Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boxer001
veterán
válasz
Boxer001 #4430 üzenetére
Köszi a segítséget!
Erre a routerre jutottam egy hozzáértőbb emberrel való információcsere után: TP-Link TL-WR642G
Nem egy linksys wrt54gl, de jóval olcsóbb, és szerintem a célnak simán megfelel. -
Boxer001
veterán
Sziasztok!
Még mindig kissé tanácstalan vagyok, hogy milyen routert...?
Van most itt a ph-n eladó olcsón ilyen cuccos: Netgear WPN824, minden cucc megvan hozzá, semmi baja, kérdeztem a tulajt...csak garancia nincs.
Gondolkodom rajta. Tanács? -
Boxer001
veterán
Üdv!
Köszi az infót, máris legalább tudom, hogy ez a típus nem lenne rossz.Semmi extra nem lesz a dolog, 2 asztali, és 1 noti lenne rajta, az se folyamatosan.
Lehet azért jobban tenném, ha maradnék ennél a normális márkánál, és típusnál, mint hogy arra hajtsak, hogy a legolcsóbbat hozzam ki a dologból -
Boxer001
veterán
Sziasztok!
Router kellene nekem. Nem ástam bele még magam a témába. Kicsit visszaolvastam, eastsider írta ezt a típust, lehet, hogy ez nekem is jó lenne: Linksys WRT54GL
3 gép lenne, abból úgy néz ki, hogy csak 1 kábelen, a többi wireless. Jó lesz ez a cuccos, mit gondoltok? Vagy ha van ennél olcsóbb is, ami megfelel, az is jöhetne, de ez is jó, amúgy is kb. 15 ezret szánnék rá maximum.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Hp Zbook Studio G8 workstation, Intel Core i7-11850H/32GB RAM/512GB SSD/NVIDIA T1200/15,6" FHDIPS
- ZUGU iPad PRO 11 1.2.3.4gen tok. Hibátlan! Fulldoboz,
- Lenovo ThinkPad X240 - i5-4300U/8GB/500GB
- Lenovo ThinkPad X250 - i5-5300U/8GB/500GB
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest