- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Hobby elektronika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Használt VGA / videókártya ajánló
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Midway
senior tag
Canon TS5150 nyomtató
CL 540 / 541 patron utántöltésre melyik tinta (készlet) ajánlott , akár eredeti vagy jó minőségű utángyártott? -
PociAti
őstag
A Mondi IQ Premium tényleg elég jó. Teszteltük tintasugaras nyomtató, belépő szintű lézernyomtatón és 100 lap/perc sebességű, nagy teljesítményű másoló gépen. Ez utóbbinál könnyen előjönnek a hibák. Sok papírt kipróbáltunk, olcsó megoldásnak ez volt a legjobb. Meg úgy általában a Mondi termékei nagyon jók.
Amit nem szabad használni, azok az újrahasznosított papírok. Gyártás folyamán már annyira sérülnek a rostok, hogy igazából nem is lehet szálirányról beszélni. Nincs tartása, és ahogy mondod, "porzik".
A meetingen bármilyen ökotudatos gondolatnak is tűnjön az újrahasznosított papír használata, annak a gép idő előtti tönkremenetele, elakadásból eredő kellemetlenségek miatt a mérleg könnyen átbillen negatív irányba.Az általad belinkelt termékkel még nem találkoztam. Onlinetoner. Az elnevezés is micsoda nonszensz. Egy fizikai eszköz, mármint a toner mitől lehet online? Beillik a semmit mondó elnevezések sorába, az Eco, a Pixel és a társai közé.
Ha valaki olcsósított tonert szeretne venni, arra léteznek neves gyártók, valóságos termékbiztosítással, ellenőrzött minőséggel. Ahol nem a névtelen kisüzemek versenyeznek az olcsóbb előállításért.
Ezek a Xerox Everyday sorozata, és a hasonlóan elég nagy múltú Pelikan cég.
https://www.shop.xerox.com/compatible-cartridges
Gondolom rajtuk kívül mások is forgalmazzák, ez volt az első épkézláb találat:
https://www.dellaprint.hu/nyomtato-kellekanyagok/pelikan/pelikan-tonerek/ -
lordgamez
csendes tag
Köszi az infót @PociAti és @Dluinet, gondoltam hogy a "prémium" nem jelent semmit ezeknél, de akkor megpróbálkozom a linkeltekkel
-
válasz
lordgamez #612 üzenetére
válassz ezek közül
A nyomtató tartósságát nagyban befolyásolja a papír.
Az olcsó papír porzik, és a mindenhova lerakodó papírpor tönkreteszi a nyomtatót. (beégetőt, a csapágyakat, a gumi görgőket ,stb)
Mondi IQ Premium 80g papírral nem lesznek nyomtató gondjaid. -
PociAti
őstag
válasz
lordgamez #612 üzenetére
Pedig a Zafír márka azt hazudja magáról Prémium! (Vagyis azt próbálja sugallni, hogy prémium minőségről lenne szó. És még független tesztnek beállító weboldalt is üzemeltetett, ennek bizonyításaként. Szélhámosok!)
Az utángyártottak nem úgy működnek, hogy XY semmit mondó márkanevű termék jó, a másik meg nem. Az eredetük nem visszavezethető a gyártóra. Ezáltal a minőségi problémákkal kapcsolatos reklamációk sem jutnak vissza gyártóhoz. A nem beazonosítható eredet miatt van mindegyiknek ilyen általános neve, mint a Zafír, Gold, Silver, Pixel, Eco, Star, stb..
Az is előfordulhat, hogy mindegyikben ugyan az a toner van (újra lettek csomagolva).
Annak is közel ugyan akkora a valószínűsége, hogy két "Best-Premium-Ultra" márkanevű termékben, amit 1 hónap eltéréssel vettél, abban más "gyártó" termékei vannak. Éppen melyik beszállító adott olcsóbb ajánlatot annak a kínai kereskedelmi cégnek, amelyik a hazai forgalmazóknak küldi ezeket a szarokat.
Amelyik "márka" terméke valakinél 1 hete még működött, arra semmi garancia nincs, hogy másnál is működni fog.Ha valaki azt mondja, neki eddig az XY termékkel semmi gondja nem volt még, az igazából azt se tudja miről beszél. Vagyis ő akkor csak a termék külső csomagolásáról beszél, nem magáról a tonerről!
-
lordgamez
csendes tag
Sziasztok!
Brother HL-1210W típusú nyomtatóhoz kerestem utángyártott tonert, bolt ajánlására ezt vettem hozzá: https://firstshop.hu/zafir-premium-brother-tn-1030tn-1050-p91284
Azonban úgy tűnik bármit próbálok folyamatosan "Nincs toner" üzenetet kapok csak vissza a nyomtatótól, van amit tudtok ajánlani, ami biztos kompatibilis vele, vagy esetleg ezzel is lehet kezdeni még valamit hogy felismerje?
-
PociAti
őstag
Elég komoly ellentmondást sikerült felfedezni korábbi hozzászólásoddal:
"Azt tudnod kell, hogy az esetek döntő többségében bulk-ban érkeznek a kazetták, és mindenki a saját dobozába pakolja."
Bulk kazetta miatt az ECO sem tudja éppen mit kapott, ahogy az ECOPIXEL sem és a többi hasonló semmitmondó fantázianevű termék kereskedője sem. A minőségi hullámzás független tőlük.
-
lukacsi
csendes újonc
Sziasztok!
HP LaserJet Pro CP1025-ös nyomtatóba milyen utángyártott tonert javasoltok? Én az Eco márkájúra gondoltam (nem EcoPixel). Van valakinek véleménye róla? Mi nagyon régóta a tutitintától rendeljük a nyomtató kellékanyagot.
-
DJviolin
csendes tag
Sziasztok!
Kyocera tonerekből melyik utángyártott brand megbízható? Kyocera TK-1170 és TK-1160-ast keresek. Nekünk eddig a Victoria tonerek váltak be legjobban, de ebben a brand-ben nincs ez a két toner.
Köszönöm! -
pici79
tag
Szia!
Azt tudnod kell, hogy az esetek döntő többségében bulk-ban érkeznek a kazetták, és mindenki a saját dobozába pakolja. Könnyen előfordulhat, hogy a Diamond dobozban lévő kazetta ugyanaz, mint a fehér dobozban lévő. Sőt, van olyan is,mikor a konkurencia tonert megvásárolja valaki ( ha elfogyott a saját terméke ) és átdobozolja a terméket.
Én azt mondom ( lassan 20 év kereskedelmi tapasztalatával ), hogy a töltött kazetták minősége általában gyengébb, mint a clone, azaz utángyártott termékeké. Ha tudod, kerüld a töltött termékeket. Keress olyan céget, aminek van rendes ÁSZF-,e elérhetősége és normális kiszolgálása.
Ha további segítség kell, írj bátran :-D
-
pici79
tag
válasz
Shadowduet #596 üzenetére
-
sir0cco
tag
Sziasztok. Brother DCP-T310-hez keresek utángyártott töltőt. Valaki tudna ajánlani?
-
Shadowduet
tag
Sziasztok!
HP Deskjet 3050A-ba keresek utángyártott patronokat, tudtok ajánlani valamilyen kultúrált minőségű gyártót? Eddig 80%-ba gyári volt benne, de annyira minimálisan nyomatunk vele (havi max 10 lap), hogy a legutóbbi ami benne volt beszáradt, és ahogy nézegettem az eredeti elég drága lett mostanság. Próbáltam már tölteni őket, de nem igazán jött össze. Köszönöm a válaszokat.
-
Libra07
csendes tag
Sziasztok!
Úgy látom, elég régen volt hozzászólás ebben a topic-ban. Remélem még él.
Az lenne a kérdésem, hogy mi a tapasztalatotok az utángyártott HP Laserjet tonerekkel kapcsolatban?
Milyet érdemes venni, van -e különbség a különböző márkák között? Nem trollkodást várok, hanem valódi felhasználói véleményt.Egy csomó márkát látok mindnehol: "Diamond", "Zafir", "Green World", "Eco Pixel", "Orink", "White Box", "HQ Premium", ...stb.
Van minőségi különbség? Én például azt néztem, hogy melyik márkának az árusítását vállalják fel a nagyobb cégek is. Dolgoztam anno nagyobb számítógépes cégnél. Ők nem szeretnek szívni folyamatos garanciális problémákkal. Olyat forgalmaznak mindenből, ami megbízható.
Ennek alapján 2 márka tűnik szimpatikusnak: "Diamond", "Zafir", de a "Diamond" kicsit vonzóbb. A forgalmazók többen vannak és ismertebbek.
A noname fehér dobozos típusokat hagyjuk, a mögé még egy márkanév sem mer beállni.
Valakinek véleménye ezekről vagy másokról? Mit használt és mi volt szimpatikus neki? Melyikkel volt megelégedve?Tudom, most páran azt mondják, hogy vegyünk eredeti HP toner-t. Nekik is igazuk van, aki megengedheti magának, az vegyen eredeti toner-t. Jó minőség, megbízhatóbb és szépen nyomtat. Nagyon sokáig én is ezt csináltam, hogy megóvjam a nyomtatóim minőségét. Soha nem bántam meg.
Sajnos most azt látom, hogy az eredeti HP toner-ek ára olyan szédületesen magasra ment fel, hogy szinte megfizethetetlen. Ami nekem kellene az 91eFt illetve 171eFt meg hasonló árakon mozog. Mi van? Utángyártottban pedig ugyanez a típus kb 16eFt!!!
Ez nagyon nagy különbség. Ennyivel nem jobb egy eredeti HP toner! Számomra irracionális az árkülönbség!
Nálam számos alkalommal megtörtént egyébként az is, hogy az eredeti HP tonerből dőlt a por és úgy kellett porszívózni a nyomtatót. Tehát a HP márka sem feltétlenül garancia, ott is történnek balesetek. És szerintem utángyártottból is vannak minőségibbek. Épp ilyet keresek.
Anno Kyocera nagy nyomtatóhoz is végül találtunk egy olyat, amit hosszú évekig vásároltunk az eredeti helyett, az ár töredékéért, és nagyon jó minőség volt az is.
De ezt nem elsőre találtuk meg. Az elején belefutottunk néhány gyengébb márkába.
Azoknak ezek voltak a hibáik:
- nagyon vékony műanyagból volt a doboz, nyeklett-nyaklott
- az OPC henger nagyon gyorsan elkopott és csíkozott
- a tömítés gyenge volt és annak mentén folyt a porTehát szerintetek milyen utángyártott HP Laserjet toner márkát érdemes venni? Van különbség? Esetleg a sok forgalmazó közül, hol érdemes vásárolni? Felőlem lehet reklám is, csak ne olyat ajánlgasson az alkalmazottjuk, ahol ugyanaz dupla annyiba kerül.
Köszönöm mindenkinek!
-
Horn Ákos
csendes tag
Van 2300 forintért is
https://www.tintatenger.hu/116L-penztarcabarat-utangyartott-kazetta
Vedd meg a legolcsóbbat!
Én eleinte a drágábbat vettem,utána áttértem olcsóbbra és nem volt közötte különbség.A gyártási sorja is ugyanott volt a két toneren.Teljesen ugyanaz a két termék,csak az egyiknél megfizettetik veled a drágább csomagolást.Kétszeres áron kínálják ugyanazt az utángyártott tonert. -
ballersa
csendes tag
Szia.
Próbáld meg az alábbi helyeken...persze bárhol másutt is megteheted,nem csak itt találsz,de itt biztosan van garancia! Kipróbálod,aztán ,ha minőségi ,kompatibilitási gondod van vele visszaviszed és annyi!Mit veszítesz?
Én vásároltam ezeken a helyeken és nem volt minőségi problémám.Próbáld ki ,aztán jelezz vissza.Ezáltal segítesz másokat a vasárlásban a tapasztalataiddal.
-
Dyraxx
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy MLT-D116L utángyártott tonert a Samsung fekete-fehér nyomtatómba, az árukeresőn a legalja 3000 Ft. körül van de az ár elmegy egészen 10-13E Ft-ig is (Ez a Victoria, IconInk, ColorWay szint). Engem inkább a 3-5000 Ft.-os árkategória érdekel, nyomtatni nem sokat nyomtatok, a 400 lapot nem érem el egy év alatt szerintem, inkább az lenne a lényeg, hogy amit nyomtatok, az jó minőségű legyen, ne legyenek csíkok meg ilyenek rajta és ne legyen tompa a színe. Viszont annyi márka van, hogy nem tudom eldönteni, melyik a használható és melyik a bűnrossz, kerülendő. Ebben tudnátok segíteni?
-Green World
-Refill Max
-PrinterDepo
-Tender
-Online Toner
stb, stbÉs emellett van egy rakás noname is. Melyiket érdemes megvenni ebben az árkategóriában szerintetek?
https://www.arukereso.hu/nyomtato-patron-toner-c3138/utangyartott-samsung/mlt-d116l-p209029136/
-
PociAti
őstag
válasz
ballersa #590 üzenetére
Facebook tele van hamis accountokkal. Én is azok közé tartozom akik letiltották, az internet s*gglyuka. Az ott történtekkel való takarózás önmagában elég kínos.
Ez önmagában elég sokat elárul a jelenségről:
(#588) ballersa
"És garanciával adják,ráadásul nyomtató garanciával is!"(#590) ballersa
"Senki nem mondta,hogy garanciaidőn belül kell kisérletezni költség optimalizálással,hisz akkor ugrik a garancia,ez nyilvánvaló!"Vegyed bátran, nem lesz semmi baj! Garancia van rá!
Probléma esetén pedig megtörténik a kihátrálás. Hisz nyilvánvaló, hogy ugrik a garancia. Azaz a felelősség áthárítása a naivan megtévesztett vásárlóra.
-
ballersa
csendes tag
Kedves PociAti!
Az első kérdésedre azt gondolom nem csak ez a két válasz lehetséges,ez gondolom a fórumot követők számára is teljesen nyilvánvaló! Egy elégedett felhasználót el sem tudsz képzelni,aki a jelzett helyett helyen vásárolt és akinek más a véleménye mint a tiedé? Csak kérdezem?Nézd meg a facebookon a jelzett helyet,és ott valós emberek mondanak valós véleményeket. Ezt ennyire nehéz elfogadni,hogy létezik ilyen is?
Minőség…..ez megfelel? És ezek másik márkanév alatt futó termékek. Gondolod talán itt is tulajdonos vagyok,esetleg minden nem eredeti terméket én akarok reklámozni?Egy fenét!Fogadd el,hogy a gyári kellékeken túl is van élet! Ha visszaolvasol a topikban sok nem eredeti kellék használó nyilatkozik elégedetten,miért fáj ez neked?
Amúgy a hamisítvány az az ha egy eredeti terméket ugyancsak az eredeti terméknév alatt,de nem azonos minőségben ad el valaki.De itt nem erről van szó! Ezek nem az eredeti hamisítványai,ezek másik márkanév alatt futó termékek,közel azonos paraméterekkel,de sokkal olcsóbban! Ezt azért illene nem összekeverni!De akkor hadd kérdezzem meg én is,hogy a gyári termék nem ugyanilyen minősítésnek kell megfeleljenek? Illetve ha ezt nem gondolod valósnak akkor lehetőséged van ezt szóvá tenni mint félrevezetés,pedig nem az! Nyilván sért bizonyos érdekeket,mert a kellék gyártás nagy üzlet.
Azt jó néven vesszük,én is,ha konstrúktívan hozzászólsz,de ne minősítgess feltételezések alapján!Én megosztottam egy tapasztalatomat,ennyi,nem több,nem kevesebb!
Senki nem mondta,hogy garanciaidőn belül kell kisérletezni költség optimalizálással,hisz akkor ugrik a garancia,ez nyilvánvaló!Fogadj el egy példát tőlem: Lejár a 3 év garancia új autóra,szerinted hány ember fogja méregdrága szakszervízbe vinni karbantartásra? Van elég szakképzett szervíz amelyik megoldja ugyanazt sokkal olcsóbban!
De nyilván neked ezt is nehéz elfogadni.De én ellentétben veled ezt megértem!
Tartsuk már tiszteletben egymás véleményét,majd eldöntik mások,hogy mit kezdenek azzal az infóval amihez itt hozzájutnak.Köszönöm.Sztem te valamelyik nyomtató szakszervíz alkalmazottja vagy tulajdonosa vagy,mert nagyon átlátszó az érvelésed! Ez akár vicces is és stílszerű is lehetne a te első mondatod és feltételezésed apropójaként,de sztem ez sokkal közelebb állhat az igazsághoz mint a te első bekezdésed!
-
PociAti
őstag
válasz
ballersa #588 üzenetére
A cégnek az alkalmazásában állsz, vagy tulajdonosa vagy?
Borzalmasan átlátszó hirdetésnek tűnik a hozzászólásod!
Miért pont ezeket a konkrét noname hamisítványokat ajánlgatod, miért nem valamelyik másik ugyanilyen névtelen hamisítványokat?
Gondolom ezekről a utángyártott kellékekről sincs semmi információ. Kik gyártják őket, milyen egészségkárosító anyagokból készültek, miket tartalmaz (pl. titán-dioxid), milyen vizsgálatokon mentek át?
Ennek a mondatnak a vége különösen erős átverésnek tűnik:
"És garanciával adják,ráadásul nyomtató garanciával is!"Forgalmazók a hivatalos oldalukon garancia kizáró okaként tüntetik fel a nem eredeti kellék okozta meghibásodást. Tehát ezektől a hamisítványoktól ha elromlik a nyomtató, azt a hivatalos szerviz már nem fogja garanciálisan megjavítani.
A házon belüli kontárkodást nem hinném hogy egy lapon szabadna említeni a gyártói garanciális ügyintézéssel.
-
ballersa
csendes tag
ITT vannak jó árban minőségi utángyártott patronok,tonerek.És garanciával adják,ráadásul nyomtató garanciával is! Ha bármi kárt okoz a nyomtatóban az utángyártott patron,toner szervizelik ,tisztítják,javítják a nyomtatót!
-
Dare2Live
félisten
Olyan szerencsében vagyok, hogy üzemeltetnem kéne egy HP Color Laserjet M479DWt és kifogyott a fekete és a többiből sincs sok.
A gyári toner pakk vmi 180.000Ft. Nem szoktunk utángyárottal szórakozni de erre kéne vmi alternatív megoldás mert ez az ár abszurd.
-
JozsBiker
aktív tag
Sziasztok !
Canon Pixma MP550 nyomtatóhoz eddig gyári patronokat használtam, de sajna "árérzékennyé" váltam így más megoldást keresnék. Tudnátok ajánlani olyan CLI-521 utángyártott színes patront, amit bátran bele tehetek ? Köszi.
-
Rayner
őstag
válasz
szabo.csabi #581 üzenetére
Szia, én itt szoktam venni: [link]
-
pici79
tag
válasz
szabo.csabi #581 üzenetére
Szia, mi árulunk itt. [link]
-
szabo.csabi
tag
Sziasztok!
Epson WorkForce WF-7710DWF típusú nyomtatómhoz szeretnék egy szett (eredeti) tonert (C13T27154012, C13T27114012) vásárolni, hol érdemes keresni? Van esetleg a hivatalos forgalmazókon kívül alternatív forrás is, esetleg itt a fórumon valaki?
-
Fistman
csendes tag
Üdv, Epson XP 610 szkenner-nyomtatóhoz keresek új patront, konkrétan feketét és sárgát.
Utángyártottban gondolkodom mert ez már egy viszonylag kifutott modell, sok helyen nem kapható eredeti gyári patron, ami amúgy is elég drága lenne nekemEddig Eco Pixel vagy TonerPartner/TonerDepot sajátmárkásban láttam, vagy ehhez hasonló, megéri ezekkel próbálkozni vagy valaki esetleg tud jobbat?
-
PociAti
őstag
Nehéz indulatok nélkül beszélni....
A piacon egyik leggazdaságosabb toner helyett keresel valami olcsó hamisítványt???
7.000 Ft alatt lehet kapni eredeti tonert, mely 2.000 oldalra elegendő. Kb. 3 Ft 50 fillér egy oldal.Szinte semmilyen más alkatrészből nem áll ez a tonertípus, mint magából a tubusból és a festékporból.
Inkább add el a nyomtatódat, és vegyél valami mást! Sokkal jobb az a készülék annál, minthogy valami szeméttel etesd, ami nem csak a fényhenger élettartamát csökkenti, hanem a gépet is teleszemeteli. A piacon többnyire olyan gépek vannak, amik 2-3-szor, vagy még annál is drágábban üzemeltethetők ennél. Még azok sem érdemlik meg, hogy szemetet (olcsó szénport) töltsenek bele, de egy ennyire gazdaságos géppel ezt tenni szégyen lenne.
Pedig, gold, silver, diamon, super, eco és egyéb - önmagában is gyanút keltő - fantázianéven, tényleg mindenféle rettenetet össze lehet vásárolni. És ha a teljes képet nézzük: garanciavesztés, alkatrészek, mint pl. fényhenger idő előtti elkopása, a berendezés belsejének beszennyeződése, igénytelen minőség, akkor az olcsónak tűnő megoldás gyakran többe kerül.
A napokban ugyanettől a gyártótól került a kezem alá egy gép, 400.000 oldal felett járnak vele. Elég rövid idő alatt tolták bele ezt a mennyiséget (néha napi 1000 oldal fölé mennek), és még működik. Bár 200k-nál a lézer és a fixálóegység élettartama már lejárt, egy nagy generált már meg kellett volna ereszteni, de toner és dobcserén kívül eddig hozzá se nyúltak. Mechanikailag látszólag teljesen rendben van a gép. Utángyártottal szerintem az 50k-t se élte volna meg ha azt vesszük, milyen mocskot szoktak azok a tonerek kiereszteni magukból.
-
pici79
tag
Bruttó 3.300ft-ert tudok nekwd adni Brother tnb023-as tonert.
-
Soockit
aktív tag
Sziasztok,
Megköszönném, ha ajánlanánátok Brother HP-B2080DW lézeres nyomatóba a gyári TN-B023 toner helyett valami alternatívát.
Előre is köszönöm!
-
edeleny
őstag
Hali.
Van egy HP 2321-es nyomtatóm! 305-ös patron megy bele. ( meg a gyártó oldala szerint a fekete 307, de hiába vettem meg nem fogadja el)
Az előző ráfolyós titntából marad egy csomó! A közeli boltban mondták, hogy 5000 az uj, de 3000-ért rátölt.
Ezt itthon a feketével minden további nélkül meg is tudom tenni.
DE
A színek milyen sorrendben vannak a színes patronon. Jól összekevertem őket!
Tehát balról jobbra hogy következnek? -
mojito75
csendes tag
Sziasztok,
Oki led nyomtatóhoz utángyártott tonerrel van valakinek tapasztalata?
Ha megosztaná megköszönném.. -
kuyarashi
őstag
válasz
Patrik epson #570 üzenetére
Köszi, már túl vagyok rajta.
-
kuyarashi
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani jó minőségű, utángyártott patronokat Canon IP 1200 nyomtatóhoz? A 2 eredeti együtt, többe kerül, mint a nyomtató. (Szokásos sztori.)
Előre is köszi a segítséget.
-
lamiki
senior tag
válasz
macilaci78 #566 üzenetére
Kérdésed itt tedd fel, ott még válaszolnak is.
-
macilaci78
nagyúr
Sziasztok!
Epson WF-C5710 nyomtatóhoz keresek tonert, nagy kapacitásút.
Ecopixelbe futok bele, de nem tudom, jó minőségű-e a tintája és nem fog-e a nyomtató sipákolni.
Hol érdemes venni?
Köszi! -
xtremer
tag
Sziasztok használ itt még valaki Canon ip 4200/5200/4300/5300 van egy nagyobb szatyor patronom hozzá sajnálnám kidobni szívesen odaadnám neki használja el
(nem továbbértékesítésre
)
-
envagyok
veterán
HP Deskjet 2620-hoz kellene fekete és színes patron.
Nekem mindegy, hogy gyári, vagy jóminőségű utángyártott, a legolcsóbb megoldást keresem.
A fekete kifogyott és valószínűleg beszáradt,a színesbe még van bőven, de a sárga része beszáradt.
Van módszer a beszáradás megszüntetésére? -
Skynet258
veterán
Sziasztok,
az mennyire normális, hogy utángyártott (ecopixel) vadiúj fekete patronra a HP 6700 Premium nyomtató azt írja, hogy negyedig van és hamarosan kiürül?
-
hitchins
őstag
Epson sx510 nyomtatom van.
Mostanaban sajat leginkabb itthonra nyomtatok doksikat igy utangyartott patronra valtottam. EZ print majd Eco Pixel markara ( T0715 multipack)
Amire kell arra mindketto megfelelne egy problema van hogy kb a feleig tudom elhasznalni a patronokat mert utana kiirja hogy a patron nem felismerheto ezert csereljem ki.Miutan kicserelem -ugyan olyanra - tokeletesen mukodik.
Gondolom valojaban nem a patron hibasodik meg hanem valamiert ugy erzekeli az utangyartott patront hogy kifogyott. Ezzel mit lehetne tenni?
Lehet nyomtaton valami software updatet csinalni? Esetleg van olyan utangyartott tinta amivel ez nem jelentkezik? -
II.Démonlord
tag
sziasztok,
Brother DCP-1512E típusú lézer nyomtatóhoz szeretnék venni utángyártott tonert. Jelenleg két félét néztem, de nem tudom melyik lenne a jobb választás:
ECOPIXEL BROTHER TN-1030
ICONINK BROTHER TN-1030
Esetleg van valakinek tapasztalata bármelyik márkával kapcsolatosan? Akár adott típusnál vagy csak márkánál. -
Alf65
csendes tag
válasz
Bandita4141 #559 üzenetére
Canonhoz még nem, de Epsonhoz és HP-hoz többször (mindig) Aicon tintákat veszek a nyomtassolcson-nál.
Töltőkészletnek ezPrint ugyanonnan. -
Bandita4141
tag
Sziasztok! Canon Pixma 5053 típusú nyomtatóhoz, milyen utángyártott patront vegyek?
-
Bandinho
tag
Sziasztok!
Van egy DCP 1510E tipusú nyomtatóm. Utángyártott tonert vettem most bele. Nem tetszik neki és azt írja cseréljem ki a tonert. Viszont amúgy meg nyomtat. Lehet fixálni valahogy ezt a problémát? Köszi. -
WiZARD
addikt
Ricoh SP 201 tonert keresek, utángyártottból milyen márkát érdemes nézni?
Vagy az eredetit érdemes lehet feltölteni? Mi a töltés/újrahasználás korlátja?
Gyárilag 500 lapot bírt, chipet tiltva azóta is vígan nyomtat (200 lap körül járok) -
Remekelek28
őstag
Sziasztok
Németből rendeltem utángyártott patront Lexmarkhoz..
Szerintetek az létezhet,hogy az utángyártott patront nem jelzi fullosnak a gépemen a nyomtató programja? A német azt irta,hogy ez miatt látszódik csak negyedéig a töltöttség.Félek,hogy ezt a negyedet lehasznlja,utána még hiába van a patronba,már üresnek érzékeli a rendszer.. Ez igy működik?
Kétlem,hogy tisztitási gondja lenne.There should be Nr. 26/27 on the label. Please clean the are of contact and the printhead systematic with a wet cloth, to remove the dirt, such as finger-prints or ink-leftovers. Try to activate the cartridge once again, as well as the "printhead-cleaning" function. (Did you remove the protecting film completely?) The level indicator isn't working properly for some Printer-models. The ink-cartridges should work accurate despite of the advice. The level indicator only works for Lexmark with original cartridges. If your printer isn't printing with the alternative cartridges, you can change them of course. Please send us feedback in this case. We apologize for this and any inconvenience it might cause. If you have further questions please do not hesitate to contact us. Best regards Mit freundlichen Grüßen Ihr Tintendiscount Markus Börngen"
-
HF77
őstag
üdv
segítsetek nekem. egyáltalán nem vagyok otthon a témában...
hozzájutottam két tonerhez:
Canon C-EXV13 black és egy Xerox magenta 006R01519
milyen gépekbe jók illetve ha megválnák tőlük megközelítőleg menyit érhetnek..?(original dobozos mindkettő)köszi
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Canon PIXMA MG5550-hez szeretnék eredeti Pigment fekete tintapatront.
Adatlapja szerint PGI-550PGBK kell, honnét érdemes venni? -
szaki1
tag
Sziasztok!
Szerintetek mennyire lehet megbízható ez a tinta a nyomtatómhoz? (világviszonylatban is elismert INK-MATE márkajelű tinta)
[link]Egy Canon MG5350 CISS-ről van szó, amibe fekete pigment tintát keresek.
Köszönöm
-
Szervusztok Kedves Fórumtársak!
Kérlek szépen Benneteket, hogy segítsetek.
Az új Samsung M2675F típusú nyomtatómban kifogyott a hozzá kapott patron.
Vásároltam hozzá egy utángyártott patront, de azt írta ki, hogy nem kompatibilis.
Visszavittem és adtak egy másikat azzal a címszóval, hogy az új nyomtatók némelyike csak az új chip-el szerelt uángyártott patronokkal működnek.
Sajnos ez sem jó, ennél is azt írja ki.
Esetleg tudnátok abban segíteni, hogy elfogadja az utángyártott patront?
Előre is nagyon szépen köszönöm.
Isten áldjon Titeket! -
hozem
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani valami megbízható toner márkát (utángyártott)? Brother TN-2320 tonert szeretnék venni.Előre is köszi!
-
kuklinistvan
újonc
Sziasztok!
Szerintetek a tonerkereso.hu oldalán talált HP Deskjet 5150-be talált tinta (link) megbízható?
-
eight
senior tag
Üdv!
Szeretnék tanácsot kérni, hogy egy új Brother DCP-L2520DW nyomtatóhoz lehet TN2320-as után gyártott tónert használni, vagy inkább ne, és csak az eredeti használata ajánlott, (esetleg a jótállást befolyásolja)?
Nagyon köszönöm!
-
talos86
csendes tag
Üdv! Elfogyott a Samsung CLP-365-ös lézernyomtatóm gyári fekete tonere(CLT-K406S). Ajánljatok hozzá tonert, mert nem szeretnék ráfázni. Eddig több helyen MMC márkájút láttam, vélemény róla?
-
oszy
veterán
Van egy Canon MG7750 nyomtató. Mindenhol azt hallom, hogy csak eredetit festéket használjak hozzá. Mennyire igaz ez? Az nem jó megoldás, hogy ha kifogy a mostani eredeti, utána veszek egy utángyártottat, aztán megint eredetit?
Egyébként hol érdemes venni tintapatront? És ehhez melyik kell?
-
Ch4os
aktív tag
HP LaserJet 4100-hez keresek toner lehetőséget. Mit ajánlotok?
Jelenleg egy eredeti/gyári HP C8061X van benne.
Utántöltsem, vagy vegyek valami utángyártottat?
Válaszokat előre is köszönöm. -
Csaba.no1
tag
Sziasztok!
Toner utántöltésben lenne szükségem segítségre, brother hl-1110-es nyomtatóról van szó és a benne lévő tn-1030-as toneről. Az utántöltő port nagy nehezen sikerült is hozzá beszerezni, ezek hány töltést bírnak ki mielőtt fel kellene újítani a tonert? Vagy érdemes inkább új utángyártottat vásárolni? Felújításnál melyek azok az alkatrészek amik cserére szorulnak? Illetve honnan tudnék ehhez a típushoz "Felújító készletet vásárolni"?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv,
Csaba -
bacskait
tag
Van egy Samsung SCX-4727 SD lézernyomtatónk. Vehetek bele utángyártott tonert?
Ha igen, milyet? Van ezek között akkora minőségbeli különbség, mint az árak között.
Nem szeretném tönkretenni a nyomtatót, de azért a gyári tonerek árát sokallom. -
-
dedix
tag
-
FöldiM
csendes tag
Sziasztok!
Canon mx 725-höz vettem messziből ARC-s patronkészletet, de tintát nem. Arra gondoltam, hogy veszek hozzá egy készlet epson külső tartályos géphez való gyári tintát és azzal töltöm. Annak elvileg gyáros a minősége, de árban kb. ötödére menne le a lapköltség. Nem merek nekimenni addig, míg valaki nem véleményezi, mert fogalmam sincs mi lesz a vége. Úgy tudom az eredeti Canon patronokban a szövegfekete pigmentes, a többi dye. Az Epsonok tintájáról semmit nem tudok, csak azt, hogy annak egyféle feketéje van. Úgy hallottam, hogy pigmentes helyett lehet dye-t használni, ha ez igaz, akkor menne a dolog egyféle feketével is, persze ha az Epson Dye.Szóval tanácstalanság.... Van valakinek tapasztalata ilyen téren? Üdv mindekinek! M.
-
dedix
tag
Sziasztok!
Ezt a tintát próbálta már valaki?
-
Soma01
veterán
Ok, a platinum is "ezPrint" márka. De már elbizonytalanodtam, mert lehet kapni ilyen zacsit külön is.... [link]
Teljesen olyan amúgy a benne lévő patron, mint a sima papír dobozos ezPrint. Legalább is kinézetre, a benne lévő tinta lehet tényleg jobb. Legalább is ez van róla írva. -
Soma01
veterán
Akkor rendeljek én is Kínából?
De milyet, ez itt a kérdés?
Amit néztem itthon az az Ink-mate. Azzal tölteném ha olyan patronjaim lennének. Ami nem kizárt hogy lesz.
Addig maradok a Platinumnál. (ha kipróbálás után bejön)mert még ki nem próbáltam, de jól hangzik amit írnak róla, de a puding próbája... Van valakinek tapasztalata vele?
-
Soma01
veterán
Én is után gyártottat veszek mindig. Kb. 2 éve van meg a nyomtató, semmi baja a fejnek, de ha cserélni kellene sem lenne gond, mert már 100.000 ft fölött spóroltam meg a tintán. A színek nem olyan szépek az olcsó, pár száz forintos patronokkal és a fekete sem olyan szép fedett fekete. Most a ezPrint platinummal próbálkozok, az még elég olcsó és állítólag jó minőségű benne a tinta és más alkatrészek is. Persze ez nem sokkal drágább a sima ezPrint-től. A platinum is 5-700 Ft/patron bolttól függően. Még nem érkezett meg hozzám, tehát nincs tapasztalatom meg még nem is fogyott kis a jelenlegi.
Én azt ajánlom hogy noname patront ne vegyél. Azok olyan 300 Ft/patron körül vannak. Én olyat szoktam venni ill. keresni, aminek legalább van valami márkája. pl. ezPrint, Q-PRINT (ezt még nem próbáltam, de tervezem), MediaRange (tűrhető, de jobbat keresek), ITmedia (kb. mint a MediaRange, kicsit az alatt van). De várom én is a tapasztalatokat, melyik a jó még. 1000Ft/patron alatt. ezPrint, Q-PRINT kb. egy árban van, olyan 5-700 ft/patron körüli áron kapható. Minőségüket még tesztelnem kell. De aki már próbálta, írja meg a tapasztalatait.
Ja igen, amúgy ezek CLI-551 XL (kis színes+kis fekete) és PGI-550 XL (nagy fekete) patronok. Canon MG5650-hez.szerk. ECO milyen lehet? az biztos hogy nem túl olcsó. 1000 ft/patron körül van az ára.
-
Sziasztok!
Van egy Canon MG5450-es készülékem és ezzel kapcsolatban szeretenék érdeklődni, hogy érdemes-e utángyártott tintapatronokkal foglalkozni, vagy rizikós (beszáradás, fej tönkremenetel). Vagy már fejlődtek annyit az utángyártott patronok, hogy nyugodt szívvel lehet őket használni?
CLI 551-es sorozatról, PGI-550-es patronról lenne szó.
Ha használható nyugodtan a nem eredeti patron is, akkor tudnátok jó minőségűt ajánlani, ami a gyakorlatban is már bizonyított?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Samsung scx-3400 LÉZERES mono nyomtatóba milyen toner való? Azt most nem tudom, hogy bajt okoz-e az utángyártott, ezt ti tudjátok.
Netes webáruházból szeretném rendelni, főleg olyanból ahonnan tudok pl gépházat is venni meg stb ( a kiszállítás miatt), DE ez nem feltétel, csak lehetséges kényelem.
Köszönöm! -
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Egy helyen, ahol hp patront akartam venni azt mondták, az utángyártott akkora, mint a normál XL, és az utángyártott XL, mint az eredeti XXL.
Igaz lehet ez?
Kösz előre is.piadex2
-
Tubi2
senior tag
ECOPIXEL márkáról vélemények? HP 85A tonert szeretnék venni belőle.
-
Soma01
veterán
...lett volna a legjobb.
25-30.000 Ft-ból kellett megoldani úgy, hogy legyen másolás és lapbeolvasó is. Akkor egy összegben ennyi volt rá és gyorsan kellett. Most ebből kell kihozni amit lehet. Persze egy lézer árát lassan rá fogjuk költeni így. De egyszer majd le lesz cserélve.
Festékre már költöttünk egy csomó pénzt. De volt is használva rendesen. Ha megveszem a CISS-t, már +30.000-nél fogunk járni, összesen 56-57.000-nél. -
Soma01
veterán
Az enyémbe így kell beletenni: [link] Ezek szerint nem is olyan bonyolult. Nem is kell vagdosni semmit. Igaz, nekem MG5650 van, de így ránézésre ugyan az a kettő belseje.
Nem kell nekem UV álló, csak jó minőségű legyen és szép fedett fekete legyen, ne legyen színes beütése.
Legtöbbet FF szöveget nyomtatunk, szóval a fekete fogy legjobban. Fotót nem nyomtatunk szinte soha. Néha színes dokumentumok, színes szövegekkel, esetleg kisebb fényképekkel, de nem fotópapírra.
Szóval ilyen felhasználásra kellene. -
az UV álló tinták általában halványabbak, igaz itt azt írják, hogy életteli színek, de hogy ez a gyakorlatban mit jelent, azt nem tudom
UV álló csak oda kell ami folyamatosan napfénynek van kitéve
fényképhez én jobbnak tartom a fotóhívást, mint a tintasugaras nyomtatót
esetleg egy IPF 8300-as veheti fel velük a versenyt, de az már megint nem otthoni felhasználás
Fotósok szoktak próbálkozni Epson Stylus Pro 4800-zal, de RIP szoftverrel az ára 800000Ft-nál kezdődik
-
-
Soma01
veterán
Én tintát keresek a mivel tölthetném a Canon 550/551-es patronba. Amit eddig vettem (itmedia), az nem volt valami szép fekete a szöveges dokumentumok nyomtatásakor. Az EzPrint-ről azt olvastam, hogy sok problémát okoz, sok fejet tönkre tesz.
Azt gondoltam, jó minőségű tintát keresek és én magam töltöm a patronokat. Eddig ezt találtam amik jónak tűnnek: [link] és [link]
Elsősorban pigment fekete tinta érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fotók, videók mobillal
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sorozatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest