Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz
Bobby G. #46963 üzenetére
Ha meg akarod tartani a régi hangrendszert, mert elégedett vagy a hangzásával, akkor ez megoldás lehet.
-
tigipuf
senior tag
válasz
Bobby G. #46670 üzenetére
Persze,hogy nem kell ,nekem mindig is IPS kijelzős monitorok és lcd-k voltak a tulajdonomban.Régebben állandóan ment a vita,hogy a VA meg a többi panelen is simán el lehet érni azt a természetes színvilágot amivel pl engem megfogott az IPS.Hát a család tele volt samukkal, jelentem sose tudtam beállítani az ízlésemnek megfelelőnek,de lehet csak optikai csalódás,nem érdekes.Az IPS hátrányait,rosszabb fekete szín,gyengébb kontraszt,nagyobb mértékben jelentkező felhősödés elismerem,de megszoktam.De ma már hajlanék egy QLED kipróbálására,ezekről már tényleg jókat írnak,már csak a betekintési szög tekintetében kellene kiszűrnöm azt az 1-2 modellt ami jó lenne.Azért írogattam,kérdezősködtem itt 55' méretű TCL vagy HISENSE modellek ügyében.Viszont QLED lcd-ért nem vagyok hajlandó OLED közeli árat fizetni.
-
TeeJay
félisten
válasz
Bobby G. #45581 üzenetére
3méterről 75" lenne jó a 4K-hoz, mi 2méter ágy + 1méter előtte az asztalon a TV és 65"-t veszek mert 75" már 157-158cm széles és 150-es asztalt csináltattam csak aztán nem fér mellé a PC asztalon a 2darab 24" monitor melóhoz
Viszont 5-6-7év múlva ha cserélem már tuti 75"-t fogok venni valahogy másnem felfúrom falra és akkor nem gond hogy alatta az asztal keskenyebb -
Hunfiu12
csendes tag
válasz
Bobby G. #45576 üzenetére
Csatlakozom az elöttem szólókhoz, én se mennék 50" alá, valahol említetted az 50UN7400-at én azt választanám, VA panel ami jó előröl a sötét szobába, valamint közép talpas és 50". A felsoroltak közül a Samu a VA, tehát ha mindenképpen a 43"-os kategória kell akkor az, mondjuk a WebOS-t akkor el kell engedni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- Synology NAS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- További aktív témák...
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN900ATXXN) 215CM 8K NEO-QLED CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (SP-LSP3BLAXXE) FREESTYLE PROJEKTOR ! AKCO!!!
- SAMSUNG (QE77S95DAT) 195CM 4K 144HZ OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest