- Slim profilos klaviatúrával adott magáról életjelet a Cherry
- Milyen egeret válasszak?
- WHQL aláírást kapott a legutóbbi gyorsjavított GeForce driver
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 6xxx "Skylake" és 7xxx "Kaby Lake" (LGA1151)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tengri
senior tag
válasz
FXK440 #43021 üzenetére
Hamár a keret nem 150k akkor az edge ledes LG 55SM8200PLA helyett én ezt venném Sony Bravia KD-55XG8196B
Összehasonlítás -
Medocsabi
addikt
válasz
FXK440 #42997 üzenetére
A "b" terv egy Sony KD65XG7096BAEP, a "c", egy LG 55SM8200PLA lett volna. Viszont pont ilyen áfa felező akcióban volt a LG 65UM7450PLA a Media Marktban. Igy 200.k alatt megúsztam. Ami még emellett a tv mellett szólt, az az, hogy a media markt-nál nekem csak jó tapasztalataim vannak, míg Sony pl asszem Euronicos, a Nanocell meg Emagos vásárlás lett volna. Ez utóbbi kettőnél már sz@ptam nagyot gari ügyintézésnél. Meg szerintem veszek hozzá + garanciát is, így 5 évre biztonságban leszek. Az elődje kerek 4 év után adta be az unalmast.Elégedett vagyok a döntésemmel.
(ennél már csak akkor lennék elégedettebb, ha a nyamvadt HBO Go, támogatná a 4k-t, szerintem full ciki hogy nem támogatja, egy sima RTL HD szerintem szebb, ami aztán tényleg vérciki édzsbíóéknak)
-
Medocsabi
addikt
válasz
FXK440 #42975 üzenetére
Szia! Én ennek az LG-nek a 65" változatát vettem meg pénteken. Én filmezéshez,xboxhoz, illetve netflix,hbo go- hoz vettem. Maradéktalanul elégedett vagyok vele, a magic remote valami fantasztikus dolog.Szerintem ar/érték arányban a legjobb választás. VA paneles tévét néztem eredetileg(jobb fekete,nagyobb kontraszt), de van hogy a gép előtt ülve is nézek valamit,meg az étkező asztalnál is szoktuk nézni, nem csak szemből,igy maradt végül az IPS panel. Nekem bevált. De ha online veszed,akkor ha nagyon nem tetszik ott a 14 napos elállás. Nekem is volt az LG mellett "b" és "c" tervem is, de nekem nagyon tetszik az egész,a smart rendszer, remote, még a hangja is szerintem tévéhez képest jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- War Thunder - MMO Combat Game
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honda topik
- További aktív témák...
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest