- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Gaming notebook topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha a költségvetés engedi, akkor az 55"-ost.
leroyclub Igen, csak külső színbeli eltérés van.
Van pár dolog amit még tudni kell: A mostani tévéknél bekapcsolásnál van egy boot idő, mivel egy szinten a PC-khez hasonlít a működése, de azt senki ne várja el, hogy olyan gyors, és mindentudó legyen mint a drága sokmagos procival, és minden más jóval szerelt számítógép, mert ha olyan lenne akkor kb 2x ennyiért adnák.
Van felhősödés ami minden LCD tévén megvan kisebb-nagyobb mértékben, és üres tartalom nélküli háttérnél jelentkezik, mert ilyenkor nem dolgozik az elektronika. A panel sarkain van egy un. piszkosodás ami azt jelenti, hogy a sarkok, főleg fehér háttérnél 1-2 cm-en kicsit sötétebbek, ez nem zavaró, sokan észre sem veszik. Másik lehetséges dolog a sötét háttérnél lehetséges bevilágítási hiba. Ez inkább a 650V-nél jelentkezhet. -
törölt tag
Olvastam a fórumon, hogy többen is rendeltek onnan, eddig nem írtak problémákról.
Benoe77 Az nem egy mostani akció, de webshopból nem jó neked? Mert itt is jó áron van: [link] Ez úgy látom, hogy majdnem ugyanaz, mint az Atom Tv üzlet.
Lomha 8V, Konzolra: 42LB671V [link] Kicsit drágább a KDL-42W706B -
Leki78
tag
Én ott vettem a Tv-t (LG). Maximálisan elégedett vagyok velük, nyugodt szívvel ajánlom másnak is. 2 év garancia van rá és futárt küldenek érte (amit ők állnak), ha nem tudod beszállítani hozzájuk. Ha jól tudom akkor az első évben az LG szerviz házhoz jön, ha meghibásodik. Javítsatok ki, ha tévedek.
Le szoktál maradni a kedvenc műsorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tvben.hu/zzepg/zzepg/ajanlas.php?ki=24
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Microsoft Excel topic
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.