- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonaj0203
aktív tag
Előre bocsátom, hogy "lámának" tűnő kérdést szeretnék feltenni, kéretik nem bántani nagyon.
Szóval vettem egy m.2 ssd-t 256 gb (MZNTY256HDHP (CM871a) Samsung), az Asus Rog gl552jx, Win10-es laptopomba, a megfelelő helyre be is aplikáltam. Az eszközkezelő/lemezkezelő látja is, a fájlkezelőt megnyitva viszont nem látom új lemez/meghajtó/cserélhető akármiként sehogy.
Kéne formázzam?
Hogyan mire?
Ilyen lehetőségek vannak hogyaszongya: konvertálja dinamikus lemezzé vagy konvertálja GPT lemezzé?
Kérem a nagyérdemű szíves segítségét!!
Köszönöm
Elnézést a zavarásért
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Wd blue 750gb 2.5 hdd
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest