Új hozzászólás Aktív témák
-
royalka
őstag
AVgy egyáltalán milyen utángyártott tintát vegyek ami nem teszi tönkre a fejet + még türhető a tinta minőség is?
-
royalka
őstag
Hali ip4600 -ba milyen utángyártott tinta márkát javasoltok. Quality Print nagyon ratyi?
-
royalka
őstag
Hát látom nem nagyon aktiv ez a fórumtéma :S. a 155-re nem tudtok valamit???
-
royalka
őstag
Végre meg találtam hova kell jönnöm.
Szóval tudnátok segiteni hogy a canonn ip4600 milyen után gyártott patront vegyek mert mondták hogy vigyázzak mert ez a széria érzékeny a festék minőségre :S ismerős azt mondta hogy quality print patronnal kinyomtatott az ip4000 -es el rengeteg és most is ezt használja de vagy 2 hete van meg neki szóval az még nem nagy tesz idő. Azért fordulok hozzátok hátha utat tudnátok nekem mutatni hogy milyen patron márkát használja persze nem csillagászati árra gondolok. Meg oldható az is hogy után töltöm a tintát. Csak az a léyneg hogy a nyomtató ne haljon bele az én garasosságomba.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest