Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dkess

őstag

válasz Daywalkerke #89679 üzenetére

Örülök neki. Valamiért 200 Mbps -re emlékeztem a feladó oldali internet előfizetés terén - akkor ezekszerint rosszul.

A két CPE510 simán tudna a gyakorlatban is 95 Mbps -es átlagot. A videóban amit annak idején átküldtem ott ugye párszáz méteren méregettek ki ennyit és az oda-vissza másolgatáskor is hozta ezt az átlagot - így nagyobb internet esetén is megállja a helyét.

Az újabb routerek biztosan nem lesznek erősebbek. Ez sajnos igen szigorúan szabályozva vannak és eléggé "tökön" vannak rúgva ebből a szempontból (EU szabályozás). Ezek a sebességek viszont alakulnának (nem jó irányban), ha mondjuk az összes kliens rá lenne csatlakozva a fenti routerre.

Úgyhogy akkor mehet a repeater -es móka ahogy írtam (kétsávosakkal, hogy a kliensek kapcsolódása ne zavarja a 2.4 GHz -es router-repeater kapcsolatokat). A TP-Link TL-WR940N v2 -ben is van repeater mód - azonban ez nem kétsávos sajnos. Amennyiben egy mód van rá, akkor ezt is cseréljük lehetőleg avagy mondjuk legalul felhasználható (vagy ahol a legkevesebb kliens van).

A TP-Link TL-WR940N v2 egyébként azokat a sebességeket tudja legfeljebb amiket írtál is - úgyhogy azok nem rosszak ...

Új hozzászólás Aktív témák