- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- UHD filmek lejátszása
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucika
tag
válasz
wassermann #1822 üzenetére
wassermann én megoldottam a problémát:
1 kis konklúzió!!
Szal ugye vettem 1 Leadtek Winfast TV2000XP Expert kártyát!
- gondoltam egyből a legfrisebb netről letöltött driverekkel pakolom fel a kártyát. Eredmény: Kép jó, hangban súgás!!!
- másik gépben próba hátha szar a kártya: Eredmény: ugyanaz, kép jó, hangban súgás!
- ledobtam legújabb driver, telepítés előlről a DOBOZBÓL ELŐVETT CD-VEL. Eredmény: ugyanaz a képminőség, súgásmentes hang!!
- Driverek és PVR frissítése: eredmény: nem változott semmit, tökéletesen működik minden!!
Összefoglalva: Ha valaki ilyen kártyát vesz akkor először mindenképpen a CD-ről telepítsen és utána ha minden ok akkor frissítse csak fel a drivert meg a WinFast PVR-t!!! Nekem így már minden rendesen működik! És a hang se lagymatag, szól mint 1 állat!! Én csak ajánlani tudom!!
UI: A távirányító viszonylag hamar reagál, kicsit lassabb mint 1 normál TV távirányító, de nagyon kircsi minden! -
bucika
tag
válasz
wassermann #1822 üzenetére
Köszi a segítséget!! De ahogy észrevettem ezzel csak mi 2-en szívunk! Nem lehet hogy a szarabb minőségú, de a rostán átcsúszott kártyákba futottunk? Én felveszem az eladókkal a kapcsolatot, az egyik srác mondta hogy ilyet használ! Szóval ha neki nem csinálja akkor nekem se szabad!!! Nekem ráadásul a hang ami zajos és csak a hang!!! Nem a kép! A kép nagyon frankó szép tiszta!!!
-
bucika
tag
válasz
wassermann #1820 üzenetére
Van valami esély arra, hogy ezt ki lehet küszöbölni, vagy egyszerűen együtt kell élnem ezzel a problémával?
-
bucika
tag
Köszi az infót ezt az oldalt megtaláltam én is!! Melyik főállomástól kapom a jelet??? Amúgy kipróbáltam azóta másik gépben is és a zaj továbbra is megvan!! valakinek ötlet mi lehet a baja? Belefutottatok már ebbe a problémába?
[Szerkesztve] -
bucika
tag
Vettem 1 leadtek TV2000XP Expert kártyát, és a kép nagyon tutti, de a hang baromira súg!! Még csak az eredeti progival próbáltam ki a kártyát! Nincs valami tippetek mi lehet a gond? A hangkártyára a kártyához kapott kábellel kötöttem rá a hangot... CD-s audio kábel! És kipróbáltam a kábelt audio cd-vel úgy nem volt súgás!! Hogyan lehet finomhangolni a tunerral+ honnan tudom nekem mik a pontos frekvenciáim? VI. kerületben vagyok UPC előfizető!
-
bucika
tag
A #1635 & #1638 -as hozzászólásomat plíz méltassátok elolvasásra! Mindenképpen szükségem van infóra a kártyákról! Sűrgős lenne!
-
bucika
tag
UP!! #1635 & #1638
Daa-Raa ránéznél ezekre a hsz-ekre?Segítség kéne és főleg tanács miként oldjam meg a dilemmám!
-
bucika
tag
válasz
wassermann #1644 üzenetére
Thx magestro! Majd azért még uppogok húsvét után is!
-
bucika
tag
UP!! #1635 & #1638
-
bucika
tag
UP!! #1635 & #1638
[Szerkesztve] -
bucika
tag
Ismeri valaki ezt a TV tunert?
[link]
Milyen tapasztalataitok vannak az USB-s tunerekkel? -
bucika
tag
Üdv !
Szeretnék venni TV-tunert! Böngészve a hozzászólásokat nem tudom eldönteni nekem melyik lenne jó!
Mihez is kellene:
- Csillagpontos rendszer, a házba csak koax kábel van benn
- Pesten is használnom kéne, UPC lenne a szolgáltató
- Szeretnék vele rögzíteni, nem lenne rossz hardveres enkóder, de nem akarok 30e HUF-ot otthagyni érte, olyan 10e-20e HUF amit rászánnék
- Jó képminőség, megbízható, sok más program is támgassa(Dscaler, és társai)
- Felvenni is szeretnék vele! 3000+ amd 64, 1GB ram - szal nem kicsi a gép
ezen feltételek mellett milyen kártyát ajánlanátok? A Leadtek WinFast PVR2000 és a Leadtek WinFast TV 2000XP Expert között vacilálok. Nyitott vagyok minden gyártóra!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Politika
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux felhasználók OFF topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Steam Deck OLED 1 TB
- AMD Ryzen 9 5900X / RTX 4070 12GB / 32GB DDR4 RAM / 1.5TB SSD konfig eladó normális áron
- Playseat Challenge X (G Edition) + G923 versenykormány + Driving Force váltó + Gran Turismo 7 (PS5)
- MSI Thin 15 Gamer Laptop új, csak kibontott 35hónap garanciával.
- Dell Precision 7510 i7-6820HQ/16GB/256+500Gb/Nvidia1000M/Win11PRO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest