- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- E-book olvasók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Célegyenesben a Yettel TV
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Raspberry Pi
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz syberia #125207 üzenetére
Simán lehet - elég, ha kevés szálat mozgat a játék. Nem ismerem a szóban forgó game-et, de bőven vannak ilyenek forgalomban.
(#125208) mind_against: mert a felbontás csökkentésével a CPU terhelése ugyanaz maradt, a GPU-é meg jelentősen csökkent. Ha nem nőtt a teljesítmény, akkor nem a GPU a szűk keresztmetszet.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
kolopele
nagyúr
-
MZsoltee
veterán
válasz syberia #117009 üzenetére
Ezt nem értem a képfrissítés kérdését. 60hz-en is mehet nyugodtan 500fps-el a játék. Pl- egy CS:GO.Ha alacsonyabb frekvencián 100%-os a gpu kihasználtság, akkor mivel nehezebb ezt megtenni 144hz mellett?
Ez legfeljebb sync mellet érdekes...Sztenly: Javaslom a kártya topicját.
[ Szerkesztve ]
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz syberia #116915 üzenetére
Komolyan mondom ,amelyik kártya akciózva van akár egy black friday en is ,azok mind selejtek ,javítottak ,vissza küldött darabok.
Vannak termékek amik híres akció napokon sem olcsóbbak ,semmiképp sem kerülnek az akciós listára mert teljesen megbízható ,halk ,hibátlan cuccok.Én is most átvettem a power color 570 et 52k -ért ,3 venti van rajta de terhelés alatt még is süvít mint az állat ,1200MHz felett nem boostol és kb. megeszi a 160w ot 82 fok melegedéssel....
Ezért voltak ezek 52 ezrek ,mert volt pár problémás darab ,EZEKNEK már biztosan nincs semmi bajuk ,az ár mindig nagyon sok mindent elárul.Ott tartok ,hogy ezt a kártyát még muter gépébe sem rakom bele ,viszem vissza.
Esetleg ha valakinek kell ,szívesen odaadom a vételárért (52690ft.) ,de inkább nem ajánlom senkinek.[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz syberia #116795 üzenetére
Nekem R9 380X volt Nitro+ ,tűz forro volt terhelés alatt és ciripelt mint az állat ,hűtése is űvőltött ,azonnal vittem vissza ,azóta többet nem szeretnék Nitro kártyát látni sem.
7950/7970/280/280x kártyák után jöttem 470 re ,kb. úgy fejbe vágott ,hogy a dupláját hozta majdnem az említett kártyáknak ,szoval nem picit erősebbek az RX ek.
[ Szerkesztve ]
-
BerserkGuts
őstag
válasz syberia #116477 üzenetére
legkisebbet az alsó kategóriában lehet bukni van itt 750ti-is aprón még 35--ért és eladta biztos valami hozzáértőnek
Én anno kb 2-3éve 39-ért vettem boltba a 750ti-t és használtam kb1,5évet aztán 30-ért eltudtam passzolni. Pont túléltem a leselejtező 9-es szériát és kivártam inkább a 10-es szériára pedig a Mafia3 jó betett elég motívációs erő volt hogy cseréljem .
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Vismajor01
addikt
válasz syberia #116454 üzenetére
Huh. Bár mind a három játék pre-orderben van a g2a-n, igy nem tudom mennyire hiteles az áruk. De ha jól láttam akkor 30-30-50 euró Ha azt nézem h nyomottam tudom csak eladni akkor is 20-20-30 euró mondjuk, az 70 euró minusz a kártyából. Vagy is 50 ezerért zsiruj RX 540 8gb?!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
sityuka89
tag
válasz syberia #116442 üzenetére
Az van, hogy szeretnék venni egy komplett gépet, csak a gép,
-Alaplap: Fujitsu D2917
-Processzor: Intel Xeon Processor X3450
8M Cache, 2.66 - 3,20 GHz 4 Mag, 8 Szál
A tápról nem tudok sok mindent, asszem 300 wattos.Monitornak egy 3 éves 82centis HD ready tv-t használnék Hdmi-n keresztül,
Van 1-2 játék amit PC-n szívesebben játszanék mint konzolon
-
nagyúr
válasz syberia #116434 üzenetére
Azon nem is csodálkozom, gyárilag felpaprikázott példányok.
Ha alágyújtasz a GTX 1060 6 GB-nak, az is meg tudja közelíteni (már ha van benne elégséges potenciál).
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
maxika2004
őstag
válasz syberia #116352 üzenetére
Köszi !
de ati kizárva..... ezt irtam is ! ( mindenképp nvidia )
illetve azért a megeszi az tesztek alapján kb 30-40 % ot jelent ahogy néztem...
és ugyan van pár , de 40 ért inkább csak keresnek ilyet... ami normális és haris az már 50
annyiért meg 1060 3gb os.... kb ugyanaz mint a 570... joé gondolom ?de azért egy választ várnék az én 2 jelöltemre, melyik a jobb a kettő közül ?
-
-
syberia
veterán
válasz syberia #114484 üzenetére
Ez az akció sem tartott sokáig.
Úgy látom a jóárasított RX 580-ból már csak 2 Db van!
Zöld téma: korábban arról volt szó, hogy az Nvidia nem akarja hogy túl sokan vásároljanak RTX szériás kártyákat, mert a 10-es széria hegyekben áll a raktárakban. Most meg...
[ Szerkesztve ]
https://howbad.info/
-
ribizly
veterán
válasz syberia #114549 üzenetére
Ja, hogy a 2070-ből nem érdemes. Így már mindent értek. Én most cseréltem le a Gigabyte GTX1080 G1 Gaming-et egy MSI GTX1080Ti GamingX-re és eddig nagyon elégedett vagyok vele. De elég aggasztó, hogy ma már semmiben nem lehet megbízni és kb. lutri minden.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
tothjozsi96
addikt
válasz syberia #113583 üzenetére
Én egyszer vettem AMD-t, a legkisebb FX-et de életem legnagyobb hibája volt.
Még sose tapasztaltam számítógépnél olyan jelenséget hogy bereccsen, beakad.
Volt hogy 1 mp-re megfagyott és hangot is adott ki, hangszórón keresztül.Még ha jobb lenne teljesítményben az Intelnél akkor se vennék AMD-t
-
koko52
nagyúr
válasz syberia #113571 üzenetére
Én is gondolkodtam rajta amíg meg nem láttam hogy 40000 ft a 3-6 éves 3770. Teszel mellé még 10-et és új Ryzen 2600-at veszel ami még 3 év múlva is jó lesz, sőt a következő generáció is jó lesz az alaplapba, nem úgy mint inteléknél. És ott egy Ryzen 7 zen2 generáció már igen hószútávra jó lesz.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
válasz syberia #113563 üzenetére
Lehet, de CPU limittel. Főleg ha multizni akar, akkor már nagyon visszafogja. I5 3470-em van ami erősebb a 4440-nél de 100%-on van mindig mind a 4 mag FHD-n.
[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
kolopele
nagyúr
válasz syberia #105761 üzenetére
Ha számomra a nyerészkedés lenne a lényeg könnyen eladhatnám én is többért most a kártyám mint vettem (260 volt amikor vettem, most 320 körül simán elmenne), de nekem az a fontos hogy használjam nem pedig az a semmit érő 70 ezres különbözet, utána meg ugyan mit tudnék venni jobb áron? Ti alá nem adom, szóval...............
Kártya meg kell. Most pár tízezer forint haszon miatt sokan megválnak a kártyáiktól utána meg játszogatnak az IGP - vel vagy valami olcsóbb gyengusz kártyával. Nem tudom ennek mi értelme. Olyan emberkékről is tudok akik szidták ezerrel a bányászatot még pár hónapja mert hogy nem tudnak venni kártyát, utána amikor végre sikerült volt nagy öröm, most meg megint eladják[ Szerkesztve ]
-
válasz syberia #105761 üzenetére
Azta! ...leborult szivarvégit! Mindjárt 500k nem?
MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
czanga
őstag
válasz syberia #94120 üzenetére
Bárcsak ne ez lett volna a válasz, az el is dönötte volnai a hezitálást.
Kösziönöm újfent. Akkor , hogy jól értem:
FX6300 mellé tuning nélkül 1050 TI jól megy, de ha 1060-at vennék, ahhoz már húzni kellene.Tuning nélkül mit vennék észre ha 1060 kerülne a gépbe, nem 1050 TI? Próbálom kitalálni van e egyálltalán értelme elgondolkodni a drágább, erősebb kártyán.
-
Csupingo
veterán
válasz syberia #93785 üzenetére
Persze, mert jó magasan kezdett (már két éve). 75 környékén. Akkor igen cudar árak voltak kis hazánkban. Most meg alig akarja 40 környékén eladni, aki olyan drágán vette. Szerintem amúgy nincs is velük gond, csak az új kártyákhoz képest az árukat kéne barátibb szintre hozni. Garanciával 38-41 között még mindig egész jó vétel lenne a 4 GB-os.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
ptya
tag
válasz syberia #93717 üzenetére
+sakal83
most nagyon bújom a netet és egy-két helyen írják, hogy menne 1060-al is, de nem vagyok nagyon meggyőzve. Beszerezni egy 330W-os adaptert pedig annyiba kerül mint egy kártyát venni.. Szóval marad a 1050ti szerintem.
Melyik típust érdemes venni? Csak mert rengeteget találok és nekem nem nagyon mondanak semmit..
Belefér mindegyik méret ahogy nézem, de egyik sem blower-type így gondolom a kisebb méretű lenne célszerű, hogy több levegő legyen a házban.Gigabyte, asus, msi?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- Garanciális EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest