nem tudták legyilkolni.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/rasoapro
-
CSB29
aktív tag
Sziasztok!
Néztem, hogy már újonnan is normálisabb áron vannak rx 570-580 kártyák. Láttam most MSI Rx 570 8gb ARMOR-t, de iponék csak 1 év garit adnak rá. Most ez kb a hardverapróhoz képest átlag +10 ezer, de legalább új. Ezt jó vételnek mondanátok? Elvileg nem lehet legyilkolt coil whine-os, meg venti hibás kártya legalább.
-
Csupingo
veterán
Én hirtelen 2 táblázatot találtam. A régebbiben az 1060 alatt van a sima titan, az újabban teljesen egymás mellett. Azért a titan egy 5-6 éves kártya. 250 W tdp-ből teljesíthet játékokban úgy, mint a 120 W-os 1060.
Ami az 1060 mellett szólhat: a garancia és a kisebb fogyasztás valamint a videólejátszó képességei is jobbak. A titan-ra gondolom nincs garancia, ki tudja mikor megy tönkre. Ami mellette szólna: ha munkára is kell, ahol számítanak a cuda magok, abból jóval több van bent. Azért érdemes lehet bekérdezni valamelyik izmosabb kártyákkal foglalkozó topikba is, hogy tényleg mit tudhatnak játékokban ezek a kártyák.[ Szerkesztve ]
-
szgabor12
tag
válasz madagaszkar #114342 üzenetére
,,If I'm not back in five minutes... just wait longer!"
-
grizlisandor
veterán
Sziasztok!
Agyalok új gép beszerzésén, FULLHD játékra Ryzen 2600 és/vagy i5/7 6x/7x + 1060 6gb kombót ajánlottak. Nézem a használt piacot és lenne egy szimpatikus gép Gtx Titan 6gb szerelve, tökéletes összehasonlítást nem találtam a két vga között. Hogy áll a két vga egymással szemben?(gondolom 1060 újabb korszerűbb) Nagy kompromisszumot a Gtx Titan?
-
Grave_444
nagyúr
válasz madagaszkar #114338 üzenetére
Kell még egy 6pin-es tápcsati hozzá. Azt nem tudom adnak-e a kártyához, ha nem venni kell, ami molexről alakítja át. Célszerűbb egy táp, amin van alapból és minőségibb a mostaninál.
[ Szerkesztve ]
-
syberia
veterán
-
Grave_444
nagyúr
válasz madagaszkar #114333 üzenetére
Nem a legjobb sajna, nem ajánlott darab. Ennek ellenére elbírja a kártyát, de én cserélném.
-
jeni
félisten
válasz Ittnemaz #114331 üzenetére
Semelyiket.
Inkább most az Alza boltból a Sapphire RX 580 Nitro+ 4GB amig kapható[ Szerkesztve ]
-
Ittnemaz
aktív tag
-
Grave_444
nagyúr
válasz madagaszkar #114329 üzenetére
Akkor vedd le az oldalát és nézd meg. Egy minőségi 400W-os elegendő lesz, olcsó tápra ne kösd inkább cserélj azt is nehogy baj legyen belőle.
-
madagaszkar
tag
válasz Grave_444 #114327 üzenetére
A tápot nem tudom milyen márkájú és mekkora teljesítményű, ahhoz le kell vennem a háznak az oldalát.
Mekkora teljesítményű táp kellene az Rx 580-hoz. A jelenlegi kártya helyén elfér vajon az új , nem tudom mekkora méretbeli különbségek vannak a két kártya között. A linkedet megnézve nem gondoltam, hogy ekkora a különbség. Azt hiszem döntöttem is.[ Szerkesztve ]
-
SongoiD
csendes tag
Köszönöm mindenkinek, RX 580 megrendelve.
-
Grave_444
nagyúr
válasz madagaszkar #114326 üzenetére
Milyen táp van a gépben?
Vedd amíg lehet az 580-at, más kategória, majdnem kétszer erősebb a 1050Ti-nél.[link]
A proci még pár helyen kevés is lesz mellé.
[ Szerkesztve ]
-
madagaszkar
tag
Sziasztok!
Fiam jelenlegi gépében - I5 4460, ASUS Gtx 750 Ti 2 Gb, 8 GB memória, - szeretnék videó kártyát cserélni. A keret 60.000 Ft körüli.
Először egy Gtx 1050 Ti-re gondoltam 4 Gb memóriával, de én is megláttam ezt az [link]Alza.hu honlapon található akciós kártyát 62.490 Ft-ért és elbizonytalanodtam. Lehet, hogy ez jobban megérné? Árban szinte ugyan azok, teljesítményben nem tudom mekkora különbség lenne a két kártya között, azt pedig végképp nem, hogy a jelenlegihez képest mekkora lenne az ugrás, nem igazán értek hozzá.
Tőlem hozzáértőbbek válaszait várnám.
A játékok amivel használná: PUBG, Forza Horizon 4, Fortnite, Destiny 2, Fifa 18, stb.Előre is köszönöm a segítségeteket.
[ Szerkesztve ]
-
Ataxia
tag
Üdv
F1 2018-hoz szeretnék videókártyát venni,amivel 1080p-be ultra beállítások mellett tudnék játszani.
Más játék nem lesz.
I5 2500k procim és 2x4 gb ramom van mellé.1050 Ti 4 gb -ra gondoltam. Elég lesz szerintetek, vagy ehhez inkább már egy 1060 -as lenne a megfelelő?
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz kolopele #114317 üzenetére
Nem..ami megdöglött, cserélik, elodázzák a visszahívást míg kitalálják, mi a gond és ha lehet, BIOSokkal orvosolják (tippre vRAM késleltetés/órajel/fesz gond, némi lassításra lehet számolni), aztán problem solved. Addigis a megmaradt Pacalokkal fedik a nagyobb felhasználótábor igényeit és nem lesz más az egész, csak némi rossz sajtó. Mert ezt is meg lehet tenni ennyi pénzért..
-
syberia
veterán
(#114313) Speed(R): Fejlesztéstől függetlenül instant csere, gépgyilkos típus.
(#114311) asd05161: BITFENIX FORMULA 450W 80+ Gold, nagyon halk, 5 év garancia
ON
[ Szerkesztve ]
https://howbad.info/
-
sztojkalaci
csendes tag
válasz sztojkalaci #114310 üzenetére
Egyébként ezek az MSI armor verziók rosszabbak mint a többi?
-
asd05161
csendes tag
Sziasztok, új videókártyát vennék a jelenlegi (kicsit elavult) konfigomhoz, mit ajánlanátok ebbe a vasba?
1. Pontos konfigurációd leírása (processzor, táp stb.) - /vagy hivatkozz az adatlapodra/
Alaplap: Gigabyte GA-B75M-D3H Rev 1.1
Processzor: Intel Core i5 3470
Ram: 8GB DDR3 1333MHz
Táp: HKC V-Power 550w2. Milyen felbontás mellett szeretnéd használni?
2db Full HD-s képernyőn, szóval 3840x10803. Milyen célra szeretnéd használni a kártyát? (játék, filmnézés, munka?)
Játékból: The Forest, PUBG, Fortnite, A Way Out, Pay Day 2, GTA V
Munkából: Excel, Word, PowerPoint, Sony Vegas, Photoshop
Filmek/Streamek nézésére is,4. Mennyi pénzt szánsz rá?
Maximum 65 ezret5. Új vagy használt kártyában gondolkodsz?
MindkettőbenKöszi előre is!
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz sztojkalaci #114308 üzenetére
~140 papír nem kevés, ráaadásul ha 3440x1440 a cél, oda lehet előbb keresnék egy garis 1080TIt..60Hz mellett még az 1070Ti is elvan, de teszemazt egy 100Hz panellel már az 1080TI is bírkózik. Proci rendbevan.
-
sztojkalaci
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Asus Tuf 3080ti 12gb
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest