Új hozzászólás Aktív témák

• mzsol

tag

Sziasztok! Jó pár hete olvasgatok hogy milyen tv-t is kelle venni. Jelenleg is samsung van itthon, belépőszint 43Q60 2 éves, így megnéztem hogy egy újabb és nagyobb 50Q60 mennyi is lenne. Következő gondolat, legyen kicsit jobb (Q80), de ez igazából szinte semmivel nem jobb összemérve a következő gondolattal. Legyen egy igazi jó hírnevű TV (sony), kaptam is ajánlatot az X85L személyében. Ez sajnos árban nem az a kategória amit meg tudok venni. A sony-k tanulmányozása közben viszont lett egy irányvonalam, androidos legyen (ha nem muszáj akkor nem tv boxozok a kodi miatt) esetleg mini ledes. Elkezdtem a TCL típusokat nézegetni. A legjobb ár/értékű a C835 lenne, de ez nekem költséges. Így lett a kiszemeltem a C805 mint mini ledes és a C745 mint talán legjobb nem miniledes.
    Tehát a kritériumok:
    - kb 250ezer (akciókat is figyelve)
    - 50-55"
    - android
    - 65% sport műsor (minden napszak), 30% streaming (kizárólag sötétben), 5% játék és egyéb tv adások (minden napszak)

A feltételeknek jó készűlékeket néztem e ki?
    Van e más gyártó ami megfelene a fentieknek és jobb mint a kiszemeltek?
    Meddig kapnak ezek a tv-k android frissítést, előfordulhat e hogy mondjuk 5 év múlva nem fog pl a netflix működni majd?

Új hozzászólás Aktív témák