Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
axxxl
csendes tag
válasz Kiskokó #38476 üzenetére
Szia!
Én pénteken hoztam el egy 65Q80-at, szerintem is az áráért elvárható szintet hozza. Szép a képe, jó a tudása, de ezt is vártam. A távirányító már a korábbi MU8002-es tévémhez is ilyen volt, nagyon könnyen meg lehet szeretni. OCB-t, itt a fórumon többen leírták, illetve a boltban el is mondták, hogy csak a 85-től van felfelé. Teljes garancia (MM, 5év, baleset biztosítással is) 50e. volt. -
Apzung
csendes tag
válasz Kiskokó #38054 üzenetére
Én vasárnap este rendeltem, kedden jött a megerősítés hogy megkapták a beérkezett összeget mert devizaszámláról ment transferwise-n keresztül.
Még nem adták át a futárnak, de remélem péntekig ideér. 1-7 munkanapos szállítási időt írnak.
70 ropi különbség van az alapárban a 2 tv között, (80-82) kíváncsi lennék én is mi az, de nem nagyon találtam erre vonatkozó információt. Egyébként érdekes hogy a Q80 most 600 leakciózva (-30e) az MM-ben, de még alzán is 550. Így már egész jó vételnek tűnt a 82-es főleg hogy a Q70 volt 400 -
FBlazee
tag
válasz Kiskokó #38054 üzenetére
Közben a hivatalos Samsung ügyfélszolgálat még egyszer megerősítette, hogy csak a Q85-től felfelé van OCB a csomagban.....mondjuk ez röhej egy fél millás készülék esetén.
Nekem eleve falra van szerelve, ki akar ott hátul dugdosni. Én mondjuk ezt kötelezővé tenném :-)Google Pixel 9 Pro 256G - Zidoo Z9S - Harman/Kardon Enchant 1300 - Samsung QE65Q85
-
nitro16
senior tag
válasz Kiskokó #37756 üzenetére
Eddig ilyen q82 verziót nem is láttam. Kiváncsi lennék mi a különbség a q80 képest.
Azért is írtam mert a q80-hoz ha jól tudom nem jár, de akkor lehet ehhez már jár (ahogy ismerösőd említette) és talán ez a különbség a kettő között.Majd ha lehet, írd meg, hogy volt-e benne vagy sem. Illetve egy rövid összegzést az utókornak, hátha akar valaki még venni. Köszi.
vikk23 Igen, hiszen online rendelted, az mindegy, hogy boltba veszed át vagy sem.
[ Szerkesztve ]
-
Gauguin
tag
válasz Kiskokó #37739 üzenetére
Semmiképp nem rábeszélni akartalak, a Q60-hoz képest az XF90 erős különbség.
Q70 tulajdonos van itt néhány, elégedettek, beállítgattak mindent, és nem tűnik úgy, hogy megbánták volna. Q60-at is vettek fórumtársak, biztosan szívesen megosztják a tapasztalataikat. Egymás mellett kevesen látták a 2 készüléket otthoni körülmények között, az Rtings összehasonlításából szokás kiindulni, és mérlegelni, mert azt, hogy neked megér-e a különbség bármennyit is, te tudhatod legjobban.Ha visszanézed az utóbbi párszáz kommentet, találsz többeket, akik ezen dilemmáznak, nem vagy vele egyedül. Pl. (#135698) grabber
-
Gauguin
tag
válasz Kiskokó #37728 üzenetére
Üdv!
Árukeresőn érdemes megnézni az adott terméket, hol jár az életciklusában, milyen áron nyitott, a grafikon szerint miképp alakult az eddigi minimum- és átlagár.
Tavasszal megérkeznek, nyáron pangás, pár MM-os őrület, ősszel kivárás, október-november esés, karácsony táján még esélyes egy akció, aztán fogynak a készülékek a polcokról, egyre kevesebb eladónál lehet megtalálni, beragadnak magas áron - és máris ismét tavasz van. Samsung ráadásul hamar cseréli a portfóliót, ha itt az új széria, a régiről lecsúsztunk.Samsung Q70 helyett szokás ajánlani a Sony XF900 (tavalyi) vagy XG950-et (idei), esetleg ha mindenképp Samsung, akkor feljebb nézelődni, a Q80/85 (OCB nélküli és OCB-s) QLED készülékek valós ugrást jelentenek.
A Sony KD-65XF9005B (Sony központi szalon) 370k,- huf drágább, de itt is hatalmas a különbség a Q60-hoz képest, erősen érdemes rááldozni azt a keveset, ez most nagyon jó ár, és a 65Q70-nél is olcsóbb.
BF nem átverés, inkább előfordul, hogy túl nagy az illúzió körülötte.
Árdiagram segít eligazodni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest