Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Gaming notebook topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Alaplap-proci probléma
-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
válasz Pyttawrx #79390 üzenetére
Ebből a kettőből nekem is jó lehet az egyik?
1. Mennyi az a maximum ár amennyit szánsz rá?
10k körül2. Mekkora SSD-re van szükség?
Legalább 240-256 GB, csak a win és a programok vannak egy 128-ason már kezd kicsi lenni.
3. Asztali gép vagy laptop, SATA3 vagy mSata vagy M.2 a csatlakozó?
Asztali, Sata3
4. Pontosan milyen (alaplap/laptop) lesz használva az SSD? (Pontos linket kérünk a gyártó oldalán)
ASUS Prime H610M-A D4
5. Hány év garanciával rendelkezzen az SSD? (3/5/10 ? Kérünk NE azt írd, hogy minél több, hanem döntsd el, mert kapcsolatban van az SSD-re szánt összeggel!)
5 év elég
6. Átlagos, vagy professzionális felhasználásra kell-e az SSD?
Átlagos
7. Csak új vagy használt is szóba jöhet?
Csak új.
Alza preferált beszerzési forrás"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
Közben megnéztem hogy az alaplapon 2db M.2 slot van
A kérdés, hogy a WD SN570-re kell (ajánlott) hűtőborda?
Ha igen akkor a Be quiet! MC1 Pr BZ003 vagy az MC BZ002 jó hozzá? A gyártó oldalán csak annyi van írva az MC1-hez hogy Egy- és kétoldalas M.2-2280 modulokra is passzol"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
válasz Graphics #74727 üzenetére
Ugyan ez 2,5"-osban?
4 SSD van a gépben, 1 rendszer, 3 adatok.
Összevonnám a 3 adattárolósat.
Persze ha adatbiztonság miatt jobb így hogy nem egy driveon van minden akkor így hagyom.
Az M,2-es slotot meghagynám a rendszer drivenak ha majd cserélni kell.Az alaplap ASUS Prime H610M-A D4.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
HP 650 notiba szeretném kicserélni a hdd-t ssd-re, most egy Seagate Laptop Thin HDD ST500LT012 van benne.
Csak egy win10 menne rá, minimális file tárolással, feleségemé a gép, arról szokott bankolni meg néha netezni.
Szóval nem kell nagy tárhely.
A kis méret miatt nem tudom hogy mi az ami belefér."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
Arra gondoltam hogy kidobom az 500 gigás WD HDD-t a gépemből és helyette is SSD-t rakok be.
Nem mai darab már (WDC WD5000AAKS-00UU3A0) és az utóbbi időben mintha belassult volna, bár a Sentinel szerint 100/100-as.Maradnék az 500GB-nál (5 év garral), annak ellenére hogy most csak 170 a foglalt belőle.
Torrent nem fut róla viszont munkáim vannak rajta szóval a megbízhatóság a fő szempont és ne melegedjen.
Természetesen mentek felhőkbe és külső HDD-re rendszeresen.Az összefoglalóból ezeket válogattam ki pcx ár sorrendbe, melyik lenne jobb választás?
Western Digital 500GB Blue 3D WDS500G2B0A
Crucial 500GB MX500 CT500MX500SSD1
Samsung 500GB 860 EVO MZ-76E500B/EUA Cruical-t venném szívem szerint, a WD még friss a Samsung ára meg már súrolja az ingerküszöbömet.
-
Met
nagyúr
Rendeltem egy ADATA Ultimate SU800 256GB-ot, ugye jól választottam?
-
Met
nagyúr
Valami BB SSD akciót nem tudtok?
A múltkori 6k-snál nem kapcsoltam időben.
120GB+ és új."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
A torrent mennyire eszi az ssd-t?
Nem vagyok egy nagy letöltögetős. Május 28 óta 370GB le és 70 GB fel.
Van egy 500 gigás hdd-m adatoknak, majdnem a fele üres, PS, AI oda swappel és a GTA5 is csak oda fért fel.
Az adatok nagy része csak parkol ott.
Ha már így megy le az ssdk ára lehet beruháznék egybe."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
Sziasztok!
Dilemmában vagyok, hamarosan gépet cserélek, ASUS TUF Z370-PLUS GAMING, i5-8400, Be quiet! Pure Rock BK009, Corsair 2x8GB DDR4 2400MHz Vengeance LPX Black, Asus GTX 1050 Ti 4GB DDR5 OC GTX1050TI-DC2O4G, Be Quiet! 500W Pure Power
A régi gépből megmaradna a 120-as OCZ SSD a rendszernek, az 500-as HDD a fileoknak és a 120-as HyperX SSD a játékoknak.
Viszont most úgy néz ki az elrendezés hogy a GTA5 és a WOT a HDD-n laknak.Azon agyalok hogy kéne egy nagyobb SSD a játékoknak de akkor mit csinálok a másik SSD-vel?
Gondoltam hogy a HyperX-re átteszem az adatokat (grafikák stb.) és a HDD marad a torrentnek meg a letöltött dolgoknak. De az SSD nagy ilyen célra és a HDD is, sok a felesleges hely, ami nem feltétlenül baj.Mit csináljak szerintetek? Nem az anyagi része izgat hanem az ésszerűsége
A, hagyjam így, majd ha valami megdöglik akkor már úgy cserélek hogy jobb legyen az elosztás.
B, vegyek nagyobb SSD-t és költöztessem át a dolgokat."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
Év vége felé valószínűleg gépet cserélek.
Most a rendszer egy kb. 5 éves, OCZ Vertex3-on van 73TB írt adatmennyiséggel (456 nap üzemóra).
Vegyek másik ssd-t is vagy hagyjam ezt mert ez tovább bírja mint a most kaphatóak?"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
Sziasztok!
Witcher 3, Fallout 4, Maffia 3, Assassin's creed típusú játékoknak számít ha ssd-n vannak?
Nem nekem kell, nem is játszom azokkal a játékokkal."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
Na ja, csak szállítás előtt kell rögzíteni csavarral
-
Met
nagyúr
Na, megjött a Vertex 3-am
Hétvégén beszerelem és ezennel elhagyom a topicot"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
Melyiket válasszam?
Elsőre a Vertex 3 lenne, Sandisk milyen?
SSD OCZ 2,5' 120GB Vertex3 VTX3-25SAT3-120G
SSD Sandisk Extreme 120Gb 2,5'SATA SDSSDX-120G-G25
SSD OCZ 2,5' 120GB Vertex Plus OCZSSD2-1VTXPL"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
Win7 Home Premium 64bit (esetleg ez változhat Prof-ra)
- Asus P5Q
- E8400 3.00GHz
- GEIL Ultra 4096Mb DDR2 KIT
- Transcend 4096Mb DDR2 KIT
- SAPPHIRE HD4830
- WD 320GB
- WD 500GB120 gigás SSD-t szeretnék, van valami javasolt vagy az ajánlottak közül kb. mindegy melyiket veszem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen videókártyát?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Facebook és Messenger
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD My Cloud Mirror Gen2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest