- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak halkan jegyzem meg, hogy a sok belépő szintű Sata-s eszközöknél az sincs kizárva, hogy kb mind egyforma minőségre, megbízhatóságra. Ami változó érték, az az lehet, hogy az ismert márkanév miatt mondjuk 100 darabból 60 darabot a Kingston-ból vásároltak, a maradék 40 meg megoszlott az összes többi ismeretlenebb tipus között. Egyszóval az, hogy talán többet hallani a A400 meghibásodásáról, betudható ennek is.
Utóbbi egy hónapban ahányszor benéztem ÁK-ra vagy bárhová, mindig az első helyen volt az ára miatt a Kingston. Én bő egy éven belül két belépő szintűt vettem, egyik volt Kingston(nem az A400) másik Adata, utóbbi ment vissza pár nap alatt cserére mert hibás volt.
Amiből nagyságrendekkel több kerül eladásra, abból került ki darabszámra több hibás példány. Ennyi ez kb.
idézném pár hsz-sal ezelőttről Graphics kollégát:
"Leírtam észérvekkel, hogy egy WD, Crucial, Samsung esetében tudod mit veszel. Mert ők maguknak gyártanak. A Többi brandnél pedig lehet bármi."
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest